Eladó ház Kunszentmiklós 100 nm
Eladó ház Kunszentmiklós 100 nm
Eladó ház Kunszentmiklós 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7922250
Referenciaszám: H476969
Frissítve: 16 napja

Kunszentmiklós eladó családi ház 3 szobás: 20,5 millió Ft

20,5 millió Ft
205 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
695 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 59 496 Ft
Második évtől
81 195 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kunszentmiklós központi részén családi ház SÜRGŐSEN eladó családi okok miatt! Kunszentmiklós központhoz közeli részén mégis csendes utcában eladó egy 100 nm-es családi ház 695 nm-es telekkel. Az ingatlanban található 3 szoba, 1 konyha és egy fürdőszoba. A jelenlegi tulajok elkezdték a ház felújítását, de a befejezése már az új tulajra vár. Az ingatlan vízszigetelése meg lett oldva a házon körbe injektálással. A villanyvezetékek a házon belül ki lettek cserélve réz vezetékekre. Az ingatlan fűtéséről gázkonvektorok gondoskodnak. A közelben megtalálható cukrászda, konditerem, étterem, óvoda, iskola, posta, orvosirendelő, polgármesteri hivatal, okmányiroda stb. Kunszentmiklós a Kiskunság északnyugati részén fekszik, Budapesttől mintegy 60 kilométerre délre. A szomszédos települések: észak felől Apaj és Bugyi, északkelet felől Kunpeszér, délkelet felől Kunadacs, dél felől Szabadszállás, délnyugat felől Dunavecse és Szalkszentmárton, nyugat felől Tass, északnyugat felől pedig Dömsöd. A települést a hazai vasútvonalak közül ma csak a MÁV 150-es számú Budapest–Kunszentmiklós-Tass–Kelebia-vasútvonala érinti, melynek két megállási pontja van itt. Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Terasz:
12 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szerencsi Enikő Otthon Centrum - Ráckeve Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szerencsi Enikő Otthon Centrum - Ráckeve Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY