Eladó ház Felsőmocsolád 178 nm
Eladó ház Felsőmocsolád 178 nm
Eladó ház Felsőmocsolád 178 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8002409
Referenciaszám: 705300052
Frissítve: 16 napja

Felsőmocsolád eladó családi ház 6 szobás: 24,99 millió Ft

24,99 millió Ft
140 393 Ft/m²
178 m²
Alapterület
2975 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 72 527 Ft
Második évtől
98 979 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy kétgenerációs családi ház Felsőmocsoládon. A település elhelyezkedése nagyon jó, félúton van Kaposvár és a Balaton között. Mindkettő körülbelül 25 perc alatt megközelíthető. Az Igali Gyógyfürdő szintén 25 percnyire helyezkedik el. Maga az ingatlan tágas, nagy telken áll, az udvaron kúttal, melléképületekkel, ólakkal, valamint tisztességes méretű kerttel. A ház két külön bejáratú lakórésszel rendelkezik. Az első rész jó állapotú, azonnal költözhető. Fűtése központi fűtés. Helyiségei: előszoba, kazánház, étkező, konyha, kamra, két szoba, padlásfeljáró, valamint egy hatalmas fürdő- wc helyiség.A bejárat előtt hangulatos, fedett terasz került kialakításra. A másik lakás hosszabb ideje üresen áll, ennek ellenére állapota teljesen kielégítő. például a szobák hajópadló burkolata hibátlan. Ezen lakórész elrendezése rendkívül jó, rengeteg lehetőséget rejt magában. Tágas előszobából nyílik  három kisebb és egy jókora helyiség. A fűtés egyedi, a nagy szobában cserépkályhát építettek. Az L alakú, fedett tornácról közelíthető meg a méretes tároló helyiség, ami a padlásfeljárót is magában foglalja. Ez a lakás igényel némi törődést, például a tornác tetejének burkolata szorul javításra, valamint az áramon kívül más közmű sem került itt bevezetésre. Az ingatlan jelen elrendezésében alkalmas két családnak is, de akár össze is nyitható a két rész, erre a múltban is volt már példa.  Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!  

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
C
villany
gáz
víz
összkomfortos
kocsibeálló
étkező
kamra
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
GAMOVEX-IMMO GAMOVEX-IMMO Az iroda összes hirdetése
+36 70 434 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
GAMOVEX-IMMO GAMOVEX-IMMO Az iroda összes hirdetése
+36 70 434 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY