2023.07.22.Szerző: S. E. #ingatlantörténelem

Taylor Swift 8 luxusotthonától biztosan leesik az állad!

Taylor Swift 8 luxusotthonától biztosan leesik az állad!

A fiatal popsztár több száz millió dollár értékű ingatlanbirodalmat épített fel az elmúlt évek alatt, és szívesen repked egyik lakásából a másikba. Ezeket mutatjuk most meg.


Swift kisasszony leginkább lenyűgöző zenei karrierjéről és kissé zűrös magánéletéről ismert, bár lassan felveheti a harcot a nagyágyú ingatlanmágnásokkal is. A 33 éves szupersztár nyolc luxusházzal rendelkezik Amerika különböző államaiban, amelyek több száz millió dollárt érnek, és különböző stílust képviselnek.

A legcsajosabb lakás

Taylor Swift 20 éves korában debütált az ingatlanpiacon, amikor 2009-ben megvásárolt egy több mint 300 négyzetméteres Music Row lakást Nashville-ben.

shutterstock_518799151.jpg

A luxus Adelicia épületben található társasház hatalmas, padlótól a mennyezetig érő ablakokkal és nyitott elrendezéssel rendelkezik. A sztár állítólag maga tervezte a lakás berendezését, amit „hóbortosan csajosnak” nevezett.

2061.jpg Bérelt luxus

Swift 2016 és 2017 között bérelte ezt az 1870-ben épült téglaépületet, ami az „I rent a place on Cornelia Street” dalszövegében is szerepel. Ez a menő manhattani lakás 17,9 millió dollárt ért (hatmilliárd forint), és havi 45 ezer dollárért (15 millió forint) bérelhető. Az ingatlanban 4 hálószoba, 7 fürdőszoba, 2 terasz (a hálószobákból nyílik) és egy hatalmas fedett medence található. A luxusérzést fokozza az antik párizsi téglafal, a látványos csillárok, és a teraszon álló kandalló.

136511283.webp

Peter Jackson után

2014-ben Swift nem egy, hanem két szomszédos penthouse-t is megvásárolt egy régi TriBeCa épületben, a Franklin Street 155-ben (New York), és egy nagy duplex otthonná alakította őket. Így lett a lakásban tíz hálószoba ugyanennyi fürdőszoba, egy biliárdszobával, amihez egy hihetetlenül nagy lépcsőház tartozik.

Mi a legmenőbb az egészben? Hogy ezeket a lakásokat A Gyűrűk Ura rendezőjétől vásárolta.

Három a Swift igazság!

Alig három évvel a két TriBeCa penthouse megvétele után Swift horizontálisan kezdett terjeszkedni az ingatlanpiacon, és gyorsan lecsapott a szomszédos, százéves házra is. A luxusfelszerelésekkel - többek között házimozival, edzőteremmel, vendéglakosztállyal és terasszal - felszerelt rezidencia becsült értéke 18 millió dollár.

shutterstock_674711833.jpg

Plusz a ráadás

A 12-szeres Grammy-győztes 2018-ban, 9,75 millió dollárt fizetett egy további 3 hálószobás, 325 négyzetméteres loftért ugyanannak a TriBeCa-épületnek a második emeletén, jelentősen megnövelve a részesedését a közkedvelt Franklin Street 155-ben. A lakás korábban Jeremy Phillips bankár tulajdonában állt.

Los Angelesben is kell!

Mivel nincs igazi sztárság Los Angeles-i ingatlan nélkül, Swift három álomotthonra is lecsapott Los Angelesben, bár a 2015-ben vásárolt 1934-es Beverly Hills-i villája messze a legimpozánsabb. Az először Samuel Goldwyn filmmágnás tulajdonában lévő, 1020 négyzetméteres ház jelenleg felújítás alatt áll.

Tengerparti álom

Taylor Swift több, mint 1100 négyzetméteres háza Rhode Island város legmagasabb pontján áll, és leginkább itt tartja a híres A-listás a partijait. 7 hálószobával, 8 kandallóval, és egy pompás medencével szerelték fel a csodaházat, ahonnan csak 200 métert kell megtennie annak, aki úszna egyet a tengerben.

hadid.jpg

Görög stílusban

Annak ellenére, hogy az énekesnő állandóan mozgásban van, ragaszkodott a gyökereihez, amikor megvásárolta második nashville-i otthonát, a Northumberland Estate néven ismert, görög stílusú házát. A kifogástalanul megtervezett, 2,5 millió dollár értékű otthon egy 520 négyzetméteres főépületet és egy 185 négyzetméteres vendégházat foglal magába - boltíves mennyezettel, halszálkás padlóval és márvány kandallókkal.

Képek: Shutterstock, theadelicia.com, Gigi Hadid insta


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 163 161 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Rejtett gyöngyszem Budapest szívében: fedezd fel a Tisztviselőtelepet!
2024.04.24. #eladólakás #ingatlantörténelem
Rejtett gyöngyszem Budapest szívében: fedezd fel a Tisztviselőtelepet!
A főváros VIII. kerületét, a Palotanegyedet, a Magdolna-negyedet és a Tisztviselőtelepet más-más ingatlankínálat jellemzi. Megnéztük az utóbbi területet, amelyet 140 éve álmodtak meg maguknak kis pénzű tisztviselők.
3 millió alatti ingatlanok a Dunántúlon
2024.04.17. #eladóház #ingatlantörténelem
3 millió alatti ingatlanok a Dunántúlon
Milyen esélyeid vannak, ha 3 millió forintod van, és ingatlant szeretnél vásárolni? Mutatunk néhány ingatlant a Dunántúlon, amik kész aranybányává fejlődhetnek egy türelmes és tettre kész tulajdonos kezei alatt. Jól sejted, ha úgy gondolod, hogy ezekre az ingatlanokra ráfér egy alapos felújítás. De pont ez a dolog szépsége: meglátni valamiben a lehetőséget, ami mellett mindenki más elmegy.
A legkülönlegesebb ingatlanok pompás környezetben, és eladó lett egy felszentelt templom
2024.04.17. #eladóház #ingatlantörténelem
A legkülönlegesebb ingatlanok pompás környezetben, és eladó lett egy felszentelt templom
A heti válogatásunkban hétről hétre hozzuk az újabb izgalmas ingatlanokat. A héten bekerült egy úszóház és egy felszentelt magántemplom is.
A lakótelep, ahol senki nem kényszerből lakik
2024.04.14. #eladólakás #ingatlantörténelem
A lakótelep, ahol senki nem kényszerből lakik
Békéscsaba legnagyobb lakótelepének, a Lencsésinek szerencsésen alakult a sorsa, hiszen eleve olyan korszakban épült, amikor már azon kívül is merültek fel szempontok a tervezésnél, hogy legyen négy fala és teteje, így jutott hely a kényelemnek és a mentális egészségnek is. Most a József Attila lakótelepet járjuk körbe ebben a cikkben.
Elherdált örökségünk, amik magánszemélyek megmentésére várnak
2024.04.06. #eladóház #ingatlantörténelem
Elherdált örökségünk, amik magánszemélyek megmentésére várnak
Több száz éves épületek tucatjai hevernek parlagon szerte az országban, amiket az idő, vagy valakik egyaránt kikezdtek, és erős fantázia szükséges ahhoz, milyen lehetett a volt - többnyire nemesi - lakóinak. Kúriák, kastélyok, amiket királyok, főnemesek adományoztak tovább a lojalitásért cserébe. Ezek a jobb sorsra érdemes építmények a gyökereinkre, a történelmünkre emlékeztetnek mindannyiunkat. Örökbefogadható kastélyokat mutatunk.
11 szobás ingatlan eladó Dombóváron - Befektetésre tökéletes
2024.04.03. #eladóház #ingatlantörténelem
11 szobás ingatlan eladó Dombóváron - Befektetésre tökéletes
Lehetőségek végtelen sora nyílik meg ezzel a 11 szobával. A képzeletnek csak szigorú cash flow szabhat határt. Mindenesetre, ha az a terv, hogy befektetsz egy ingatlanba, akkor tudunk mutatni hozzá egy nagyszerű helyszínt, egy kiváló adottságokkal rendelkező ingatlannal. Sőt arra is adunk ötleteket, hogy mi mindent alakíthatsz ki belőle.
Amire felfigyelt egy New York-i galéria: a magyar művész térplasztikái – és neked is lehet egy
2024.03.31. #dekor #ingatlantörténelem
Amire felfigyelt egy New York-i galéria: a magyar művész térplasztikái – és neked is lehet egy
Dósa Róbert nem csupán művész, hanem igazi kísérletező is. Alkotásaihoz a látást, a tapintást, sőt, akár a szaglást és az ízlelést is beveti. Művészete határokat feszeget, és szó szerint új utakat nyit a magyar otthonoktól a New York-i galériáig. Képei annyira nem sorolhatók be a hagyományos művészeti kategóriákba, hogy még a megnevezésüket is most találják ki. Interjú.
Összefognak az írók a magyar irodalom egyik legismertebb házának megmentéséért?
2024.03.27. #ingatlantörténelem #eladóház
Összefognak az írók a magyar irodalom egyik legismertebb házának megmentéséért?
Eladóvá vált az Esterházy Péter könyveiből is ismert csodálatos családi villa a III. kerületben. Dragomán György író számolt be erről a Facebookon, ahol a kommentek között összefogás indult, hogy megmentsék. Ebben a cikkben bemutatjuk a Rómaifürdőn található ingatlant.
Ismerd meg a nagypolgári lakások történelmét!
2024.03.16. #ingatlantörténelem #eladólakás
Ismerd meg a nagypolgári lakások történelmét!
A Kiegyezést követően Budapest gyorsan kereskedelmi és közlekedési központtá vált. Ennek folyományaként jelentősen megnőtt a lakosság száma, megélénkült a lakások iránti kereslet, ami új ingatlanok építtetését vonta maga után. Ezek a bérházak lettek az úgynevezett nagypolgári lakások, tipikusan körfolyosóval, belső udvarral és hatalmas belső terekkel. Mi maradt belőlük?