2023.11.08.Szerző: Papillon #eladóház #luxusingatlan

A felújított malomépülettől a szabadbattyányi Wünscher-kúriáig

A felújított malomépülettől a szabadbattyányi Wünscher-kúriáig

Ha ingatlant vásárolnál, sokszor egyszerű a megoldás. De milyen lehet az élet egy felújított malomépületben? Heti ingatlanválogatásunkból ezt is megtudhatod, ahogy megnézheted a Wünscher-kúriát, és hogy milyen, ha van egy saját halastavad. Kastélyok, kúriák, riadó! Minden eladó!


Lókútón indusztriális malomépület

Ez a részben felújított, az 1900-as években épült malomépület várja új tulajdonosát Lókúton. A 125 négyzetméteres épületben két külön lakrészt alakítottak ki. Az indusztriális stílussal a régi hangulatot próbálták visszacsempészni: a Poroszsüveg-boltozatos pince, régi téglafalak, magas mennyezet mind ezt idézi meg.

elado-kuria-lokut-97831638-t6.webp

Szabadbattyányi Wünscher-kúria

A Wünscher-kúria 1920-ban épült, első tulajdonosa, Dr. Wünscher Frigyes volt, aki a 30-as évektôl a gazdasági élet egyik fontos szereplőjeként szerzett hírnevet.

A 400 négyzetméter alapterületű épülethez egy gyönyörű télikert kapcsolódik. A kúria vízellátását fúrt kút biztosítja, padlófűtése vízteres, vegyestüzelésű kazánnal, valamint hangulatos cserépkályhával.

elado-kuria-szabadbattyan-89244600-t6 (1).webp

Péceli ház halastóval

Ez a hangulatos családi ház több generáció együttélésére is alkalmas. 208 négyzetméter alapterületű, a gondozott kertben veteményeskert és gyümölcsfák találhatók. A kényelmet és kikapcsolódást a fedett grill terasz szolgálja a saját kis halas tó mellett, és mindezt Budapest határában.

elado-csaladi-haz-pecel-96755280-t6.webp

Malom kúria Hosszúhetényben

Ezt az 1840-es években épült kúria épületet is megvásárolhatod most. Az otthon csodás környezetben helyezkedik el, egy 6000 négyzetméteres területen a Mecsek lankái között. Az impozáns főépület mellett található még itt egy 90 négyzetméteres apartmanház, egy stúdiólakás és egy istálló is.

elado-kuria-hosszuheteny-97558296-t6.webp

Tiszaszentimrén birtok

A Tisza-tó mellett, Tiszaszentimrén található ez a magánbirtok, ahol ezt a gyönyörű apartmanházat létrehozták. A vidéki kúriát idéző, de modern technológiával készült épületek összesen hét apartmant és egy nagyobb életteret foglalnak magukba, és minden a kényelmet szolgálja. A világ valamennyi földrészéről megjelennek itt építészeti elemek. Az Erdélyből származó nyílászárók, az Afrikából hozott kődíszek, a Dél-Amerikából itt helyet találó Frida Kahlo lakásdíszek, festmények, a francia lámpák izgalmas elegyet és miliőt alkotnak.

elado-kuria-tiszaszentimre-91599123-t6.webp


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 146 270 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Egy palota titkai: egy grandiózus belvárosi lakás története a Ferenciek terén
2024.02.23. #eladólakás #luxusingatlan
Egy palota titkai: egy grandiózus belvárosi lakás története a Ferenciek terén
Hiába láttál már millió nagypolgári stílusú házat, ez a belvárosi lakás egészen biztosan kíváncsivá tesz majd a cikk végére. A Ferenciek terén található társasház építését még a Habsburgok rendelték el, és ez az impozáns épület ma is magára vonja a tekintetet. A ház előtere nemcsak emlékeztet arra a Budapestre, amely világvárossá nőtte ki magát, hanem kézzelfoghatóvá jelét adja is ennek az óriási előtér boltíveivel, egyszerűen díszített oszlopaival, és az üvegkupolával, ami a látogatók fölé borul.
Multikulturális egyveleg Tiszaszentimrén
2024.02.20. #eladóház #luxusingatlan
Multikulturális egyveleg Tiszaszentimrén
A nemesi családok vidéki kúriáit idézi ez a tiszaszentimrei ingatlan, de ez egyáltalán nem egy szokványos birtok. A jelenlegi tulajdonos több évtizedes építészeti és lakberendezői tapasztalatának köszönhetően pompás multikulturális egyveleget kapunk.
Mi olyan vonzó ezekben párszázmilliós házakban? - nő irántuk az érdeklődés
2024.02.18. #ingatlaneladás #luxusingatlan
Mi olyan vonzó ezekben párszázmilliós házakban? - nő irántuk az érdeklődés
Ismét nagyobb számban telepednek le külföldi érdekeltségű cégek az országban, ami miatt megnőtt az érdeklődés az ingatlanok és a megyeszékhelyeken is. Milyen jogszabályi környezetre és milyen ingatlanokra számíthatnak a Magyarországra költöző külföldiek?
Személyiség és stílus: különleges ingatlanok, amelyek mesélnek
2024.02.12. #eladóház #luxusingatlan
Személyiség és stílus: különleges ingatlanok, amelyek mesélnek
A következő ingatlanválogatásban szereplő otthonok mindegyike valamilyen egyedi történettel és karakterrel rendelkezik. Olyan lakásokat mutatunk be, amelyek nem csupán lakóterek, hanem életstílust közvetítenek. Mint például a Zsolnay villában található lakás vagy a Vácon található reneszánsz kastély.
Imádnivalóan bájos, családias jellegű hotel, ami épp eladó
2024.02.07. #eladóház #luxusingatlan
Imádnivalóan bájos, családias jellegű hotel, ami épp eladó
Magányosan és szemlélődve áll a Duna partján a "múltszázadi" villa. Pont úgy, ahogy az épület egykori gondnoka és kertésze, Görgei Artúr. Az a Görgei, félretette ígéretes természettudományi karrierjét, amikor kitört az 1848-49-es szabadságharc. A magyar hadsereg első embere lett a harcok során, mégis őt vádolták hazaárulással a világosi fegyverletételt követően. Hogy ezek után hogyan lett belőle a visegrádi remete és miért viseli az eladó hotel a nevét, az a cikkből kiderül.
Csodálatos ingatlanportfólióval köszöntheti magát a 30 éves Harry Styles
2024.02.01. #luxusingatlan #lakberendezés
Csodálatos ingatlanportfólióval köszöntheti magát a 30 éves Harry Styles
Harry's House - nem, most nem Harry Styles 2022-es, Harry’s House néven piacra dobott albumáról lesz szó, hanem lenyűgöző ingatlanportfóliójáról. A csodálatos rocksztár csütörtökön volt 30 éves.
Itt tartja Oscar-díjait Meryl Streep - hollywoodi ingatlanmustra
2024.01.27. #luxusingatlan #lakberendezés
Itt tartja Oscar-díjait Meryl Streep - hollywoodi ingatlanmustra
A színésznő lenyűgöző alakításaihoz méltó ingatlanportfólió sem átlagos, minden valaha volt otthona jól tükrözi szenvedélyét a művészetek iránt. Ezeket az ingatlanokat mutatjuk meg a cikkben.
A farm, ahol élünk helyett: rezidencia Biatorbágyon
2024.01.17. #eladóház #luxusingatlan
A farm, ahol élünk helyett: rezidencia Biatorbágyon
Mintha egy virtigli toszkán villa lenne, nem pedig egy rezidencia Pest vármegyében. A kovácsoltvas kerítésen át látni a dús növényzet közül előtörő pálmákat. Az oszlopok, a falat megvilágító kandeláberek régies hatást kölcsönöznek az amúgy láthatóan fiatal épületnek. Egy békés és barátságos ingatlant mutatunk be ebben a cikkben, ahová mindannyian szívesen hazatérnénk.
A város, ahol kúria hátán kúria van – az egyik a tiéd lehet
2024.01.08. #eladóház #luxusingatlan
A város, ahol kúria hátán kúria van – az egyik a tiéd lehet
12 személyes szauna, privát konditerem, fedett grill és nyári konyha vár ebben a Pest vármegyei ingatlanban. Ha szívesen élnél olyan településen, amely nincs zsúfolásig tele, de nemcsak pár ezren lakják, akkor Abony, és ez a különleges luxus családi ház a kedvedre lehet.