Eladó ház Balatonederics 85 nm
Eladó ház Balatonederics 85 nm
Eladó ház Balatonederics 85 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7746322
Referenciaszám: H467783
Feltöltve: 5 napja

Balatonederics eladó családi ház 3 szobás: 99,9 millió Ft

99,9 millió Ft
1 175 294 Ft/m²
85 m²
Alapterület
1400 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 289 935 Ft
Második évtől
395 676 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ritka alkalom hogy megvásárolja ezt a gyönyörű kő házat amely ízlésesen felújítva, zöld lombok között bújik meg egy magán út végén. Már a homlokzat is csalogató és belépve kellemesen hűs és meghitt hangulat fogad. A régi és új tökéletes találkozását láthatjuk itt. A konyha és ebédlő egy térségben helyezkedik el, innen nyílik a fürdőszoba és a nagy méretű nappali /hálószoba. Itt kapott helyet egy cserépkályha is. Az emeleti apartman külső kő lépcsőn közelíthető meg és a modern, új tetőbeépítés hűen követi az épület stílusát. A tulajdonos nagyszerű munkát végzett itt, hiszen gyönyörű korhű bútorokat is használt a felújítás során. Az ingatlanhoz nagy előkert és külön helyrajzi számon nyilvántartott hátsó kert tartozik. Itt minden igényt ki lehet elégíteni, akár pihenni vagy kertészkedni szeretnénk. Az egy férőhelyes garázs mellett . két autónak lett külső parkoló hely kialakítva. Nyaralónak de akár egész évben lakhatásra is tökéletesen megfelel. Balatonedericset 1214-ben említik előszőr a török háborúk idején. A betelepülő lakosság megélhetőségét a szőlő és gyümölcs termesztés biztosította. A szőlőhegyeken szép népi stílusú présházak sorakoznak. A községet Balatongyörök felé elhagyva jutunk az Afrikai Múzeumba. A településen négy fokozottan védett barlang van, de itt található a Fekete-Kastély is. Szigliget könnyen megközelíthető hiszen csak pár kilométerre van, itt nyüzsgő turisztikai élet zajlik egész nyáron át. Ha felkeltettem figyelmét, kérem hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1900
Terasz:
30 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
terasz

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Kassné Pap Andrea
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.