2023.11.08.Szerző: fá #luxusingatlan #budapest

Ezeken a lakásnyi teraszokon kiélvezhetők az utolsó őszi napok

Ezeken a lakásnyi teraszokon kiélvezhetők az utolsó őszi napok

Nagyjából egy-két hetünk van még arra, hogy kiélvezzük a terasz nyújtotta lehetőségeket. Kicsit már máshogy alakulnak a dolgok, mint nyáron, hiszen kellenek például pokrócok, forralt italok is, de a hangulat most is kellemes. Hogy elképzeld, mutatunk néhány remek teraszos/erkélyes ingatlant.


Budapest kiválóan el van látva teraszos/erkélyes ingatlanokkal, így van miből szemezgetni. Igazi luxust, irigylésre méltó teraszokat és lakásokat mutatunk.

Panoráma 177,5 millióért

elado-teglalakas-budapest-iii-kerulet-testverhegy-96851434-t6.webp

Óbudán, a Testvérhegy és a Harsánylejtő határán található ez a 2022-ben átadott 101 négyzetméteres, négy szobás, két fürdőszobás 11 négyzetméteres terasszal rendelkező lakás, persze garázzsal és udvari beállóval együtt.

A képekre ránézve nem is nagyon lehet kérdés az élhetőség, azt viszont érdemes megjegyezni, hogy mivel AA++ energetikai besorolású lakásról van szó, ezért minimális energiaigényűnek számít a napelemekkel és a központi hővisszanyerő rendszer miatt. És ugye ne felejtsük el a teraszt, hiszen az is csodálatos!

29 négyzetméter csak az erkély

elado-egyeb-lakas-budapest-xi-kerulet-kelenvolgy-98009000-t6.webp

A XI. kerületi Kelenvölgyben található ingatlan 3+fél szobát kínál nekünk 116,9 millió forintért. És egy különösen nagy, kiülésre alkalmas részt.

Persze a nagy grillbulikon túl nem érdemes megfeledkezni arról, hogy az Alíz utcáról beszélünk, ami például gyerekek esetén garantáltan megfelelő hely a békés és gondtalan élethez, közel vannak az iskolák, sok bolt érhető el gyalog, ráadásul a tömegközlekedés is megoldott.

Mint egy saját kert

elado-teglalakas-budapest-xiii-kerulet-angyalfold-94928454-t6.webp

A Marina part nagyjából mindenki számára ismert minőséget képvisel, de a nyolcemeletes téglaház alagsorában található egyszobás lakás külön előnye, hogy egy 39 négyzetméteres kertkapcsolat is jár mellé. Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy a Duna mellett lehet egy napozókerted, amihez persze a közös költséggel együtt jár a kültéri medence, a fitness- és wellnessrészleg-használat is.

Nyárra ki is költözhetünk

elado-teglalakas-budapest-xi-kerulet-madarhegy-89498208-t6.webp

Az alábbi ingatlan 210 millió forintba kerül, de elég csak megtekinteni a képeket, hogy megtudjuk, mi is kerül ennyibe ezen a 3,5 szobás lakáson. Eleve akkora terasza van, mint egy közepes lakás, így a meghívott társaságok akár klikkesedni is tudnak. A Madárhegy miatt pedig természetesen nagyszerű a panoráma is.

A teraszra közvetlenül a nappaliból jutunk ki. A lakást 2008-ban adták át, a burkolat és a gépészet is rendben van.

Nagyon fiatalos

elado-teglalakas-budapest-ix-kerulet-rehabilitacios-terulet-ix--97944242-t6.webp

Szinte olcsónak tűnik ez a Citadellára és várra néző panorámás, kétszintes és két szobás lakás, aminek a belsejében készült képeit nézegetve tulajdonképpen minden fiatal álmáról beszélünk. Még egy 13 négyzetméteres fedett terasz is jár hozzá, de három lodzsa is segíti a békés hétköznapokat, de hogy a hidegre is gondoljunk, egy finn szauna is beépítésre került.

A IX. kerület rehabilitációs részén lévő lakáshoz nagyon közel található minden közintézmény, a MÜPA, a Duna, és több étterem is.


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 146 270 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Egy palota titkai: egy grandiózus belvárosi lakás története a Ferenciek terén
2024.02.23. #eladólakás #luxusingatlan
Egy palota titkai: egy grandiózus belvárosi lakás története a Ferenciek terén
Hiába láttál már millió nagypolgári stílusú házat, ez a belvárosi lakás egészen biztosan kíváncsivá tesz majd a cikk végére. A Ferenciek terén található társasház építését még a Habsburgok rendelték el, és ez az impozáns épület ma is magára vonja a tekintetet. A ház előtere nemcsak emlékeztet arra a Budapestre, amely világvárossá nőtte ki magát, hanem kézzelfoghatóvá jelét adja is ennek az óriási előtér boltíveivel, egyszerűen díszített oszlopaival, és az üvegkupolával, ami a látogatók fölé borul.
Multikulturális egyveleg Tiszaszentimrén
2024.02.20. #eladóház #luxusingatlan
Multikulturális egyveleg Tiszaszentimrén
A nemesi családok vidéki kúriáit idézi ez a tiszaszentimrei ingatlan, de ez egyáltalán nem egy szokványos birtok. A jelenlegi tulajdonos több évtizedes építészeti és lakberendezői tapasztalatának köszönhetően pompás multikulturális egyveleget kapunk.
Mi olyan vonzó ezekben párszázmilliós házakban? - nő irántuk az érdeklődés
2024.02.18. #ingatlaneladás #luxusingatlan
Mi olyan vonzó ezekben párszázmilliós házakban? - nő irántuk az érdeklődés
Ismét nagyobb számban telepednek le külföldi érdekeltségű cégek az országban, ami miatt megnőtt az érdeklődés az ingatlanok és a megyeszékhelyeken is. Milyen jogszabályi környezetre és milyen ingatlanokra számíthatnak a Magyarországra költöző külföldiek?
Személyiség és stílus: különleges ingatlanok, amelyek mesélnek
2024.02.12. #eladóház #luxusingatlan
Személyiség és stílus: különleges ingatlanok, amelyek mesélnek
A következő ingatlanválogatásban szereplő otthonok mindegyike valamilyen egyedi történettel és karakterrel rendelkezik. Olyan lakásokat mutatunk be, amelyek nem csupán lakóterek, hanem életstílust közvetítenek. Mint például a Zsolnay villában található lakás vagy a Vácon található reneszánsz kastély.
Imádnivalóan bájos, családias jellegű hotel, ami épp eladó
2024.02.07. #eladóház #luxusingatlan
Imádnivalóan bájos, családias jellegű hotel, ami épp eladó
Magányosan és szemlélődve áll a Duna partján a "múltszázadi" villa. Pont úgy, ahogy az épület egykori gondnoka és kertésze, Görgei Artúr. Az a Görgei, félretette ígéretes természettudományi karrierjét, amikor kitört az 1848-49-es szabadságharc. A magyar hadsereg első embere lett a harcok során, mégis őt vádolták hazaárulással a világosi fegyverletételt követően. Hogy ezek után hogyan lett belőle a visegrádi remete és miért viseli az eladó hotel a nevét, az a cikkből kiderül.
Csodálatos ingatlanportfólióval köszöntheti magát a 30 éves Harry Styles
2024.02.01. #luxusingatlan #lakberendezés
Csodálatos ingatlanportfólióval köszöntheti magát a 30 éves Harry Styles
Harry's House - nem, most nem Harry Styles 2022-es, Harry’s House néven piacra dobott albumáról lesz szó, hanem lenyűgöző ingatlanportfóliójáról. A csodálatos rocksztár csütörtökön volt 30 éves.
Itt tartja Oscar-díjait Meryl Streep - hollywoodi ingatlanmustra
2024.01.27. #luxusingatlan #lakberendezés
Itt tartja Oscar-díjait Meryl Streep - hollywoodi ingatlanmustra
A színésznő lenyűgöző alakításaihoz méltó ingatlanportfólió sem átlagos, minden valaha volt otthona jól tükrözi szenvedélyét a művészetek iránt. Ezeket az ingatlanokat mutatjuk meg a cikkben.
A farm, ahol élünk helyett: rezidencia Biatorbágyon
2024.01.17. #eladóház #luxusingatlan
A farm, ahol élünk helyett: rezidencia Biatorbágyon
Mintha egy virtigli toszkán villa lenne, nem pedig egy rezidencia Pest vármegyében. A kovácsoltvas kerítésen át látni a dús növényzet közül előtörő pálmákat. Az oszlopok, a falat megvilágító kandeláberek régies hatást kölcsönöznek az amúgy láthatóan fiatal épületnek. Egy békés és barátságos ingatlant mutatunk be ebben a cikkben, ahová mindannyian szívesen hazatérnénk.
A város, ahol kúria hátán kúria van – az egyik a tiéd lehet
2024.01.08. #eladóház #luxusingatlan
A város, ahol kúria hátán kúria van – az egyik a tiéd lehet
12 személyes szauna, privát konditerem, fedett grill és nyári konyha vár ebben a Pest vármegyei ingatlanban. Ha szívesen élnél olyan településen, amely nincs zsúfolásig tele, de nemcsak pár ezren lakják, akkor Abony, és ez a különleges luxus családi ház a kedvedre lehet.