2023.09.23. #eladóház #kertészet

Hangulatos télikertes házak a hideg napokra

Hangulatos télikertes házak a hideg napokra

Javában tart az ősz, és már úgy érzed, hogy hónapok óta bezárva élsz? A következő időszak elszigeteltségére adhat megoldást egy jól szigetelt télikert. A télikert sokféle lehet, kialakíthatjuk az erkélyünkből, beépíthetjük a teraszunk, vagy hozzá is építhetjük a házunkhoz. Minden évszakban élvezhetőek, megfelelő fűtéssel, árnyékolókkal és a nyitható üvegfelületekkel, tökéletes kényelmet biztosítanak télen és nyáron is.


A legtöbb növényünk is könnyen átvészeli a fagyos téli napokat a zárt kertben. A fantasztikus látvány mellett a télikert a valódi feltöltődés helyszíne, hiszen a növények közelsége és a napfény energiával telít, ezzel jótékonyan hat a szervezetünkre. A jó télikert szerkezet az időjárás viszontagságait, páratartalmat állja. A télikert készítéséhez többféle szerkezeti anyagból lehet választani; a vázszerkezet készülhet fából, acélból, alumíniumból, műanyagból.

Az összeállításunkban olyan eladó családi házakat válogattunk össze, ahol a nyugalom és a kikapcsolódás szigete a télikert.

Andalúz stílusú villa télikerttel

Sopronban található ez a gyönyörű villa télikerttel. A 210 négyzetméteres, három szobás családi házhoz 950 négyzetméteres telek tartozik. Az andalúz stílusú épület ötvözi az eleganciát és a funkcionalitást, így ideális választás azok számára, akik luxus és kényelmes életmódra vágynak.

elado-csaladi-haz-sopron-94562115-t6.webp

Zsámbékon panorámás családi ház

Zsámbékon eladó ez a panorámás családi ház. A mediterrán stílusú, hat szobás házban, két különbejáratú lakás található. Több generáció együttélésére is alkalmas.

elado-csaladi-haz-zsambek-86403919-t6.webp

Történelmi villaépület Budafokon

Különleges történelmi villa eladó Budafokon. A 130 éves épület a közelmúltban teljeskörű átépítésen és mindenre kiterjedő, aprólékos felújításon esett át, amelynek során a mai igényekhez szabták az alaprajzot. A történelmi értékeket a modern elvárásokkal párosítotva egy minden igényt kielégítő ingatlant hoztak létre. A télikertje gyönyörű.

elado-csaladi-haz-budapest-xxii-kerulet-budafok-95210146-t6 (1).webp

Kulcson újépítésű családi ház eladó

Kulcson 2020-ban épült családi ház eladó. Az öt szobás otthonban a nappaliból nyílik a télikert ami fa falborítást kapott, ami nyáron teraszként használható.

elado-csaladi-haz-kulcs-95868648-t6.webp

Rákoscsabán gyönyörű családi ház

Rákoscsabán kínálják eladásra ezt a világos, élhető terekkel rendelkező családi házat. A télikertben egész évben gyönyörűek a növenyek, de a kert is gondozott, fákkal, bokrokkal ültetett, valamint kialakításra került egy kerti tó is.

elado-csaladi-haz-budapest-xvii-kerulet-rakoscsaba-91654363-t6.webp


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 146 270 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Igazi túlélő növényt akarsz, vagy inkább a trendet követed?
2024.02.14. #dekor #kertészet
Igazi túlélő növényt akarsz, vagy inkább a trendet követed?
Ez a két kategória idén egy és ugyanaz. Hogy a szakma mi alapján választotta éppen a Filodendront az év szobanövényének, egyelőre rejtély, mindenesetre jó hír ez a kevésbé tehetséges kertészeknek, akik továbbra is ragaszkodnak az élő növényhez az otthonukban. Irány egy megbízható kertészet, ha egy igazi túlélő ráadásul trendi növényt kerestél idáig!
Eukaliptusz a zuhanyrózsa alá?
2024.02.12. #kertészet #dekor
Eukaliptusz a zuhanyrózsa alá?
Az illatos növény csökkenti a stresszt, enyhíti a légúti problémákat és növeli az energiaszintet – csak, hogy gyorsan meggyőzzünk az előnyeiről. Mi mást is mutathatnánk, ha nem olyan ingatlanokat, amelyeknél már ráéreztek az eukaliptusz előnyeire, még ha más formában is.
Bórax a háztartásban – így takaríts vele otthon!
2024.02.11. #kertészet #tippektrükkök
Bórax a háztartásban – így takaríts vele otthon!
Elsőre kissé furán hat a neve annak a bórvegyületnek, ami nátrium-tetraborát vagy dinátrium-tetraborát néven is ismert. Azonban nem csak az elnevezése különleges, hanem az is, hogy mennyi mindent megtisztíthatsz vele a lakásban. Ebben a cikkben felhívjuk a figyelmet a veszélyeire, és megmutatjuk, hol lehet hasznos.
Tegyél a jövőért, telepíts madárlakot!
2024.02.09. #kertészet #fenntarthatóság
Tegyél a jövőért, telepíts madárlakot!
Drasztikusan csökken a hazai madárállomány. A jelenségnek ránk, emberekre nézve is komoly következményei lehetnek. Ennek apropóján a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület és az otpotthon.hu közös projektbe kezdett. Az együttműködés célja, hogy a természetben élő szárnyasok is fedélhez jussanak. Szeretnél az ablakod, teraszod körül csivitelő fecskékben, színes cinkékben gyönyörködni? Olvass tovább, hogy megtudd mit kell tenned!
Így tartsd életben téli árvácskákat!
2024.01.29. #ingatlaneladás #kertészet
Így tartsd életben téli árvácskákat!
Rengeteg örömet tud adni a leginkább lilában, sárgában, fehérben, pirosban vagy rózsaszínben tündöklő virág, ha megfelelően gondozod. Ebben a cikkben a megfelelő gondozást mutatjuk be.
Az elfoglalt férj alteregója, aki pontos és akkor csinálja meg a munkát, amikor megígéri
2024.01.27. #kertészet #barkácsolás
Az elfoglalt férj alteregója, aki pontos és akkor csinálja meg a munkát, amikor megígéri
Nézted már napokig, hetekig, aztán hónapokig a csöpögő csapokat? A leszakadt függönykarnist? Ahogy megfogalmazódnak bennem a kérdések, tudom, hogy - az interjúig - biztosan nem kapok rájuk választ, így egy kicsit olyan érzésem van, mintha a férjemmel beszélgetnék. Remekül hozza a Pótférj, azaz Urbanovich András még ezt a vonalat is. Ki az a Pótférj és mit is csinál pontosan?
Milyen a vidéki élet a főváros közvetlen közelében?
2024.01.22. #eladóház #kertészet
Milyen a vidéki élet a főváros közvetlen közelében?
Vidék, mégis szinte mindig együtt emlegetik a fővárossal Pest vármegyét. Akik itt élnek, élvezhetik a főváros előnyeit, ugyanakkor vannak hátrányok is. Például a szolgáltatások és az ingatlanok magasabb ára. A fővárost körülölelő területeken tavaly megtorpant az áremelkedés, de továbbra is vonzó célpontnak számít.
Szú a lakásban – 8 tanács a faevő kártevők ellen
2024.01.21. #építőanyag #kertészet
Szú a lakásban – 8 tanács a faevő kártevők ellen
A szú igen komoly károkat tud okozni egy házban, lakásban, de akkor sincs minden veszve, ha már hallod a sercegést a fában. Ebben a cikkben a szú elleni védekezéshez adunk tanácsokat.
9 illat a tökéletes karácsonyi hangulatért
2023.12.22. #kertészet #dekor
9 illat a tökéletes karácsonyi hangulatért
Bár az ünnepeket leginkább meghitt, szeretetteljes hangulat jellemzi, jelentős stressz, nyomás és konfliktusok forrása is lehet. Könnyedén érezheted, hogy elfáradtál az év végére, és sajnos a családi vitákból sem lesz kevesebb. Néhány illat azonban segíthet legyőzni a benned felgyülemlett stresszt és ráhangolhatnak a karácsonyra. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan kerülheted el a karácsony lidérceit.