2022.04.21.

A hét legfényűzőbb luxus ingatlanjai a Startlakon

A hét legfényűzőbb luxus ingatlanjai a Startlakon
A héten újra elkészítettük válogatásunkat, amibe a hét legszebb eladó ingatlanjai kerültek bele. A Startlak.hu kínálatában számtalan különleges és lenyűgöző lakást és házat találunk. Ezekből összegyűjtöttünk néhány olyan ingatlant, ami kitűnik a többi közül. A legszebb ingatlanok közé azok a lakások kerültek, melyek hirdetésében jó minőségű képek vannak feltöltve, a berendezése kreatív, a látványa pedig lenyűgöző.

hirdetés


Hegyoldali panorámás luxus villa Pasaréten A hatalmas, impozáns terekkel megáldott luxus villa a természet ölelésében, a 2000-es években épült. A villában hat lakosztály található, melyek mindegyikéhez saját fürdőszoba és gardróbszoba is tartozik. A ház központját, a több mint 110 négyzetméteres amerikai konyha nappali és étkező adja. Míg a testi-lelki feltöltődést a finn szauna, a beltéri úszómedence és edzőterem biztosítja.

Hegyoldali panorámás luxus villa Pasaréten

Okosotthon Máriaremetén Új építésű, 2017-ben épült minimál stílusú lenyűgöző villa frekventált, jól megközelíthető, mégis csendes mellékutcában található. A berendezések magas minőséget képviselő olasz designer darabok, melyekkel együtt eladó az ingatlan. Az egész nap fényárban úszó villa rendelkezik felnőtt és gyermek, valamint vendéglakosztállyal is. A kertben található gyermekjátszótér (kedvezve a kicsiknek) míg a nagyoknak feszített víztükrű, fűthető medence szolgálja a kikapcsolódást. A ház okosrendszerrel lett ellátva, így interneten keresztül, a világ minden tájáról vezérelhető.

Okosotthon Máriaremetén

Modern stílusvonalak a Gellért-hegy villanegyedében Bár az ingatlan még építés alatt áll, a látvány már most magáért beszél! Több mint 25 éves múlttal rendelkező ingatlanfejlesztő a garancia a luxus életérzésre és a kiváló, értékálló befektetésre. A tágas lakás három hálószobával, kettő fürdővel, egy fedett és egy nyitott terasszal kerül majd átadásra.

Modern stílusvonalak a Gellért-hegy villanegyedében

Vissza a Hello, Otthon! főoldalra