2024.01.17.Szerző: Árgyelán Dorina #eladóház #luxusingatlan

A farm, ahol élünk helyett: rezidencia Biatorbágyon

A farm, ahol élünk helyett: rezidencia Biatorbágyon

Mintha egy virtigli toszkán villa lenne, nem pedig egy rezidencia Pest vármegyében. A kovácsoltvas kerítésen át látni a dús növényzet közül előtörő pálmákat. Az oszlopok, a falat megvilágító kandeláberek régies hatást kölcsönöznek az amúgy láthatóan fiatal épületnek. Egy békés és barátságos ingatlant mutatunk be ebben a cikkben, ahová mindannyian szívesen hazatérnénk.


Toszkán lankák helyett biatorbágyi dombok

Budakeszi, Budaörs, Törökbálint és Érd ölelésében fekszik ez a bájos hangulatú kisváros, amely Budapestről kevesebb mint fél óra alatt elérhető, ezért kedvelt kirándulóhely a környéken élők körében. A ’biai Szelíd-tónál nem csak horgászokkal lehet találkozni. Akadt rá példa, hogy önkéntesek építettek lépcsőt, hogy könnyebben el lehessen jutni a madárleshez. A nádassal tarkított tó számos védett vagy fokozottan madárnak nyújt otthont. Távcsővel és némi szerencsével rétisast is láthatsz és megismerheted a különböző récefajokat.

Az aktívabb kikapcsolódásra vágyók megmászhatják a közelben magasodó Nyakas-kő szikláit, ahonnan csodaszép panoráma nyílik a Füzes-patak völgyre, de szép időben átlátni a Madárszirtre is. A túraútvonal nincs két egész kilométer, viszont nincs korlát vagy kapaszkodó a helyenként meredek részeknél sem, ezért kisgyerekekkel nem ajánljuk. Ha ez még kevés volt az energiák levezetéséhez, akkor a Százlépcső megmászásával át lehet jutni a szomszédos Madárszirtre.

Elszigetelve

Ilyen természeti adottságok mellé épült 2001-ben ez a két különálló lakrészből álló rezidencia. A lakótér összesen 222 négyzetméter. Ebből a földszinti, nagyobb lakás 143, míg az emeleti 80 négyzetmétert tesz ki. A kert és az épület úgy lett kialakítva, hogy az utcafrontról lényegében alig látni valamit az itt élők életéből. Bátran kiülhetsz nyári reggeleken köntösben kávézni a teraszra.

A kert kialakítása és a ház elrendezése lehetetlenné teszi a belátást elado-egyeb-haz-biatorbagy-97804276-t6.webp

Mamma mia, micsoda ház!

Ebben az ingatlanban garantáltan jobban viseled majd el a mínuszokat is, olyannyira barátságos és meleg hangulatot áraszt. De ha ez nem lenne elég hozzá, akkor ott egy előkészített hely a kandallónak. A bútorzat, a világos falak és az óriási üvegfelületek tökéletes összhangban vannak. A nyílászárók borovi fenyőből készültek, a szobákban kőris parketta található és még a hideg burkolatot is mediterrán jegyek alapján választották ki. A nyári forróságtól légkondicionálók, zsalugáterek és maga a széles tetőszerkezet véd. Már szinte vágysz a sziesztára a hűvös nappaliban a csukott zsalugáterek mögött, nem igaz?

Sziesztára csábít a berendezés is elado-egyeb-haz-biatorbagy-97804278-t6.webp

Parkolás szigorúan a leanderek alatt

A több mint 900 négyzetméteres, gondosan kialakított kertben leanderek, pálmák, tuják, cserjék burjánzanak. Éppen ezért a két autónak is fedezékül szolgáló garázst a kert alá tervezték. A kert teljesen a család kényelmét szolgálja, legalábbis erről árulkodik a feszített víztükrű medence és a kőből épült kerti sütögető is. Laknád?

Gondolnád, hogy a kert alatt lehet parkolni? elado-egyeb-haz-biatorbagy-97804273-t6.webp


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 163 161 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Hogyan építs kerti tavat? Inspiráló otthonok és tippek nehezebb napokra
2024.04.21. #ingatlaneladás #luxusingatlan
Hogyan építs kerti tavat? Inspiráló otthonok és tippek nehezebb napokra
Egy ingatlan közepén kialakított kerti tó létesítése nem egyszerű feladat, és karbantartása is komolyabb felkészültséget igényel. A cikkben olyan otthonokat mutatunk, amelyek ihletként szolgálhatnak, és még építési és karbantartási tanácsokat is adunk.
Az Andrássy út a felhőnézetben - a három legkívánatosabb otthon világhírű környezetben
2024.04.20. #luxusingatlan #budapest
Az Andrássy út a felhőnézetben - a három legkívánatosabb otthon világhírű környezetben
Az olyan impozáns ingatlanok, amik a rendeltetésük, hirdetési áruk vagy a tulajdonosuk kiléte miatt kiemelkedőek, mindig megmozgatják a piacot. Bár az átlagember nem fogja előhúzni a zsebéből azt az összeget, amennyibe vélhetően kerülne egy neoreneszánsz palotának, mégis szívesen nézegetjük ezeket az impozáns épületeket. Most az Andrássy úton eladó fancy lakások közül válogattunk.
Tolna megyei Toszkána egy mesebeli családi házban
2024.04.20. #eladóház #luxusingatlan
Tolna megyei Toszkána egy mesebeli családi házban
Időtlen, kopott téglakerítés határolja körbe a gondozott kertet. A nyírt pázsitot helyenként murva váltja fel, ezzel is elválasztva a funkciókat. Az ágyásokban többnyire örökzöldek csücsülnek, előttük sövény fut. A növényfal másik oldalán épített medence és lenge függönyökkel dekorált fedett terasz található. Már nem is fontos, hogy Sióagárd se Siófokhoz, se Agárdhoz nincs közel. A rendezett kert látványa békével tölt el már a képeket nézve is.
A luxusingatlanpiacon hozhat átrendeződést a rákosrendezői ingatlanberuházás    
2024.03.28. #luxusingatlan #ingatlanbefektetés
A luxusingatlanpiacon hozhat átrendeződést a rákosrendezői ingatlanberuházás   
A kormány és az Egyesült Arab Emírségek megállapodása értelmében rendbe hozzák és teljesen felújítják a Rákosrendező pályaudvar környékét, ezáltal egy új városközpont jöhet létre a fővárosban, bevásárlóközpontokkal és lakóingatlanokkal. A beruházás jelentős hatással lehet nem csupán a XIV. kerület, hanem a közvetlenül vele határos szomszédos kerületek ingatlanpiacára is. Az otpotthon.hu adatai szerint jelenleg is sokan keresnek otthont maguknak ezekben a kerületekben.
Időutazás otthon: a vintage stílus újra értelmezése
2024.03.23. #luxusingatlan #lakberendezés
Időutazás otthon: a vintage stílus újra értelmezése
Akit egyszer elkapott a vintage stílus varázsa, azt nem ereszti. A vintage hangulat már jó pár éve hódít, és nagy valószínűséggel még egy darabig népszerű is marad, hiszen sokan szeretik a romantikus otthonokat. A régiesség bája, a virágminta, a felújított, kicsit ütött-kopott bútorok olyan hangulatot árasztanak, amiben könnyű jól érezni magunkat. Ezekben az otthonokban a múlt iránti tisztelet, a kényelem és a lakberendezés iránti szeretet egyszerre fedezhető fel.
Luxus családi házak Budapesten
2024.03.18. #eladóház #luxusingatlan
Luxus családi házak Budapesten
Mitől luxus egy luxus ingatlan? Hivatalosan ez nincs meghatározva, de nem árt, ha az igazi szívmegdobogtatós, panorámás otthonról van szó, ha modern gépészettel rendelkező, átgondolt belsőépítészeti megoldásokkal bír, amelynek az ára a csillagos égig is felmehet. Most viszont luxus kategórián belül azokat az eladó ingatlanokat mutatjuk meg, amiket 300 millió forint alatt hirdetnek.
Hogyan lehet szerényebb költségvetéssel prémium ablakhoz jutni?
2024.03.11. #energiahatékonyság #luxusingatlan
Hogyan lehet szerényebb költségvetéssel prémium ablakhoz jutni?
Mindig is hatalmas üvegfelületekre, az ablakon akadálytalanul bezúduló napfényre vágytál? Minden luxusnak megvan a maga ára, de most Európa piacvezető ablakgyártója, az Internorm tanácsaival biztosra mehetsz.
Gyengéid a modern és az elegáns házak? Akkor ez az ingatlan lesz a kívánságlistád élén!
2024.03.08. #eladóház #luxusingatlan #családiház #budapest
Gyengéid a modern és az elegáns házak? Akkor ez az ingatlan lesz a kívánságlistád élén!
Ez az ingatlan nem egy „gyöngyszem”, pedig legalább olyan ritka és értékes. Nem egy „kihagyhatatlan ajánlat”, hiszen nem mindenkinek felel meg. Viszont több szempontból is kiemelkedik az ingatlanpiaci ajánlatok közül. Klassz helyen fekszik, biztosítja a feltöltődést ugyanakkor egy magazinban is megállná a helyét. Mutatjuk.
Otthonok varázslatos világa: fedezd fel a hét legkülönlegesebb ingatlanait!
2024.03.06. #luxusingatlan #ingatlantörténelem
Otthonok varázslatos világa: fedezd fel a hét legkülönlegesebb ingatlanait!
Heti válogatásunkban a legkülönlegesebb ingatlanokat mutatjuk be hétről hétre. Helyet kapott többek között a Nemzeti Bank egykori épülete Sopronban, és egy szecessziós villaház is Budakeszin.