2024.01.22.Szerző: Árgyelán Dorina #eladóház #kertészet

Milyen a vidéki élet a főváros közvetlen közelében?

Milyen a vidéki élet a főváros közvetlen közelében?

Vidék, mégis szinte mindig együtt emlegetik a fővárossal Pest vármegyét. Akik itt élnek, élvezhetik a főváros előnyeit, ugyanakkor vannak hátrányok is. Például a szolgáltatások és az ingatlanok magasabb ára. A fővárost körülölelő területeken tavaly megtorpant az áremelkedés, de továbbra is vonzó célpontnak számít.


Bohém stílus és szabadság

Gárdonyban, a Velencei-tó partjához közel hirdetik ezt a nappali plusz négy szobás házat. Az ingatlan a ’80-as évek elején épült, de azóta felújították. A víz- és villanyvezeték-hálózat cseréje mellett kőzetgyapot szigetelést kapott és a nyílászárókat is korszerűsítették. A modern burkolatokat fiatalos, bohém enteriőrrel egészítették ki.

A kertben medence és kerti sütögető kialakítására is van lehetőség. Két kilométeren belül különböző vásárlási lehetőségeket találsz, és Velence korzójára is lejuthatsz innen, ahol ki tudod szellőztetni a fejedet.

Bohém stílus a szabadság jegyében Pest megyei házak.webp

Parasztház újragondolva

Ez a felújított parasztház Adonyban található, az M6-os autópálya mellett. Vonattal, busszal is meg lehet közelíteni a Budapest-Dunaújváros vonalon. A vezetékek és a gépészet teljesen megújult a házban. Parasztház jellegére a fa pajtaajtók, a téglaburkolat, és a gerendás mennyezet utal. A méretes amerikai konyhán kívül két hálószobát alakítottak ki, mindkettőhöz külön fürdőszoba tartozik, illetve az egyikhez gardrób is.

Két teraszon nevelgethetsz növényeket, a pincében és a kerti tárolóban tarthatod a szerszámokat és a ritkán használt eszközeidet. A vendégeid kaputelefonon tudnak bejelentkezni, ami kényelmessé teszi a beengedésüket, hiszen nem kell papucsban kiszaladni kaput nyitni, hogy beengedd őket.

Érdekesek a modern hatások a parasztház jegyeivel keveredve elado-csaladi-haz-adony-97266430-t6.webp

Ha sok jó ember együtt él, azt hívjuk kétgenerációs háznak

Az utóbbi időben - vélhetően költséghatékonyság miatt- újra fellendült az érdeklődés a két- vagy többgenerációs házak iránt. Igaz, hogy a különböző generációk együttélése sok türelmet kíván mindenkitől, de megéri. Már csak azért is, mert egy kivételesen jó tulajdonság a türelem. De azért is, mert az együttélés erősíti a köteléket a családtagok között. Aktívabban részt tudtok egymás életében venni, a nagyszülők tudnak segíteni a gyerekvigyázásban, a fiatal felnőttek pedig bevásárlásban.

Egy ilyen páratlan környezetben, mint amilyen Bakonycsernye, különösen szerencsésnek érezheted magad. A szomszédos erdő egész évben változatos terepet nyújt a sétához, a nordic walkinghoz.

Az ingatlan kétszintes, és még a padlástér is beépíthető. A nagyobbik lakrész az emeleten található. Itt két háló, egy nappali és egy gyerekszoba van, a földszinten pedig a két szoba mellett két fürdő, egy étkezős konyha és egy kis fitness sarok került kialakításra. Mozgásra a kert is alkalmas: lehet cseresznyét szedni, barackot, körtét, a konyhakertben gyomlálni a zöldségeket.

Gyönyörű környezetben élhet együtt több generáció elado-csaladi-haz-bakonycsernye-98602125-t1.webp


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 146 270 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Igazi túlélő növényt akarsz, vagy inkább a trendet követed?
2024.02.14. #dekor #kertészet
Igazi túlélő növényt akarsz, vagy inkább a trendet követed?
Ez a két kategória idén egy és ugyanaz. Hogy a szakma mi alapján választotta éppen a Filodendront az év szobanövényének, egyelőre rejtély, mindenesetre jó hír ez a kevésbé tehetséges kertészeknek, akik továbbra is ragaszkodnak az élő növényhez az otthonukban. Irány egy megbízható kertészet, ha egy igazi túlélő ráadásul trendi növényt kerestél idáig!
Eukaliptusz a zuhanyrózsa alá?
2024.02.12. #kertészet #dekor
Eukaliptusz a zuhanyrózsa alá?
Az illatos növény csökkenti a stresszt, enyhíti a légúti problémákat és növeli az energiaszintet – csak, hogy gyorsan meggyőzzünk az előnyeiről. Mi mást is mutathatnánk, ha nem olyan ingatlanokat, amelyeknél már ráéreztek az eukaliptusz előnyeire, még ha más formában is.
Bórax a háztartásban – így takaríts vele otthon!
2024.02.11. #kertészet #tippektrükkök
Bórax a háztartásban – így takaríts vele otthon!
Elsőre kissé furán hat a neve annak a bórvegyületnek, ami nátrium-tetraborát vagy dinátrium-tetraborát néven is ismert. Azonban nem csak az elnevezése különleges, hanem az is, hogy mennyi mindent megtisztíthatsz vele a lakásban. Ebben a cikkben felhívjuk a figyelmet a veszélyeire, és megmutatjuk, hol lehet hasznos.
Tegyél a jövőért, telepíts madárlakot!
2024.02.09. #kertészet #fenntarthatóság
Tegyél a jövőért, telepíts madárlakot!
Drasztikusan csökken a hazai madárállomány. A jelenségnek ránk, emberekre nézve is komoly következményei lehetnek. Ennek apropóján a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület és az otpotthon.hu közös projektbe kezdett. Az együttműködés célja, hogy a természetben élő szárnyasok is fedélhez jussanak. Szeretnél az ablakod, teraszod körül csivitelő fecskékben, színes cinkékben gyönyörködni? Olvass tovább, hogy megtudd mit kell tenned!
Így tartsd életben téli árvácskákat!
2024.01.29. #ingatlaneladás #kertészet
Így tartsd életben téli árvácskákat!
Rengeteg örömet tud adni a leginkább lilában, sárgában, fehérben, pirosban vagy rózsaszínben tündöklő virág, ha megfelelően gondozod. Ebben a cikkben a megfelelő gondozást mutatjuk be.
Az elfoglalt férj alteregója, aki pontos és akkor csinálja meg a munkát, amikor megígéri
2024.01.27. #kertészet #barkácsolás
Az elfoglalt férj alteregója, aki pontos és akkor csinálja meg a munkát, amikor megígéri
Nézted már napokig, hetekig, aztán hónapokig a csöpögő csapokat? A leszakadt függönykarnist? Ahogy megfogalmazódnak bennem a kérdések, tudom, hogy - az interjúig - biztosan nem kapok rájuk választ, így egy kicsit olyan érzésem van, mintha a férjemmel beszélgetnék. Remekül hozza a Pótférj, azaz Urbanovich András még ezt a vonalat is. Ki az a Pótférj és mit is csinál pontosan?
Szú a lakásban – 8 tanács a faevő kártevők ellen
2024.01.21. #építőanyag #kertészet
Szú a lakásban – 8 tanács a faevő kártevők ellen
A szú igen komoly károkat tud okozni egy házban, lakásban, de akkor sincs minden veszve, ha már hallod a sercegést a fában. Ebben a cikkben a szú elleni védekezéshez adunk tanácsokat.
9 illat a tökéletes karácsonyi hangulatért
2023.12.22. #kertészet #dekor
9 illat a tökéletes karácsonyi hangulatért
Bár az ünnepeket leginkább meghitt, szeretetteljes hangulat jellemzi, jelentős stressz, nyomás és konfliktusok forrása is lehet. Könnyedén érezheted, hogy elfáradtál az év végére, és sajnos a családi vitákból sem lesz kevesebb. Néhány illat azonban segíthet legyőzni a benned felgyülemlett stresszt és ráhangolhatnak a karácsonyra. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan kerülheted el a karácsony lidérceit.
Szervezz bulit télen is a kertedbe! – A következő tippekkel tavaszig forró maradhat a hangulat!
2023.12.21. #ingatlanvásárlás #kertészet
Szervezz bulit télen is a kertedbe! – A következő tippekkel tavaszig forró maradhat a hangulat!
Vendégeket vársz az otthonodba az ünnepeken? A hideg és a hó nem jelenti azt, hogy a vendégeknek be kell költözniük a házba. Miért ne csinálhatnál a teraszból és az udvarból egy egész télen át nyitva tartó szórakozóhelyet? Ebben a cikkben példákat találhatsz arra, hogy a helyszín ne legyen kényszer.