Eladó ház Kétpó, Kétpó széle 115 nm
Eladó ház Kétpó, Kétpó széle 115 nm
Eladó ház Kétpó, Kétpó széle 115 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7967996
Referenciaszám: M269591
Frissítve: 17 napja

Kétpó eladó családi ház 4 szobás: 54,9 millió Ft

54,9 millió Ft
474 504 Ft/m²
115 m²
Alapterület
1584 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 159 334 Ft
Második évtől
217 444 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csak az OTP IngatlanPont kínálatában! Eladásra kínálok, egy 560 lelket számláló kis községben,Kétpón, egy csodás,tágas 115 m2-es családi házat,melyhez hozzá tartozik egy közel 125 m2-es, gazdálkodásra is alkalmas épület együttes, garázzsal.Mindez egy 1584 m2-es telken helyezkedik el. A leendő otthona 2 szintből áll és mindkét szinten 2 szoba,1-1 fürdő és 1-1 wc is található,hogy a családtagok ne zavarják egymást a reggeli készülődésben. A földszinten található még a konyha és egy tágas étkező,az előtér pedig jelenleg irodaként funkcionál,mivel az ingatlanban ki lett alakítva egy kisebb húsfeldolgozó üzem,füstölővel, szikkasztóval és egyéb tárolásra alkalmas helységekkel. A szuper nagy garázsban helyet kapott még néhány hűtőkamra is. A tulajdonos ehhez és az állatenyésztéshez rendelkezik minden engedélyel. Tehát bármilyen állatartásra és feldolgozásra is alkalmas az épület. A ház és a telep biztonságáról kiépített kamera rendszer gondoskodik. Tehát ha olyan helyet keres,ahol szeretnék saját maguk megtermelni az asztalra valót, és ahol a gyerekeknek is van bőven hely,akkor ez az ingatlan önöknek való! Ha szereti a nyugalmat,de közel szeretne lenni a nyüzsgéshez,akkor látnia kell Kétpót! Jász-Nagykun-Szolnok Vármegye, Mezőtúri járásához tartozik ez a szép kis község. A szomszédai :Mezőtúr és Törökszentmiklós is csak 17 km-re,Kengyel pedig 27 km-re van a kis községtől. Itt minden van mint egy nagyvárosban : iskola,óvoda,orvosi rendelő,gyógyszertár,sőt ,nevezetességei között szerepel az Almásy-Kastély is,ami rendezvény helyszínként is funkcionál. A településen minden évben megrendezésre kerül a Betyárélet főzőfesztivál is. Keressen bizalommal,akkor is ha hitelben vagy az Új Falusi CSOK-ban gondolkodik. Díjmentes hitelügyintézéssel állok a kedves érdeklődők rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1992
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
összkomfortos
garázs
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Püski Katalin Békéscsaba Andrássy út 7 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 252 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Püski Katalin Békéscsaba Andrássy út 7 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 252 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY