2022.08.30.

Elindult az OTP Otthon! Mire számíts magánszemély hirdetőként és lakásvásárlóként?

Elindult az OTP Otthon! Mire számíts magánszemély hirdetőként és lakásvásárlóként?
Ezentúl nemcsak a keresésben vagy az eladásban, hanem a finanszírozásban is segítünk eligazodni. Szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük annak érdekében, hogy minden segítséget megkapj az ingatlan értékesítésével vagy vásárlásával kapcsolatban.

Hitelre van szükséged?

Tervezd meg az álom otthon finanszírozását akár már az ingatlankereséskor.

A keresés során lehetőséged van hitelkalkulációt végezni. A hitel preferenciáidat el is mentheted, így amikor keresel az eladó ingatlanok között, azonnal láthatod, hogy mekkora törlesztőrészlettel kell számolnod annak megvásárlásához.

A hitelkalkuláció beállítása során ellenőrizheted hitelképességed, Babaváró és CSOK  jogosultságod.

Saját hiteladatok

Biztonságos kommunikáció

Regisztrált felhasználóként lehetőséged nyílik az OTP Otthon üzenetküldő rendszerén belül kommunikálni a hirdetőkkel vagy a hirdetésed iránt érdeklődő keresőkkel. Elérhetőség megadása nélkül, biztonságosan vehetitek fel egymással a kapcsolatot. A válaszokról pedig minden esetben értesítést is küldünk e-mailben.

Üzenetküldő rendszer

Minden, amit a kiemelésekről tudnod kell

Pörgesd fel ingatlaneladásod, vásárolj kreditet és kerülj akár a találati listák élére!

Hogyan működik?
A kreditrendszer a hirdetések kiemelésére szolgál, a vásárolt kreditek segítségével hirdetésed napi vagy heti ütemezésben előresorolhatod egy becsült pozícióra. A beállított kredittel hirdetésed a találati lista élére kerülhet már 5 kredittől, az ingatlan paramétereinek megfelelő keresés esetén, így a kiemelt  hirdetés megjelenése megsokszorozódik.

Rendelj krediteket a Saját hirdetések menüpontnál, kattints a Kreditrendelés gombra, és rendeld meg a kívánt kredit mennyiséget.

Üzenetküldő rendszer

Vissza a Hello, Otthon! főoldalra