2024.02.20.Szerző: Árgyelán Dorina #eladóház #luxusingatlan

Multikulturális egyveleg Tiszaszentimrén

Multikulturális egyveleg Tiszaszentimrén

A nemesi családok vidéki kúriáit idézi ez a tiszaszentimrei ingatlan, de ez egyáltalán nem egy szokványos birtok. A jelenlegi tulajdonos több évtizedes építészeti és lakberendezői tapasztalatának köszönhetően pompás multikulturális egyveleget kapunk.


A Tisza-tó tökéletes helyszín

Hogy mihez? Bármihez. Ha csak azt nézed, hogy Tiszaszentimréről 15 perces autózással el lehet érni a tiszaderzsi Kenguru parkot, 20-25 perc alatt a tiszaigari arborétumot, illetve Abádszalókot, már egy egész hétrevaló programot kapsz. A Tisza-tavi Ökocentrum, valamint a Tisza-tó körbetekerése biciklivel is egy bármikor elővehető lehetőség, ami segít az elmélyülésben, és tartalmas kikapcsolódást nyújt.

A falu temploma Szent István király fiának, Szent Imre hercegnek a nevét viselte, a község is róla kapta a nevét a 12. században, de egy itt talált bronzkori karperec alapján feltételezhető, hogy már több ezer évvel ezelőtt is volt élet ezen a területen.

Elképesztő látvány a Tisza-tó partán egy ilyen kúria elado-kuria-tiszaszentimre-91599123-t1.webp

Lámpák Franciaországból, kődíszek Afrikából

A 14 szobás ingatlan több szempontból is különleges. Kezdjük ott, hogy hét önálló apartmant alakítottak ki benne és a hozzá tartozó épületekben. Ezeken kívül kialakítottak egy nagyobb teret is.

A belsőépítészeti és lakberendezői merészség is kellett a kúria meghökkentő enteriőrjéhez, ami nemcsak ebben tér el a szokványostól, hanem abban is, ahogy a különböző kultúrák sajátosságait ötvözi.

Ezért tud multikulturális közegként működni a kúria. Ennek a kifinomultságnak köszönhetően férnek meg egymás mellett az erdélyi nyílászáró, a dél-amerikai lakásdíszek, a franciaországi lámpák, valamint az afrikai kődíszek.

A luxus, a modern és klasszikus elegancia tökéletes arányú keveréke elado-kuria-tiszaszentimre-91599140-t6.webp

Régimódi és varázslatos angol park

A luxus érzése az ingatlanhoz közeledve egyre erősödik. Nem csoda, hiszen a bejárathoz vezető murvás utat pompás levendulasövény dísziti. A hihetetlenül zöld gyep a folyamatos gondoskodás eredménye. A kertben található még egy 50 négyzetméteres vízfelületű, sós vizű, épített medence , illetve egy jakuzzi és szaunaház is. Hatalmas pergolája pedig 18-20 személy befogadására alkalmas, emiatt családi rendezvények, csapatépítők lebonyolítására is alkalmas.

A privát kertben senki nem zavar medencézés közben elado-kuria-tiszaszentimre-91599127-t6.webp

A belső elrendezésen és a kerten kívül az épület geotermikus fűtési rendszere is egyedülálló.


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 163 161 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Hogyan építs kerti tavat? Inspiráló otthonok és tippek nehezebb napokra
2024.04.21. #ingatlaneladás #luxusingatlan
Hogyan építs kerti tavat? Inspiráló otthonok és tippek nehezebb napokra
Egy ingatlan közepén kialakított kerti tó létesítése nem egyszerű feladat, és karbantartása is komolyabb felkészültséget igényel. A cikkben olyan otthonokat mutatunk, amelyek ihletként szolgálhatnak, és még építési és karbantartási tanácsokat is adunk.
Az Andrássy út a felhőnézetben - a három legkívánatosabb otthon világhírű környezetben
2024.04.20. #luxusingatlan #budapest
Az Andrássy út a felhőnézetben - a három legkívánatosabb otthon világhírű környezetben
Az olyan impozáns ingatlanok, amik a rendeltetésük, hirdetési áruk vagy a tulajdonosuk kiléte miatt kiemelkedőek, mindig megmozgatják a piacot. Bár az átlagember nem fogja előhúzni a zsebéből azt az összeget, amennyibe vélhetően kerülne egy neoreneszánsz palotának, mégis szívesen nézegetjük ezeket az impozáns épületeket. Most az Andrássy úton eladó fancy lakások közül válogattunk.
Tolna megyei Toszkána egy mesebeli családi házban
2024.04.20. #eladóház #luxusingatlan
Tolna megyei Toszkána egy mesebeli családi házban
Időtlen, kopott téglakerítés határolja körbe a gondozott kertet. A nyírt pázsitot helyenként murva váltja fel, ezzel is elválasztva a funkciókat. Az ágyásokban többnyire örökzöldek csücsülnek, előttük sövény fut. A növényfal másik oldalán épített medence és lenge függönyökkel dekorált fedett terasz található. Már nem is fontos, hogy Sióagárd se Siófokhoz, se Agárdhoz nincs közel. A rendezett kert látványa békével tölt el már a képeket nézve is.
A luxusingatlanpiacon hozhat átrendeződést a rákosrendezői ingatlanberuházás    
2024.03.28. #luxusingatlan #ingatlanbefektetés
A luxusingatlanpiacon hozhat átrendeződést a rákosrendezői ingatlanberuházás   
A kormány és az Egyesült Arab Emírségek megállapodása értelmében rendbe hozzák és teljesen felújítják a Rákosrendező pályaudvar környékét, ezáltal egy új városközpont jöhet létre a fővárosban, bevásárlóközpontokkal és lakóingatlanokkal. A beruházás jelentős hatással lehet nem csupán a XIV. kerület, hanem a közvetlenül vele határos szomszédos kerületek ingatlanpiacára is. Az otpotthon.hu adatai szerint jelenleg is sokan keresnek otthont maguknak ezekben a kerületekben.
Időutazás otthon: a vintage stílus újra értelmezése
2024.03.23. #luxusingatlan #lakberendezés
Időutazás otthon: a vintage stílus újra értelmezése
Akit egyszer elkapott a vintage stílus varázsa, azt nem ereszti. A vintage hangulat már jó pár éve hódít, és nagy valószínűséggel még egy darabig népszerű is marad, hiszen sokan szeretik a romantikus otthonokat. A régiesség bája, a virágminta, a felújított, kicsit ütött-kopott bútorok olyan hangulatot árasztanak, amiben könnyű jól érezni magunkat. Ezekben az otthonokban a múlt iránti tisztelet, a kényelem és a lakberendezés iránti szeretet egyszerre fedezhető fel.
Luxus családi házak Budapesten
2024.03.18. #eladóház #luxusingatlan
Luxus családi házak Budapesten
Mitől luxus egy luxus ingatlan? Hivatalosan ez nincs meghatározva, de nem árt, ha az igazi szívmegdobogtatós, panorámás otthonról van szó, ha modern gépészettel rendelkező, átgondolt belsőépítészeti megoldásokkal bír, amelynek az ára a csillagos égig is felmehet. Most viszont luxus kategórián belül azokat az eladó ingatlanokat mutatjuk meg, amiket 300 millió forint alatt hirdetnek.
Hogyan lehet szerényebb költségvetéssel prémium ablakhoz jutni?
2024.03.11. #energiahatékonyság #luxusingatlan
Hogyan lehet szerényebb költségvetéssel prémium ablakhoz jutni?
Mindig is hatalmas üvegfelületekre, az ablakon akadálytalanul bezúduló napfényre vágytál? Minden luxusnak megvan a maga ára, de most Európa piacvezető ablakgyártója, az Internorm tanácsaival biztosra mehetsz.
Gyengéid a modern és az elegáns házak? Akkor ez az ingatlan lesz a kívánságlistád élén!
2024.03.08. #eladóház #luxusingatlan #családiház #budapest
Gyengéid a modern és az elegáns házak? Akkor ez az ingatlan lesz a kívánságlistád élén!
Ez az ingatlan nem egy „gyöngyszem”, pedig legalább olyan ritka és értékes. Nem egy „kihagyhatatlan ajánlat”, hiszen nem mindenkinek felel meg. Viszont több szempontból is kiemelkedik az ingatlanpiaci ajánlatok közül. Klassz helyen fekszik, biztosítja a feltöltődést ugyanakkor egy magazinban is megállná a helyét. Mutatjuk.
Otthonok varázslatos világa: fedezd fel a hét legkülönlegesebb ingatlanait!
2024.03.06. #luxusingatlan #ingatlantörténelem
Otthonok varázslatos világa: fedezd fel a hét legkülönlegesebb ingatlanait!
Heti válogatásunkban a legkülönlegesebb ingatlanokat mutatjuk be hétről hétre. Helyet kapott többek között a Nemzeti Bank egykori épülete Sopronban, és egy szecessziós villaház is Budakeszin.