2024.01.08.Szerző: Árgyelán Dorina #eladóház #luxusingatlan

A város, ahol kúria hátán kúria van – az egyik a tiéd lehet

A város, ahol kúria hátán kúria van – az egyik a tiéd lehet

12 személyes szauna, privát konditerem, fedett grill és nyári konyha vár ebben a Pest vármegyei ingatlanban. Ha szívesen élnél olyan településen, amely nincs zsúfolásig tele, de nemcsak pár ezren lakják, akkor Abony, és ez a különleges luxus családi ház a kedvedre lehet.


Milyen az élet egy kisvárosban?

Adott egy pest vármegyei kisváros, ahol a látnivalók nagy része régi idők kúriáiból áll és ahol meglehetősen élénk közösségi élet zajlik. Abonynak a viharos magyar történelemben is jutott dicsőséges szerep, de ismerős lehet irodalmi alkotásokból is a település neve. A főváros sincs messze, 80 kilométer, de arra sincs nagyon szükség, hogy ennyit utazz, mert vagy a városban vagy a közeli Cegléden is bármit elintézhetsz. A nagyjából 14 ezer lakosú kisváros pont elég méretes ahhoz, hogy ne ismerj mindenkit, de elég szűkös ahhoz, hogy idegennek érezd magad benne.

Legyen saját kúriád!

Ha valakinek az a hobbija, hogy felfedezi letűnt nemesi családok megmaradt szállásait, akkor Abony ideális terep. A városban és a környéken több mint egy tucat kastély és kúria található. Tökéletesen beleillik a sorba ez a nem mindennapi családi ház is, ami valójában jóval több egy egyszerű háznál. A monumentális telek teljesen elszigeteli az épületet a kíváncsiskodók elől.

A fedett grillezőt kánikulában is lehet használni elado-csaladi-haz-abony-98086841-t6.webp

Ilyen a tudatos és igényes otthontervezés

Az ingatlan fotóit nézegetve egy tradicionális stílust képviselő, harmonikus otthon tárul elénk. Egységes világítóstestek, a konyhabútor és a kandelláber üvegfelületein visszaköszönő motívum, a drapériák elrendezése otthonos és jóleső érzést kelt. Ennek az épületnek jól áll a márvány lépcső és a látványos lépcsőkorlát. Nagyvonalúan bántak a helyiségek kialakításával is: két nappali, két étkező és két fürdőszoba szolgálja a komfortot. Mindegyik szoba rendelkezik saját gardróbbal, illetve hűtő-fűtő klímával.

Gyönyörű tradícionális enteriőr elado-csaladi-haz-abony-98086849-t6.webp

Zártkörű buli a kertben

A telekre az intim kert kifejezés abszolút találó. Az elektromos nagykapun eleve csak az arra illetékesek jutnak be. Márpedig a fedett nyári konyha részleg vendégfogásra lett tervezve a bográcsozóval és a grillezővel. Szégyenlősebbek is bátran fürdőruhára vetkőzhetnek és gondtalanul élvezhetik a medencét, mert ide nem lát be senki.

A kert hátsó részében egy kis halastavat alakítottak ki, valamint ide telepítették a napelemrendszert és a fúrt kutat. A gondosan tervezett kertet automata öntözőrendszer locsolja. Gépkocsik számára egy dupla férőhelyes, aknás garázst alakítottak ki.

Ebbe a kertbe nem tudnak átkukucskálni a szomszédok elado-csaladi-haz-abony-98086834-t6.webp

Ház extrákkal

Ha mindez nem lenne elég, akkor további extrák is előkerülnek. Például egy komplett szaunaház zuhanyzóval, pihenővel, és egy 12 személyes finn szaunával. Immunerősítés, méregtelenítés házon belül megoldva. Egyszerre beülhet a forróságot élvezni az egész család vagy akár egy baráti társaság. Az egészséges életmódot szolgája a 44 négyzetméteres konditerem is, amihez szintén tartozik zuhanyzó, WC tartozik. Ezek az extrák nem csak a kényelmet szolgálják. A sport, valamint a szaunázás segít a mindennapi stressz leküzdésében, az egészséges élet kialakításában és fenntartásában.


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 163 161 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Hogyan építs kerti tavat? Inspiráló otthonok és tippek nehezebb napokra
2024.04.21. #ingatlaneladás #luxusingatlan
Hogyan építs kerti tavat? Inspiráló otthonok és tippek nehezebb napokra
Egy ingatlan közepén kialakított kerti tó létesítése nem egyszerű feladat, és karbantartása is komolyabb felkészültséget igényel. A cikkben olyan otthonokat mutatunk, amelyek ihletként szolgálhatnak, és még építési és karbantartási tanácsokat is adunk.
Az Andrássy út a felhőnézetben - a három legkívánatosabb otthon világhírű környezetben
2024.04.20. #luxusingatlan #budapest
Az Andrássy út a felhőnézetben - a három legkívánatosabb otthon világhírű környezetben
Az olyan impozáns ingatlanok, amik a rendeltetésük, hirdetési áruk vagy a tulajdonosuk kiléte miatt kiemelkedőek, mindig megmozgatják a piacot. Bár az átlagember nem fogja előhúzni a zsebéből azt az összeget, amennyibe vélhetően kerülne egy neoreneszánsz palotának, mégis szívesen nézegetjük ezeket az impozáns épületeket. Most az Andrássy úton eladó fancy lakások közül válogattunk.
Tolna megyei Toszkána egy mesebeli családi házban
2024.04.20. #eladóház #luxusingatlan
Tolna megyei Toszkána egy mesebeli családi házban
Időtlen, kopott téglakerítés határolja körbe a gondozott kertet. A nyírt pázsitot helyenként murva váltja fel, ezzel is elválasztva a funkciókat. Az ágyásokban többnyire örökzöldek csücsülnek, előttük sövény fut. A növényfal másik oldalán épített medence és lenge függönyökkel dekorált fedett terasz található. Már nem is fontos, hogy Sióagárd se Siófokhoz, se Agárdhoz nincs közel. A rendezett kert látványa békével tölt el már a képeket nézve is.
A luxusingatlanpiacon hozhat átrendeződést a rákosrendezői ingatlanberuházás    
2024.03.28. #luxusingatlan #ingatlanbefektetés
A luxusingatlanpiacon hozhat átrendeződést a rákosrendezői ingatlanberuházás   
A kormány és az Egyesült Arab Emírségek megállapodása értelmében rendbe hozzák és teljesen felújítják a Rákosrendező pályaudvar környékét, ezáltal egy új városközpont jöhet létre a fővárosban, bevásárlóközpontokkal és lakóingatlanokkal. A beruházás jelentős hatással lehet nem csupán a XIV. kerület, hanem a közvetlenül vele határos szomszédos kerületek ingatlanpiacára is. Az otpotthon.hu adatai szerint jelenleg is sokan keresnek otthont maguknak ezekben a kerületekben.
Időutazás otthon: a vintage stílus újra értelmezése
2024.03.23. #luxusingatlan #lakberendezés
Időutazás otthon: a vintage stílus újra értelmezése
Akit egyszer elkapott a vintage stílus varázsa, azt nem ereszti. A vintage hangulat már jó pár éve hódít, és nagy valószínűséggel még egy darabig népszerű is marad, hiszen sokan szeretik a romantikus otthonokat. A régiesség bája, a virágminta, a felújított, kicsit ütött-kopott bútorok olyan hangulatot árasztanak, amiben könnyű jól érezni magunkat. Ezekben az otthonokban a múlt iránti tisztelet, a kényelem és a lakberendezés iránti szeretet egyszerre fedezhető fel.
Luxus családi házak Budapesten
2024.03.18. #eladóház #luxusingatlan
Luxus családi házak Budapesten
Mitől luxus egy luxus ingatlan? Hivatalosan ez nincs meghatározva, de nem árt, ha az igazi szívmegdobogtatós, panorámás otthonról van szó, ha modern gépészettel rendelkező, átgondolt belsőépítészeti megoldásokkal bír, amelynek az ára a csillagos égig is felmehet. Most viszont luxus kategórián belül azokat az eladó ingatlanokat mutatjuk meg, amiket 300 millió forint alatt hirdetnek.
Hogyan lehet szerényebb költségvetéssel prémium ablakhoz jutni?
2024.03.11. #energiahatékonyság #luxusingatlan
Hogyan lehet szerényebb költségvetéssel prémium ablakhoz jutni?
Mindig is hatalmas üvegfelületekre, az ablakon akadálytalanul bezúduló napfényre vágytál? Minden luxusnak megvan a maga ára, de most Európa piacvezető ablakgyártója, az Internorm tanácsaival biztosra mehetsz.
Gyengéid a modern és az elegáns házak? Akkor ez az ingatlan lesz a kívánságlistád élén!
2024.03.08. #eladóház #luxusingatlan #családiház #budapest
Gyengéid a modern és az elegáns házak? Akkor ez az ingatlan lesz a kívánságlistád élén!
Ez az ingatlan nem egy „gyöngyszem”, pedig legalább olyan ritka és értékes. Nem egy „kihagyhatatlan ajánlat”, hiszen nem mindenkinek felel meg. Viszont több szempontból is kiemelkedik az ingatlanpiaci ajánlatok közül. Klassz helyen fekszik, biztosítja a feltöltődést ugyanakkor egy magazinban is megállná a helyét. Mutatjuk.
Otthonok varázslatos világa: fedezd fel a hét legkülönlegesebb ingatlanait!
2024.03.06. #luxusingatlan #ingatlantörténelem
Otthonok varázslatos világa: fedezd fel a hét legkülönlegesebb ingatlanait!
Heti válogatásunkban a legkülönlegesebb ingatlanokat mutatjuk be hétről hétre. Helyet kapott többek között a Nemzeti Bank egykori épülete Sopronban, és egy szecessziós villaház is Budakeszin.