Eladó ház Budaörs 318 nm
Eladó ház Budaörs 318 nm
Eladó ház Budaörs 318 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7666468
Referenciaszám: 40667
Feltöltve: 17 napja

Budaörs eladó családi ház 8+1 fél szobás: 280 millió Ft

280 millió Ft
880 503 Ft/m²
318 m²
Alapterület
735 m²
Telek
8+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 812 631 Ft
Második évtől
1 109 003 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
CSALÁDI HÁZ, NAGYCSALÁDOSOKNAK, KÉT GENERÁCIÓ SZÁMÁRA VAGY VÁLLALKOZÁS RÉSZÉRE! KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN! AZONNAL KÖLTÖZHETŐ! Budaörs közkedvelt részén, alsó kertváros egyik utcájában, a Kesjár Csaba általános iskola szomszédságában, megvételre kínálok egy 735 m2-es saroktelekre épült, 318 m2-es, 3 szintes, sok szobás, számos hasznosítási lehetőséget kínáló családi házat. A tágas, világos terekkel rendelkező , klasszikus hangulatú otthont, igényes anyagok felhasználásával építették, az 1980-as évek végén. Azóta több felújításon esett át. Az utolsó felújítás 2022- ben történt meg, melynek során a szigetelés és a fűtés korszerűsítésére került sor. Megvalósult munkálatok: -az elektromos vezetékek és radiátorok cseréje -komplett Dryvit hőszigetelő rendszer -teljes belső festés -teljes napelem rendszer telepítése – gépészettel Ezáltal a ház energiatakarékosabban és gazdaságosabban működtethető. A ház jelenlegi kialakítása szerint lakóházként funkcionál, de mivel a ház földszinti része teljesen elszeparálható a felső két szinttől és akadály mentesítve van , így az ingatlan tökéletes választás lehet iroda + lakás, magánrendelő, szépségszalon üzemeltetésére. A ház elrendezése és lokációja azt is lehetővé teszi, hogy egy vállalkozó akár panziót , magánklinikát alakítson ki benne. A jelenlegi alaprajz szerint a ház elrendezése az alábbiakban olvasható: Földszint: -3 szoba -1 gardrób szoba -fürdőszoba / káddal + wc -kazánház - 2 állásos garázs Első emelet: -közlekedő -jobbra konyha- étkező egy légtérben , kamra -balra nagy méretű nappali – terasz kapcsolattal -fürdőszoba / zuhanyzó + wc A konyha gépesített, a konyhabútor, minőségi, tömör fa anyagból készített. Felső szint: - 4 kényelmes méretű, könnyen berendezhető szoba - fürdőszoba / zuhanyzó + wc A teljes házra jellemzőek a nagy méretű ablakok, ezáltal kifejezetten világos és körbe napozott. A ház fűtés és melegvíz ellátását, jelenleg gáz-cirkó kazán biztosítja. Hűtéséről mindhárom szinten inverteres klímák gondoskodnak. A kertben, közvetlenül a garázs mellett kialakításra került még egy fedett gépkocsi beálló és egy kerti tároló helyiség. A kert napos, rendezett. Helye van sportnak, ping-pong -nak, gyerek játszótérnek. A nagy szabad területnek köszönhetően akár medence is kialakítható. Budaörs nagyon fejlett város, minden amire szüksége lehet a mindennapokban, mindössze 10 perces sétával elérhető. A közeli buszmegállókból a belváros gyorsan és kényelmesen megközelíthető. Az M7-es autópálya közelsége miatt a Balaton is gyorsan elérhető távolságban van. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében. Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, további információért hívjon bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1987
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bubics Andrea CasaNetwork Buda Az iroda összes hirdetése
+36 70 948 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bubics Andrea CasaNetwork Buda Az iroda összes hirdetése
+36 70 948 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY