Eladó ház Békés, Bocskai 197 nm
Eladó ház Békés, Bocskai 197 nm
Eladó ház Békés, Bocskai 197 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7983977
Frissítve: 1 hónapja

Békés eladó családi ház 4 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
202 538 Ft/m²
197 m²
Alapterület
1030 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 115 800 Ft
Második évtől
158 033 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Békésen két generációs rendezett családi ház Irányár: 39.900.000 Békés Tel:06301132690 Békés egyik kedvelt utcájában eladó egy 1030 nm-es telken épült átalakításon és felújításon átesett rendezett 4 szobás 197 nm-es családi ház. Az ingatlan vegyes falazatú alászigetelt teljesen egészséges falakkal. A ház külső nyílászárói mindenhol kicserélésre kerültek illetve a tetőszerkezete is kitűnő állapotban van. A fő épület egy csodálatos napfényes folyosóról külön-külön nyíló szobái közelíthetők meg, melyek egymásból is átjárhatók. Három nagyszoba van illetve a főépületben ezen kívül található még egy konyha, egy fürdőszoba és egy külön Wc is. Szobái parkettásak a többi helyiség hidegburkolatos. A tulajdonosa a ház átalakítása és a felújítás során is megőrizte a korhű jellegét a látszó gerendákat és a csodálatos belső nyílászárókat. Az ingatlan fűtéséről központilag kiépített gáz illetve vegyes tüzelésű kazán is gondoskodik. Az utcafronti nagyszobában plusz egy konvektor is van. Az alsó épület részben egy szoba egy konyha és a kazánház kapott helyet illetve az épület folytatásában rendezett tároló, fásszín és ólak is épültek. Az udvaron a kapubejáróval szemben egy szerelőaknás garázs van .Aki nem szeretne felújítással bajlódni annak nyugodt szívvel ajánlom ezt a nem mindennapi, tiszta és rendezett családi házat pár perc sétára Békés központjától.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Európa Ingatlanközvetítő Európa Ingatlanközvetítő Az iroda összes hirdetése
+36 30 113 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Európa Ingatlanközvetítő Európa Ingatlanközvetítő Az iroda összes hirdetése
+36 30 113 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY