Eladó ház Császártöltés 131 nm
Eladó ház Császártöltés 131 nm
Eladó ház Császártöltés 131 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8048754
Referenciaszám: M272048-4613489
Frissítve: 2 napja

Császártöltés eladó családi ház 3 szobás: 29,5 millió Ft

29,5 millió Ft
225 191 Ft/m²
131 m²
Alapterület
1811 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 85 617 Ft
Második évtől
116 841 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Császártöltésen eladásra kínálok, egy kívül-belül felújított vegyes falazatú családi házat. Az ingatlan a tulajdoni lap szerint zártkert, ám utca névvel és házszámmal rendelkezik. Mivel zártkerti ingatlanok veszik körül, így rendkívül nyugodt, természetközeli élményt nyújt, ugyanakkor a belterületi házaktól 500 méterre található. Emiatt elsősorban a nyugalmat és a természetet kedvelőknek ajánlom. A 609m2-es telken lévő ház nagyon praktikus elrendezésű, tágas, napfényes. A ház lakótere 131m2, melyben található 2 szoba, nappali + étkező, konyha, fürdőszoba külön Wc és előszoba helyiségek. Tartozik még az ingatlanhoz egy tároló, kamra és kazánház, mely 28m2, valamint egy száraz 33m2-es pince. A telken még található garázs, nyári konyha, tároló, gazdasági épület. Az ingatlanhoz tartozik 1202m2 szőlő és szántó. A ház új fa nyílászárói hőszigeteltek, a szobák laminált parkettával burkoltak, a többi helyiség mázas kerámia és metlachi, az étkező parafa borítású. A fűtés cserépkályhával és vegyes tüzelésű kazánnal, radiátoros hőleadókkal megoldott. A melegvizet villanybojler szolgáltatja. 2003-ban tetőfelújítás során új cserépfedést kapott a ház, ereszcsere és kéményfelújítás is történt. A közelmúltban elkészült a házat körülvevő terasz, mely védettebbé teszi. 3 éve kezdődött a nyílászárók cseréje, igényes hőszigetelt fa ablakok és ajtó került beépítésre, ekkor az elektromos hálózat teljes felújítása is megtörtént. A ház külső vakolása, színezése a közelmúltban fejeződött be, csakúgy mint a belső teljeskörű festés, erkélyajtó beépítés, új burkolás, gipszkartonozás. Amennyiben szeretne hangulatos településen, kissé távolabb a központtól, de közel a természethez, ne keressen tovább, hívjon vagy írjon, megbeszéljük és komoly szándék esetén nézzük meg együtt. Keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dömők Anikó OTP Ingatlanpont Kft Kecskemét Az iroda összes hirdetése
+36 70 227 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dömők Anikó OTP Ingatlanpont Kft Kecskemét Az iroda összes hirdetése
+36 70 227 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY