Eladó ház Békés 130 nm
Eladó ház Békés 130 nm
Eladó ház Békés 130 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8007724
Referenciaszám: 167624
Frissítve: 18 napja

Békés eladó családi ház 4 szobás: 41,2 millió Ft

41,2 millió Ft
42 257 Ft/m²
130 m²
Alapterület
975 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 119 573 Ft
Második évtől
163 182 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Békéscsaba Ingatlaniroda kínálatában eladó a #167624 hivatkozási számú békési családi ház. A Békési családi ház jellemzői: - Békésen, frekventált helyen város központ közelében található - 1987 ben épült a családi ház, 2020-ben felújították és korszerűsítették, azóta is folyamatosan karbantartott - a felújítás magába foglalja az összes nyílászárók cseréjét, a komplett fűtési rendszer cseréjét valamint a konyha felújítását is. - az ingatlan beton alappal beton lábazaton, nemes vakolat  tégla falazattal készült - a nyílászárók hő- és hangszigeteltek, minőségi műanyagból készültek, redőnnyel ellátottak - az emeletre való feljutást minőségi fa lépcső biztosítja, csodálatos galériával - a ház igazi gyöngyszem, minőségi kivitelezés jellemzi, kényelmes, meghitt, élhető világos otthon - nagy belső terek, nappali, étkező, konyha, szobák és egyéb hasznos terek - a családi házban, minőségi anyagok kerültek beépítésre, ezzel is dicsérve a tulajdonos ízlését szakmaiságát - a családi ház fűtését gáz cirkó és vegyes tüzelésű kazán biztosítja,  - az udvarban található még szépen kialakított kiülős, bográcsozós, grillezős terasz - az udvar szépségét növeli, a minőségi térburkolat  - széles tágas kocsibeálló,dupla garázs, gazdasági épület, tárolók, nyári konyha, műhely és ólak - az ingatlan tartozéka egy kb 68 nm műhely ipari árammal fűtéssel felszerelt e helyiség kőfaragó műhelyként funkcionált - így ezáltal alkalmas bárminemű vállalkozásra, tevékenységre, ami bizton állítva biztosítja az itt élők megélhetését  - méretétől adódóan így kitűnően alkalmas két generációs, nagy családosoknak - ha ön vállalkozni vagy befektetni szeretne kérem ne habozzon itt a kitűnő lehetőség, - biztonságos, csendes családias környék, közel iskola, gyógyszertár, bevásárló központ, és minden ami a minden napi életünk szükséglete Kérem tekintse meg az ingatlanról készült fényképeket és alaprajzokat. Magukért beszélnek. - Csodálatos kihagyhatatlan ajánlat, fedezze fel az ingatlanban rejlő lehetőségeket. Ajánlatunkat csak nálunk találja meg!!! Keressen bizalommal, ígérem nem fog csalódni!!!. KERESSEN BIZALOMMAL: SZUCSIK ISTVÁN  KIEMELT INGATLANÉRTÉKESÍTŐ  06202633449 Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó békési családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #167624 Az Openhouse Békéscsaba Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2019
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szucsik István Openhouse Békéscsaba Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 263 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szucsik István Openhouse Békéscsaba Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 263 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY