Eladó ház Nagymágocs 80 nm
Eladó ház Nagymágocs 80 nm
Eladó ház Nagymágocs 80 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8125883
Feltöltve: 27 napja

Nagymágocs eladó családi ház 2 szobás: 6 millió Ft

6 millió Ft
75 000 Ft/m²
80 m²
Alapterület
635 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 17 414 Ft
Második évtől
23 764 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagymágocson eladó egy felújítandó tégla falazatú családi ház, 638 nm-es telekkel. A 80nm-es ingatlan két szintes, viszont csak az alsó szintet használták lakótérnek, de a tetőtér is beépíthető. Az alsó szinten található: - Előszoba: 8.5 nm - Konyha: 13.4 nm - Kamra: 4.4 nm - Fürdőszoba: 5.6 nm - WC: 1 nm - Kettő szoba: 12 nm és 24 nm A tetőtérben további szoba és helyiségek várnak a befejezésre, ahol már rendelkezésre áll víz kiállás, villany és fűtés kialakítás. Az ingatlan áramerőssége 3x16A. Fűtését egy gázkazán és egy vízteres cserépkályha biztosítja, radiátoros hőleadással. Az épület évek óta nem lakott, falai és a mennyezet több helyen javításra szorulnak. Az udvaron található garázs és egy műhely is. Közelben hivatal, piac, buszmegálló, orvosi rendelő, boltok, posta. "Egy felújítandó ingatlan vásárlása nem csak anyagi előnyökkel járhat, hanem lehetőséget ad arra is, hogy egy egyedi, személyre szabott otthont teremtsünk magunknak, miközben növeljük az ingatlan értékét. A felújítás során teljes mértékben a saját ízléseink és igényeink szerint alakíthatjuk ki az ingatlan minden részletét!" Bővebb információért és megtekintésért keressen bizalommal! Igény esetén megbízható ügyvéd biztosított!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 70 391 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 70 391 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY