Eladó ház Császártöltés 70 nm
Eladó ház Császártöltés 70 nm
Eladó ház Császártöltés 70 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8048764
Referenciaszám: M269206-4613502
Frissítve: 4 napja

Császártöltés eladó családi ház 3 szobás: 28 millió Ft

28 millió Ft
400 000 Ft/m²
70 m²
Alapterület
448 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 81 263 Ft
Második évtől
110 900 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bács-Kiskun vármegye, Császártöltés kedvelt utcájában felújított, jó elrendezésű családi ház eladó. A 70 m2-es ingatlanban két tágas, világos szoba, egy légtérben a nappali, étkező és a konyha, valamint előszoba, fürdőszoba került kialakításra. A nagyobbik szobából leválasztásra került egy gardróbszoba. A külön helyiségben lévő wc befejezése az új tulajdonos feladata, itt található a gázkazán is. Az otthon melegéről és a melegvízről egy kondenzációs kombi gázkazán gondoskodik, a fűtésrendszer 2022-ben készült el. A hőszigetelt nyílászáróknak valamint a külső és belső szigetelésnek köszönhetően alacsony a ház fűtési költsége, az éves gázfogyasztás 2023-ban 1136 m3 volt. A nappaliban egy hűtő-fűtő klíma biztosítja az optimális hőmérsékletet télen-nyáron. A felújítás során a teljes tetőszerkezetet kicserélték, de a régi cserép került vissza, a víz és az elektromos hálózat is teljesen új, 3 fázis (3x20 Amper) is bevezetésre került. A gipszkarton felett 10 cm-es kőzetgyapot szigetelés van. A nyílászárók nagy része hőszigetelt fa, a hátsó ajtó és a gyerekszoba ablaka műanyag. A telek 448 m2. Ingatlanközvetítés és hitelmegoldások egy helyen, az OTP Bank szakmai hátterével, gyorsított és ingyenes ügyintézéssel! További információért és megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dömők Anikó OTP Ingatlanpont Kft Kecskemét Az iroda összes hirdetése
+36 70 227 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dömők Anikó OTP Ingatlanpont Kft Kecskemét Az iroda összes hirdetése
+36 70 227 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY