Eladó ház Budapest XI. kerület 185 nm
Eladó ház Budapest XI. kerület 185 nm
Eladó ház Budapest XI. kerület 185 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8124681
Referenciaszám: HZ050187
Frissítve: 12 napja

Budapest XI. kerület eladó családi ház 6 szobás: 215 millió Ft

215 millió Ft
1 162 162 Ft/m²
185 m²
Alapterület
549 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 623 985 Ft
Második évtől
851 556 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk egy páratlan, önálló családi házat, mely 2009-ben épült és Kelenföld kertvárosi részének csendes, nyugodt utcájában található. Ez az ingatlan ideális választás akár több generáció számára is, köszönhetően a jól megtervezett, külön bejáratú lakóegységeinek és a privát kertre nyíló varázslatos kilátásnak. Az ingatlan egy 549 négyzetméteres, rendezett, csodálatos növényzettel beültetett téglalap alakú telken fekszik északi fekvésű utcafronttal.A 170 m2-es lakótér az alsó szinten egy nappalit, 2 hálószobát, egy konyhát, zuhanyzós fürdőszobát és egy WC-t foglal magában. Az emeleti részhez külső lépcsőn lehet feljutni, ahol egy amerikai konyhás nappali, két további hálószoba, egy gardrób, egy fürdőszoba és az előtérből nyíló wc található.A komfortot mindkét szinten klímaberendezések és egy központi, radiátoros rendszerű Viessmann cirkókazán biztosítja, míg a meleg vizet elektromos bojlerek garantálják.TOVÁBBI EXTRÁK:- tágas terasz- biztonsági fóliás üvegfelületek- távfelügyelet- fúrt kút- robot fűnyíró- fedett kocsibeálló- kerti tárolóAz ingatlan környéke csendes és családias hangulatú, tökéletes választás azoknak, akik a nyugalmat és a privát teret fontosnak tartják, miközben fontos a közelség a városközponthoz. A lakóhely közelében található parkok és zöldterületek számos lehetőséget kínálnak a kikapcsolódásra, míg a hétköznapi kényelmet a közeli üzletek, oktatási és egészségügyi intézmények szolgálják ki. A tömegközlekedés könnyen elérhető, így a város bármely pontja gyorsan megközelíthető.Összefoglalva, ez az önálló családi ház kiváló választás lehet azok számára, akik kényelmes városi életet szeretnének élvezni zöld környezetben. Ajánljuk minden korosztálynak, családoknak, összeköltözőknek vagy befektetési céllal érkezőknek. Ne szalassza el ezt a lehetőséget, keressen bizalommal és legyen ennek a lenyűgöző otthonnak új tulajdonosa!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2009
Erkély:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schneider Andrea Duna House - Múzeum körút Az iroda összes hirdetése
+36 30 694 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schneider Andrea Duna House - Múzeum körút Az iroda összes hirdetése
+36 30 694 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY