Eladó ház Kerecsend 163 nm
Eladó ház Kerecsend 163 nm
Eladó ház Kerecsend 163 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8085833
Referenciaszám: M273071
Frissítve: 13 napja

Kerecsend eladó családi ház 4 szobás: 26,9 millió Ft

26,9 millió Ft
165 031 Ft/m²
163 m²
Alapterület
2143 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 78 071 Ft
Második évtől
106 544 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Heves megyében, eladó Kerecsenden egy 2005-ben épült, kiváló állapotú, 163 négyzetméteres családi ház! Ez a kétszintes otthon egy szépen parkosított 2.143 négyzetméteres telken található. A földszinten helyet kapott egy tágas előszoba, modern konyha, étkező és nappali, valamint egy különálló helyiség a gépészeti berendezéseknek, ezen a szinten továbbá található egy fürdőszoba, valamint egy 28 négyzetméteres garázs. Az emeleten pedig három nagyméretű, világos szoba várja az új lakókat, mellettük egy további fürdőszoba, mosókonyha és gardrób került kialakításra. Az ingatlan fűtését egy vegyestüzelésű- és egy gázkazán biztosítja, melyek kényelmes hőmérsékletet teremtenek a hideg napokon. A modern műanyag nyílászárók pedig megfelelő hőszigetelést nyújtanak. A villamoshálózat a kornak megfelelő réz vezetékelést kapott. Ez a családi ház ideális választás kisgyermekes családoknak és több generáció együtt élésére egyaránt, akik szeretnék élvezni a tágas tereket és a parkosított kert nyújtotta lehetőségeket, ne hagyja ki ezt a lehetőséget. Nézze meg, és győződjön meg személyesen is a leírtakról! Ingatlanirodánk ügyvédi háttérrel, CSOK, babaváró hitel, valamint kamatkedvezményes hitel ügyintézésével támogatja ügyfelei ingatlanvásárlását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2005
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
garázs
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Juhász Tamás Eger Törvényház utca 4 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 354 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Juhász Tamás Eger Törvényház utca 4 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 354 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY