Eladó ház Gödöllő, Máriabesnyő 125 nm
Eladó ház Gödöllő, Máriabesnyő 125 nm
Eladó ház Gödöllő, Máriabesnyő 125 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7962356
Referenciaszám: 271_gyf
Frissítve: 13 napja

Gödöllő eladó családi ház 5 szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
479 200 Ft/m²
125 m²
Alapterület
958 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 173 845 Ft
Második évtől
237 247 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gödöllőn Máriabesnyön eladásra kínálok egy 958 nm-es telken elhelyezkedő 75 nm-es és egy 50 nm-es felújítandó csalási házat. Nem csupán egy telken két házról van szó, mivel remek üzleti lehetőséget rejt magában az ingatlan. Adott a telek, ami 958 nm gödöllői viszonylatban szép nagy és rajta a ház, ami 1967-es években épült. Az ingatlant sáv alapra téglából építették, fa födémmel, cseréptetővel. A házon repedés, sem beázás nem található a tartó szerkezete stabil, viszont korszerűsítése szükséges. Az első ház 75 nm-es. Helyiségek: -Előszoba -Konyha -3 hálószoba -Fürdőszoba mellékhelyiséggel A hátsó ház 50 nm-es, teljesen külön bejáratú. Helyiségek: -Előszoba -Konyha -Fürdőszoba mellékhelyiséggel -2 háló A kettő ingatlan között egy tágas, 200 nm-es fűtött műhely és az ingatlan oldalán pedig egy 300 nm-es zárt hangár található, régen virágzó vállalkozás üzemeltettek, ezért a 380 W áram és szerelőakna is van. A telek hátsó részén melléképületeket alakítottak ki. Az ingatlan kiváló lehetőség nagycsaládosoknak, több generáció összeköltözésére, üzleti tevékenységre és műhely üzemeltetésére is. A környék csendes és tiszta, pár perc séta bolt, patika, hentes, diszkont, busz és vonatmegálló. Az ingatlan per és tehermentes. Rugalmasan megtekinthető akár hétvégén is, ha nem tudnám felvenni a telefont vissza hívom. További képeket e-mailen tudok küldeni. Amennyiben felkeltette érdeklődését, várom hívását, hétvégén is megtekinthető az ingatlan, ha irodánk díjmentesen segít a hitelügyintézésében ezen felül gyors megbízható ügyvéd és szakemberek ajánlásában.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
G
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
jó közlekedésű
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kómár-Benke Nikoletta Smaragdliget Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 396 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kómár-Benke Nikoletta Smaragdliget Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 396 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY