Kiadó kereskedelmi és ipari ingatlan Budapest V. kerület, Lipótváros 220 nm
Kiadó kereskedelmi és ipari ingatlan Budapest V. kerület, Lipótváros 220 nm
Kiadó kereskedelmi és ipari ingatlan Budapest V. kerület, Lipótváros 220 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7856535
Referenciaszám: IR052367-4468102
Frissítve: 4 napja

Budapest V. kerület kiadó iroda és irodaház 220 m² alapterületű: 1,58 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
1,56 millió Ft/hó
7 109 Ft/m²
4 000 EUR/hó
18,18 EUR/m²
220 m²
Alapterület
6 szoba
Szobák száma
BELVÁROS, OKTÓBER 6. UTCA, EGYEDI STÍLUSÚ ARISZTOKRATA ELEGANCIA, FELÚJÍTOTT IRODA Ha nem mindennapi stílusban szeretné az ügyfeleit fogadni és egy különleges környezetben képzeli el az üzletkötéseit, megbeszéléseit, akkor ezt a lehetőséget ne hagyja most ki! Budapest belvárosában a Váci utca, az Erzsébet, Szent István és a Deák Ferenc tér közelében 220 nm-es, igényesen, klasszikus eleganciával kialakított és egyben modern megoldásokkal felújított iroda kiadó. Az épület az 1800-as években épült, liftes, felújított. Első emeletén belépünk az igazi eleganciát sugárzó, minden szegletében minőségről árulkodó 6 irodából álló, recepcióval és vendég váróval ellátott, konyha- étkezős, erkélyes, részben bútorozott, beépített szekrényekkel kialakított, klímával és redőnnyel felszerelt különleges irodai világba. Az ingatlan elektromos ráccsal és riasztóvédelemmel biztosított, amelyet azonnal birtokba vehet a leendő bérlő! Alkalmas irodának vagy orvosi rendelőnek is. Megközelítése az elhelyezkedésének köszönhetően kiváló! Bérleti díj: 4000EUR/hó Közös költség: 44.000Ft/hó Kaució: 3 havi nettó bérleti díj Üzemeltetési költség: minden fogyasztás egyedileg mérhető Az iroda minimum 1 éves bérleti szerződéssel bérelhető! Amennyiben bármi további kérdése lenne, kérem hívjon bizalommal! A fotókon látható iroda bútorok részben képezik a bérlemény részét. A feltüntetett díjak nettó árak! A részletekkel kapcsolatban várom hívását! Hívjon, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Iroda és irodaház
Állapot:
Felújított
Építés éve:
1850
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szarvas Gábor Duna House Óbuda Az iroda összes hirdetése
+36 70 620 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szarvas Gábor Duna House Óbuda Az iroda összes hirdetése
+36 70 620 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY