Eladó ház Balatonboglár 202 nm
Eladó ház Balatonboglár 202 nm
Eladó ház Balatonboglár 202 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7736185
Referenciaszám: M237219-4376757
Frissítve: 11 napja

Balatonboglár eladó családi ház 4+6 fél szobás: 44,2 millió Ft

44,2 millió Ft
218 812 Ft/m²
202 m²
Alapterület
487 m²
Telek
4+6 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 128 280 Ft
Második évtől
175 064 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kiváló befektetési lehetőség Balatonbogláron a kedvelt turista paradicsomban! Megvételre kínálok egy ingatlan, amely ideális választás több apartman kialakítására. Az ingatlan egy összközműves lakóház, mely egy utcai és egy udvari lakrészből áll. Külön bejáratú szobák teszik még vonzóbbá. Az épület 1960-ban épült, földszintes, tégla falazattal, kontyolt nyeregtetővel és cserép héjalással rendelkezik. A fűtést konvektorok biztosítják, a melegvízellátást pedig villany- és gázbojler biztosítja. Jelenleg az ingatlan lakatlan és elhanyagolt állapotban van. Vizesedést, festék- és vakolathámlást tapasztalhatunk, valamint leázást is észlelhetünk. A cserép héjalása több helyen törött és elcsúszott. A burkolatok, szaniterek és nyílászárók elhasználódtak. Az ingatlan felújítandó állapotban van. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus befektetési lehetőséget Balatonbogláron! Váltsa saját elképzeléseit valóra és alakítsa át az ingatlant kényelmes apartmanokká. Az elhelyezkedése és a turisták iránti kereslet garantált sikerre vezet. Ha szeretné, hogy körbe vezessem és jobban is megszeretné ismerni az ingatlant akkor kérem hívjon bármikor! *Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel konstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dekkert Dániel Fonyód OTP Ingatlanpont Az iroda összes hirdetése
+36 30 975 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dekkert Dániel Fonyód OTP Ingatlanpont Az iroda összes hirdetése
+36 30 975 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY