Fejléc kép

Adjunk otthont a madaraknak

Szerezz egy odút és tegyél jót a környezetnek!Mi is megtesszük.

Hogyan segíthetek?

PORTAL.BIRD_LAIR_PAGE.BIRD_LAIR_ALT

Vásárolj madárodút!

Vásárolj madárodút az mmebolt.hu oldalán!

A madárodú 8-14 napon belül megérkezik hozzád.

Helyezd ki az odút udvarodon vagy egy közeli erdőben!

PORTAL.BIRD_LAIR_PAGE.SQUEAKER_ALT

Segíts adományoddal!

Minden felajánlott összeg számít, ami egy jó célt szolgál! Hozzájárulásoddal te is egy olyan közösség részévé válsz, akik aktívan foglalkoznak a természet védelmével és valódi segítséget nyújtasz.

Vásárold meg a limitált kiadású madárodút!

PORTAL.BIRD_LAIR_PAGE.BIRDS_ALT

Madárodú – limitált MOME kiadás

Közepes méretű madárház, amely a MOME tervezőivel együttműködésben készült, és limitált szériában érhető el. Ennek az odúnak a megvásárlásával kiemelten támogathatod az MME-t, hogy minél több madárnak tudjunk otthont adni és menedéket nyújtani.

PORTAL.BIRD_LAIR_PAGE.PARTICIPANT_ALT

otpotthon.hu

Ingatlanportálként kiemelt célunk a lakhatási problémák enyhítése. Az otpotthon.hu csapatával azon dolgozunk, hogy az ingatlankeresést minél egyszerűbb folyamattá tegyük, emellett az állatok biztonságos élőhelyének kialakításában is aktívan részt veszünk. Felhasználóinkat is arra ösztönözzük, hogy támogassanak lakhatással foglalkozó szervezeteket.

PORTAL.BIRD_LAIR_PAGE.PARTICIPANT_ALT

Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület

A közel 50 éves egyesületünk Közép-Európa egyik legnagyobb természetvédelemmel foglalkozó civil szervezete. Célunk hazánk biológiai sokféleségének megőrzése, gyakorlati természetvédelmi tevékenységek megvalósítása a lakosság bevonásával.

PORTAL.BIRD_LAIR_PAGE.PARTICIPANT_ALT

Café Communications

Reklámügynökségünk nemcsak kutya- de madárbarát is, amit a kertünkben gyakran hallatszó madárének bizonyít. Ez a projekt kezdettől fogva közös szívügyünk, mert kiemelten fontosnak tartjuk és támogatjuk az ökológiai egyensúly megőrzését.

PORTAL.BIRD_LAIR_PAGE.PARTICIPANT_ALT

MOME

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) a régió meghatározó innovációs központja, olyan művészek, tervezők és alkotók egyeteme, akik küldetésüknek tekintik, hogy válaszokat adjanak a 21. század égető kihívásaira. Hallgatói és oktatói közösségünk számára rendkívül fontos a fenntarthatóság, így örömmel állunk minden olyan kezdeményezés mellé, amely a természet védelmét, élettereink ökológiai szempontú újragondolását támogatja a design eszközeivel.

Fotók: Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület