2024.01.23.Szerző: Papillon #eladóház #ingatlantörténelem

Stílusok sokasága: mesés kastély, hangulatos rönkház és Balaton-felvidéki vintage otthon

Stílusok sokasága: mesés kastély, hangulatos rönkház és Balaton-felvidéki vintage otthon

Különleges ingatlanokat tartalmazó válogatást mutatunk, amelybe bekerült többek között egy Provence-i hangulatú ikerház és a Pokvári-kastély is. Nézelődj és gyönyörködj ezekben a magyarországi villákban!


Egyedi stílusú családi ház Érden

Ez a több funkciós családi ház Érden található. Az 550 négyzetméteres ház három szintes, az alsó szinten üzlethelyiségeket alakítottak ki, a két felső szinten pedig lakrészek találhatók. Kiváló választás egy nagy család részére, de akár több generáció együttélésére is alkalmas.

elado-csaladi-haz-erd-erdliget-87355934-t6.webp

Provance-i hangulatú ikerház

Máriaremete egy csendes mellékutcájában, a hűvösvölgyi Nagyrét közelében található ez a Provance-i hangulatú családi ház. Az 1007 négyzetméteres telken álló, 238 négyzetméteres ingatlan három szintes. A földszinten egy impozáns nappali, konyha, étkező található, középpontjában működő kandallóval. A tetőtérben két nagy belmagasságú hálószoba és egy fürdőszoba kapott helyet, míg az alsó szinten egy hálószoba, gardrób és fürdőszoba található. A ház szintjeit egy attraktív, csigalépcsős megoldás köti össze. Az ingatlanhoz tartozó teraszokról lenyűgöző kilátás nyílik a Budai-hegységre és a Pilisre.

elado-ikerhaz-budapest-ii-kerulet-mariaremete-92409391-t6.webp

A Tét: a Pokvári-kastély

A szépen felújított Pokvári-kastély a késő gótika és a reneszánsz stílus elemeit hordozza magában. Eredetileg 1251-ben alapítottak itt monostort, amelynek a helyén 1869-ben kúria, majd 1904-ben kastély épült. A homlokzat, tetőszerkezet és közműhálózat felújítása mellett az enteriőr kialakítása ötvözi a modern kor igényeire szabott megoldásokat a korhű elemekkel. 2020-ban a kastélyban további átalakítások és felújítási munkálatok zajlottak.

elado-hotel-panzio-tet-98099325-t6.webp

Rönkház Tinnyén

Ez a tinnyei, a Makkfa ligetben található rönkház 2007-ben épült, és amerikai konyhás nappalival, valamint három hálószobával rendelkezik. A minőségi északi rönkökből épült ház külső homlokzata 2022-ben speciális bevonatot kapott a hőszigetelés és állagmegóvás érdekében. Az U alakú épületben egy 40 négyzetméteres amerikai konyhás nappali, három normál méretű hálószoba. A nappalit egy iparművész által tervezett kandalló díszíti, amely a padlófűtés mellett kiegészítő fűtési megoldást nyújt.

elado-csaladi-haz-tinnye-98700914-t6.webp

Balaton-felvidéki meseház

Eladó egy gyönyörűen felújított, kétszintes, 75 négyzetméteres ház a Balaton-felvidéken. Az ingatlant 2022-ben felújították. Maga a telek is hatalmas: 4668 négyzetméteres, lenyűgöző panorámával a környező tájra. Az alsó szinten egy vendéglátó egység, mosdók és raktár található, míg a felső szinten egy különálló lakóegység, tágas szobával, jól felszerelt konyhával és fürdőszobával. A házhoz egy nagy terasz és egy fedett grillkonyha is tartozik. A vintage és rusztikus stílusú ház vegyes tüzelésű kályhával és klímával felszerelt.

elado-csaladi-haz-gyulakeszi-98636110-t6.webp


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 162 069 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

A lakótelep, ahol senki nem kényszerből lakik
2024.04.14. #eladólakás #ingatlantörténelem
A lakótelep, ahol senki nem kényszerből lakik
Békéscsaba legnagyobb lakótelepének, a Lencsésinek szerencsésen alakult a sorsa, hiszen eleve olyan korszakban épült, amikor már azon kívül is merültek fel szempontok a tervezésnél, hogy legyen négy fala és teteje, így jutott hely a kényelemnek és a mentális egészségnek is. Most a József Attila lakótelepet járjuk körbe ebben a cikkben.
Elherdált örökségünk, amik magánszemélyek megmentésére várnak
2024.04.06. #eladóház #ingatlantörténelem
Elherdált örökségünk, amik magánszemélyek megmentésére várnak
Több száz éves épületek tucatjai hevernek parlagon szerte az országban, amiket az idő, vagy valakik egyaránt kikezdtek, és erős fantázia szükséges ahhoz, milyen lehetett a volt - többnyire nemesi - lakóinak. Kúriák, kastélyok, amiket királyok, főnemesek adományoztak tovább a lojalitásért cserébe. Ezek a jobb sorsra érdemes építmények a gyökereinkre, a történelmünkre emlékeztetnek mindannyiunkat. Örökbefogadható kastélyokat mutatunk.
11 szobás ingatlan eladó Dombóváron - Befektetésre tökéletes
2024.04.03. #eladóház #ingatlantörténelem
11 szobás ingatlan eladó Dombóváron - Befektetésre tökéletes
Lehetőségek végtelen sora nyílik meg ezzel a 11 szobával. A képzeletnek csak szigorú cash flow szabhat határt. Mindenesetre, ha az a terv, hogy befektetsz egy ingatlanba, akkor tudunk mutatni hozzá egy nagyszerű helyszínt, egy kiváló adottságokkal rendelkező ingatlannal. Sőt arra is adunk ötleteket, hogy mi mindent alakíthatsz ki belőle.
Amire felfigyelt egy New York-i galéria: a magyar művész térplasztikái – és neked is lehet egy
2024.03.31. #dekor #ingatlantörténelem
Amire felfigyelt egy New York-i galéria: a magyar művész térplasztikái – és neked is lehet egy
Dósa Róbert nem csupán művész, hanem igazi kísérletező is. Alkotásaihoz a látást, a tapintást, sőt, akár a szaglást és az ízlelést is beveti. Művészete határokat feszeget, és szó szerint új utakat nyit a magyar otthonoktól a New York-i galériáig. Képei annyira nem sorolhatók be a hagyományos művészeti kategóriákba, hogy még a megnevezésüket is most találják ki. Interjú.
Összefognak az írók a magyar irodalom egyik legismertebb házának megmentéséért?
2024.03.27. #ingatlantörténelem #eladóház
Összefognak az írók a magyar irodalom egyik legismertebb házának megmentéséért?
Eladóvá vált az Esterházy Péter könyveiből is ismert csodálatos családi villa a III. kerületben. Dragomán György író számolt be erről a Facebookon, ahol a kommentek között összefogás indult, hogy megmentsék. Ebben a cikkben bemutatjuk a Rómaifürdőn található ingatlant.
Ismerd meg a nagypolgári lakások történelmét!
2024.03.16. #ingatlantörténelem #eladólakás
Ismerd meg a nagypolgári lakások történelmét!
A Kiegyezést követően Budapest gyorsan kereskedelmi és közlekedési központtá vált. Ennek folyományaként jelentősen megnőtt a lakosság száma, megélénkült a lakások iránti kereslet, ami új ingatlanok építtetését vonta maga után. Ezek a bérházak lettek az úgynevezett nagypolgári lakások, tipikusan körfolyosóval, belső udvarral és hatalmas belső terekkel. Mi maradt belőlük?
Otthonok varázslatos világa: fedezd fel a hét legkülönlegesebb ingatlanait!
2024.03.06. #luxusingatlan #ingatlantörténelem
Otthonok varázslatos világa: fedezd fel a hét legkülönlegesebb ingatlanait!
Heti válogatásunkban a legkülönlegesebb ingatlanokat mutatjuk be hétről hétre. Helyet kapott többek között a Nemzeti Bank egykori épülete Sopronban, és egy szecessziós villaház is Budakeszin.
Erődítménytől a Széchenyi családig - piacra dobták a legszebb magyar kastélyokat
2024.02.20. #eladóház #ingatlantörténelem
Erődítménytől a Széchenyi családig - piacra dobták a legszebb magyar kastélyokat
Izgalmas válogatást állítottunk össze, ahol az ingatlanpiac gyöngyszemeit vonultatjuk fel. Válogatásunkban szerepel egy Makovecz-stílusú családi ház, ami szinte erődítmény. Helyet kapott a Fertő-tóhoz közeli Széchenyi-kastély, egy Bauhaus villa és egy festői szőlőbirtok is.
Tudod, miről kapta Békásmegyer a nevét?
2024.02.15. #eladólakás #ingatlantörténelem
Tudod, miről kapta Békásmegyer a nevét?
Itt az ideje, hogy megismerkedj Budapest egyik legismertebb lakótelepével, ahol már az Ókorban is éltek emberek!