Eladó ház Debrecen, Szepes 100 nm
Eladó ház Debrecen, Szepes 100 nm
Eladó ház Debrecen, Szepes 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7561943
Feltöltve: 1 éve

Debrecen eladó családi ház 2+1 fél szobás: 85 millió Ft

85 millió Ft
850 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
2870 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 246 692 Ft
Második évtől
336 662 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Debrecen Szepes csendes, nyugodt, biztonságos környéken eladóvá vált beton alapon vegyes falazatú 100 nm 3 szobás+ nappalis családi, ház dupla garázzsal, 2 autó számára fedett beállási lehetőséggel , irodahelyiséggel és nem mellékesen 32 nm fedett medencével. Maga a ház 1960 -ben épült, tágas, napfényes, egyedi tervezésű és jó elosztású, erős fal szerkezetű , ami egy 2870 nm-es telken fekszik. Az épület számtalan kényelmi és energetikai felszereléssel rendelkezik, ami energiatakarékossá és biztonságossá teszi az ingatlant. A ház a település központjában található jól megközelíthetőségű aszfaltozott úton. Már messziről lehet látni az épület sziluettjét és a kapcsolódó épületegyüttest. Esetleg ha szeretné élvezni a szomszédmentes, madárcsicsergéssel teli mindennapok előnyeit, ezt az ingatlan feltétlen meg kel tekintenie. Lakóház : - wifi kamera rendszer teljes terület védelem, mozgásra - 1 hálószoba 2 szoba 1 nappali - nagy terek előszoba 1, belépő előtér 1 - burkolat szobák laminált alászigetelve, egyéb helyiségek járólap alászigetelve - a konyha beépített gépesítés nem tartozék, de megegyezés tárgya h maradjon e - nyílászárók fa dupla üveges szigetelt + redőnnyel - fűtés vegyes kazán 1,5 m3 puffer tartállyal + turbó gázkazán mely nem kéményes, így a szénmonoxid mérő nem szükséges !! . - fűtés termosztát szabályozással éjszakai is meg nappali fűtés automatikus - fürdőszoba zuhanykabin , masszázs panellel + bidé - WC külön Kiegészítő épületek: - fedett 20 m2 es fa tároló - 15 m2 kazánház külön épületben - 20 m2 iroda fűtött, külön épületben - 60 m2 es garázs elektromos kapuval, fűtött - 50 m2 es nyitott garázs - 200 m2 park medencével - beépített úszómedencével 8mx4mx140cm fedett, teljes gépészettel -energia tanúsítvány CC Ez az ingatlan tökéletes példája annak , hogy lehet összehangolni és tökéletesen élveznie a természet és a lakhatás nyújtotta előnyöket.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
ipari áram
összkomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
fűtött garázs
garázs
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
étkező
gardrób
melléképület
műhely
parabolaantenna
internet
bútorozott
beépített konyhabútor
alacsony közös költség
vízórás
hőszigetelt
riasztó
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Galgóczi Attila Galgóczi Attila Az iroda összes hirdetése
+36 30 791 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Galgóczi Attila Galgóczi Attila Az iroda összes hirdetése
+36 30 791 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY