2023.10.20.Szerző: Árgyelán Dorina #eladóház #luxusingatlan #budapest

Ódon épület modern eleganciába burkolva - jöhet?

Ódon épület modern eleganciába burkolva - jöhet?

Budapest XXII. kerülete ma is őrzi kertvárosisas jellegét. A városrész girbe-gurba utcáiról, kiváltképp a domboldal tetejéről rálátni a 6-os főút mellett hömpölygő Dunára. A modern új építésű lakóparkok mellett pedig szép számban bújnak olyan múlt században épült történelmi villák, mint amilyenre most az otpotthon.hu ingatlankínálatában bukkantunk.


Mesebeli villa a Bornegyedben

A budafoki Bornegyed Pincejárat nevű programja, a környék pincészeteinek bejárásán túl, színes programkavalkáddal várja az érdeklődőket. Kortársainkra még az ókori rómaiak hagyták a szőlőtermesztési, borászati tevékenységet, ami az 1850-es években újból fellendült. A pincerendszer hosszáról máig nincsenek pontos adatok, valahol 80 és 120 km lehet.

A kiegészítő kulturális programoknak, főleg a zenés rendezvényeknek ad méltó otthont a Vojnovich-Huszár-villa. Aki járt már bent, az tudja, hogy milyen ámulatba ejtő az ingatlan, amiről a nagyközönség csak a lakberendezési magazinok oldalain keresztül fantáziálhat.

A szóban forgó villa csodálatos környezetben, a fővárosban, mégis kies vidéken, közel egyhektáros birtokon magasodik a szőlőtőkék fölé. Megőrizve történelmi hangulatát, egy komornyik lojalitásával idézi a dicső múltat, ám teret ad a fejlődésnek is.

Laknál ebben az impozáns villában a dél-budai dombokon? elado-csaladi-haz-budapest-xxii-kerulet-budafok-95210156-t6.webp

Abszolút nem zsákbamacska

Használt ingatlanoknál félő, hogy az ember zsákbamacskát vesz. Utólag derül fény az ingatlan komolyabb problémáira. Az sem teljes garancia, ha felújítás történt, hiszen nem tudni, hogy mennyire lelkiismeretes szakemberrel végeztette a munkálatokat az előző tulajdonos.

Az ingatlanhirdetés leírásából és a feltöltött képekből egyértelműen kiderül, hogy ebben az esetben mind a megrendelői, mind a kivitelezői oldal komolyan vette a korszerűsítést. Megújult a gépészet és a vezetékhálózat, valamint külső szigetelést és új tetőt kapott az épület.

A modernizációt az automata kapu, illetve a mozgás és nyitásérzékelőkkel ellátott riasztórendszer képviseli. Régi-új megoldás a kialakított esővízgyűjtő rendszer és a cserépkályha.

Elegáns, egyszerű és nagyon mai az enteriőr: elado-csaladi-haz-budapest-xxii-kerulet-budafok-95210143-t6.webp

9 szoba, három fürdő, beépíthető tetőtér

Egy átlagos méretű társasházi lakás háromszor elférne csak a lakószint 170 négyzetméterén. Itt három hálószoba, egy étkezővel kialakított konyha, a cserépkályhás nappali, két teljesen felszerelt fürdőszoba, egy különálló WC, télikert és a 38 négyzetméteres terasz kapott helyet. Az ingatlannak van továbbá egy alsó szintje is, ahol még hat helyiség található.

Egyelőre nem került sor a tetőtér beépítésére, de a lehetőség adott. A vezetékek, valamint a napelemrendszerhez szükséges hálózat elő vannak készítve. A villa tehát tökéletes családi fészek lehet nagycsaládok számára.

A lakószint szobái gőzölt akácpadló burkolatot kaptak, a többi helyiségben különleges mintázatú marokkói cementlapokon lehet közlekedni, az alsó szinten pedig műgyanta borítja a járófelületet. Az épület mellett a kert esztétikájára is nagy figyelmet fordítottak. A telket belátásgátló kapuval óvják a kíváncsi tekintetek elől, minőségi térkövezett területen akár hét autó tud parkolni.

Csupa finomság és luxus a hálószobákban is: elado-csaladi-haz-budapest-xxii-kerulet-budafok-95210149-t6.webp


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 146 270 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Egy palota titkai: egy grandiózus belvárosi lakás története a Ferenciek terén
2024.02.23. #eladólakás #luxusingatlan
Egy palota titkai: egy grandiózus belvárosi lakás története a Ferenciek terén
Hiába láttál már millió nagypolgári stílusú házat, ez a belvárosi lakás egészen biztosan kíváncsivá tesz majd a cikk végére. A Ferenciek terén található társasház építését még a Habsburgok rendelték el, és ez az impozáns épület ma is magára vonja a tekintetet. A ház előtere nemcsak emlékeztet arra a Budapestre, amely világvárossá nőtte ki magát, hanem kézzelfoghatóvá jelét adja is ennek az óriási előtér boltíveivel, egyszerűen díszített oszlopaival, és az üvegkupolával, ami a látogatók fölé borul.
Multikulturális egyveleg Tiszaszentimrén
2024.02.20. #eladóház #luxusingatlan
Multikulturális egyveleg Tiszaszentimrén
A nemesi családok vidéki kúriáit idézi ez a tiszaszentimrei ingatlan, de ez egyáltalán nem egy szokványos birtok. A jelenlegi tulajdonos több évtizedes építészeti és lakberendezői tapasztalatának köszönhetően pompás multikulturális egyveleget kapunk.
Mi olyan vonzó ezekben párszázmilliós házakban? - nő irántuk az érdeklődés
2024.02.18. #ingatlaneladás #luxusingatlan
Mi olyan vonzó ezekben párszázmilliós házakban? - nő irántuk az érdeklődés
Ismét nagyobb számban telepednek le külföldi érdekeltségű cégek az országban, ami miatt megnőtt az érdeklődés az ingatlanok és a megyeszékhelyeken is. Milyen jogszabályi környezetre és milyen ingatlanokra számíthatnak a Magyarországra költöző külföldiek?
Személyiség és stílus: különleges ingatlanok, amelyek mesélnek
2024.02.12. #eladóház #luxusingatlan
Személyiség és stílus: különleges ingatlanok, amelyek mesélnek
A következő ingatlanválogatásban szereplő otthonok mindegyike valamilyen egyedi történettel és karakterrel rendelkezik. Olyan lakásokat mutatunk be, amelyek nem csupán lakóterek, hanem életstílust közvetítenek. Mint például a Zsolnay villában található lakás vagy a Vácon található reneszánsz kastély.
Imádnivalóan bájos, családias jellegű hotel, ami épp eladó
2024.02.07. #eladóház #luxusingatlan
Imádnivalóan bájos, családias jellegű hotel, ami épp eladó
Magányosan és szemlélődve áll a Duna partján a "múltszázadi" villa. Pont úgy, ahogy az épület egykori gondnoka és kertésze, Görgei Artúr. Az a Görgei, félretette ígéretes természettudományi karrierjét, amikor kitört az 1848-49-es szabadságharc. A magyar hadsereg első embere lett a harcok során, mégis őt vádolták hazaárulással a világosi fegyverletételt követően. Hogy ezek után hogyan lett belőle a visegrádi remete és miért viseli az eladó hotel a nevét, az a cikkből kiderül.
Csodálatos ingatlanportfólióval köszöntheti magát a 30 éves Harry Styles
2024.02.01. #luxusingatlan #lakberendezés
Csodálatos ingatlanportfólióval köszöntheti magát a 30 éves Harry Styles
Harry's House - nem, most nem Harry Styles 2022-es, Harry’s House néven piacra dobott albumáról lesz szó, hanem lenyűgöző ingatlanportfóliójáról. A csodálatos rocksztár csütörtökön volt 30 éves.
Itt tartja Oscar-díjait Meryl Streep - hollywoodi ingatlanmustra
2024.01.27. #luxusingatlan #lakberendezés
Itt tartja Oscar-díjait Meryl Streep - hollywoodi ingatlanmustra
A színésznő lenyűgöző alakításaihoz méltó ingatlanportfólió sem átlagos, minden valaha volt otthona jól tükrözi szenvedélyét a művészetek iránt. Ezeket az ingatlanokat mutatjuk meg a cikkben.
A farm, ahol élünk helyett: rezidencia Biatorbágyon
2024.01.17. #eladóház #luxusingatlan
A farm, ahol élünk helyett: rezidencia Biatorbágyon
Mintha egy virtigli toszkán villa lenne, nem pedig egy rezidencia Pest vármegyében. A kovácsoltvas kerítésen át látni a dús növényzet közül előtörő pálmákat. Az oszlopok, a falat megvilágító kandeláberek régies hatást kölcsönöznek az amúgy láthatóan fiatal épületnek. Egy békés és barátságos ingatlant mutatunk be ebben a cikkben, ahová mindannyian szívesen hazatérnénk.
A város, ahol kúria hátán kúria van – az egyik a tiéd lehet
2024.01.08. #eladóház #luxusingatlan
A város, ahol kúria hátán kúria van – az egyik a tiéd lehet
12 személyes szauna, privát konditerem, fedett grill és nyári konyha vár ebben a Pest vármegyei ingatlanban. Ha szívesen élnél olyan településen, amely nincs zsúfolásig tele, de nemcsak pár ezren lakják, akkor Abony, és ez a különleges luxus családi ház a kedvedre lehet.