2024.04.02.Szerző: Papillon #eladóház #vízpart

A Barkóczy-kastély titokzatos újjászületése - luxus fenyőkkel

A Barkóczy-kastély titokzatos újjászületése - luxus fenyőkkel

A legmagasabb hegységünkben épült romantikus és egyben hírhedt kastéllyal kezdődik a különleges ingatlanokat bemutató sorozatunk. A Barkóczy-kastélyból a környék legszebb szállodája lehet majd egyszer. Különleges képeken lehet megnézni egy vidám, fenyőből épült rönkházat és egy modern dizájnban épült nyaralót az élő fenyők sűrűjében.


Barkóczy-kastély

A 19. században, a Mátra hegyei között épült ez az eladósorba került történelmi jelentőségű nemesi birtok Recsken. A Budapesttől másfél órányi távolságra, a közel egyhektáros saroktelken található közművekkel ellátott birtokot két oldalról bejárati kapuk és egy kiépített belső úthálózat teszi könnyen megközelíthetővé.

A nagy részben és gyönyörűen felújított kastély előtti területen egy tágas parkoló kapott helyet, ahol 12-15 gépkocsi is elfér. Az ősfás arborétumra emlékeztető park lenyűgöző látványt nyújt, őrizve a múlt nyomait. A telek lankás részén egy 100 négyzetméteres összkomfortos rönkház valamint egy különálló istálló, pajta és gazdasági épület is található, amely külön megállapodás tárgyát képezheti.

elado-villa-kastely-recsk-100833247-t6.webp

Dunaalmáson rönkház

Ez a hangulatos, újszerű állapotban lévő masszív rönkház Dunaalmáson található, egy jól megközelíthető mellékutcában. A csodálatos borovi fenyőből épült családi ház 2009-ben épült beton sávalapon, kézzel bárdolt fa rönkökkel, amelyeket mesterségesen, csavarok és szögek nélkül illesztettek össze, megőrizve ezzel a hagyományos építkezés szépségét és tartósságát.

A földszinten tágas lakótér, garázs, kazánház, valamint két terasz található, míg a galériázott tetőtér további lakóteret kínál. A fafűtésű kazán gondoskodik a meleg otthonról, a napkollektor rendszer pedig az éves hőenergia-szükséglet egy részét biztosítja.

elado-csaladi-haz-dunaalmas-99581608-t6.webp

Tóparti komplexum Bánkon

A nyári fesztiváljáról híres és egyre népszerűbb Bánki-tónál egy igazi kuriózumra leltünk. A vízparti ingatlanok szerelmeseit érdekelheti ez a négy lakóegységből álló házkomplexum, amik négy teniszpályához kapcsolónak, egymás mellett szépen sorban. A házak fedett gépkocsibeállókkal, esőbeállókkal kapcsolódnak egymáshoz.

elado-csaladi-haz-bank-98864028-t6.webp

Modern ház Balatonakarattyán

Az északi part első településén egy csendes, vízparti utcában található ez a 2022-ben, erdei környezetben épült modern családi ház. Az egyedi, letisztult, egyszerű megoldások modern külsőt kölcsönöznek a háznak, amelyben a beépített bútorok és dizájnos helyiségek kényelmes otthoni környezetet biztosítanak. Extraként a földszinti teraszon is található egy kerti zuhanyzó, az emeleti részen pedig jakuzzit helyeztek el, ami nemcsak az ellazulást szolgálja, hanem egyedi kilátást is kínál.

elado-csaladi-haz-balatonakarattya-99625514-t6.webp


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 163 161 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Közeledik a nyár, mutatjuk a Balaton legmenőbb luxusházait
2024.04.06. #eladóház #vízpart
Közeledik a nyár, mutatjuk a Balaton legmenőbb luxusházait
Ha nincs éppen rengeteg pénzed, akkor is érdemes elidőzni, és megcsodálni ezeket a Balaton-parti ingatlanokat, amelyekből összegyűjtöttük a legvonzóbbakat.
Hogyan növekszik a termálfürdős települések lélekszáma?
2024.04.05. #ingatlaneladás #vízpart
Hogyan növekszik a termálfürdős települések lélekszáma?
A statisztika szerint trendi lett termálfürdős kistelepülésekre költözni. A demográfiai adatok szerint inkább vonzza a lakosságot a helyi gyógyfürdő lehetőség.
A Velencei-tó már rég nem csak nyaralóhely - Sikerül-e a lakóházakat az idén eladni?
2024.04.03. #ingatlanvásárlás #vízpart
A Velencei-tó már rég nem csak nyaralóhely - Sikerül-e a lakóházakat az idén eladni?
Egyre többen élnek életvitelszerűen a Budapestről kevesebb, mint egy óra autóútra lévő tónál. A Velencei-tó ingatlankínálatát böngészve kiderül, mi a különbség a Balaton és Agárd között.
Ugyanúgy meg akarnak szabadulni a fiatalok a balatoni nyaralótól, mint a nagyi kristálykészletétől
2024.04.02. #eladóház #vízpart
Ugyanúgy meg akarnak szabadulni a fiatalok a balatoni nyaralótól, mint a nagyi kristálykészletétől
Generációs váltás szemtanúi vagyunk. Amíg az X és az Y generáció legfelejthetetlenebb nyári élménye volt a balatoni céges üdülőben hasonló korú srácokkal bandázni, vagy valakinek saját nyaralójában ellenni a tónál, az őket követő Z és alfa generáció már kevésbé kötődik a magyar tengerhez. Mutatjuk, miért van ebben a szezonban több eladó ingatlan a Balatonnál, mint általában.
A Balaton-felvidék varázslatos ösvényein át a Balaton-partra
2024.03.27. #eladóház #ingatlaneladás #családiház #vízpart
A Balaton-felvidék varázslatos ösvényein át a Balaton-partra
A túrázás nemcsak szórakoztató, hanem nagyon hasznos időtöltés is. Az ország egyik legnépszerűbb túraútvonalán, 1127 kilométeren és 27 szakaszon át mutatjuk be a különböző tájegységeket, és a helyi ingatlanokra is felhívjuk a figyelmet. Tapolca és Badacsonytördemic közötti szakaszra fókuszálunk ebben a cikkben.
Termálcsoda: hogyan hódítanak vissza lakosokat a termálvárosok?
2024.03.24. #ingatlaneladás #vízpart
Termálcsoda: hogyan hódítanak vissza lakosokat a termálvárosok?
Érdekes tendenciára hívták fel a figyelmet, ami szerint az olyan településeken, ahol jól működő termálfürdő található, a lakosság száma emelkedést mutat. Ennyi lenne a megoldás a népességfogyásra? A cikkben mutatunk néhány lehetőséget, hogy te is kipróbálhasd, milyen az élet a termálvárosokban.
Téli csend a Balatonnál: most érdemes elmerülni az ingatlankínálatban
2024.01.13. #eladóház #vízpart
Téli csend a Balatonnál: most érdemes elmerülni az ingatlankínálatban
Bár fagypont alatt a hőmérséklet, a Balaton ilyenkor is számos izgalommal vár: csodáld meg a befagyott tavunkat, és nézz körül, milyen most az ingatlanpiac! Ha el akarod kerülni a nyári nyüzsgést, arra is van megoldás: a vízparttól 15-20 percnyire található lehetőségeket mutatunk meg ebben a cikkben.
Győr négy legdrágább utcája ingolstadti magasságokban
2023.12.10. #vízpart #ingatlanpiac
Győr négy legdrágább utcája ingolstadti magasságokban
A győri ingatlanpiac miatt, és a környező országokból is sokan választják lakhelyül.
Blue mind – a kék elme ereje nem csak tengerpartra
2023.12.08. #eladóház #vízpart #tippektrükkök
Blue mind – a kék elme ereje nem csak tengerpartra
A kék elme adta nyugalomhoz nem feltétlenül kell tengerparti közeg, már egy akváriummal vagy egy forró fürdővel is nekiláthatsz feloldani magadban a stresszes állapotot.