Eladó ház Szilvásvárad 180 nm
Eladó ház Szilvásvárad 180 nm
Eladó ház Szilvásvárad 180 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7482921
Referenciaszám: M198072-3925778
Frissítve: 2 napja

Szilvásvárad eladó családi ház 5+2 fél szobás: 69 millió Ft

69 millió Ft
383 333 Ft/m²
180 m²
Alapterület
593 m²
Telek
5+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 200 256 Ft
Második évtől
273 290 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Heves megye, Szilvásvárad, 180 nm-es, kiváló állapotú családi ház, 593 nm-es telken eladó! Az ingatlan, mely jelenleg vendégházként működik, a település központjától pár perc sétatávolságra, csendes, nyugodt utcában helyezkedik el. A három szintes épületet a földszinten 2 szoba(mindkettő saját zuhanyzós fürdőszobával), konyha-étkező, kozmetikai helyiség, előszoba/közlekedő és kazánház/tároló alkotják. Az emeleten nappali, hálószoba, fürdőszoba, konyha, közlekedő és erkély, míg a tetőtérben további két szoba(mindkettő saját fürdőszobával) és erkély található. Az ingatlan folyamatosan karbantartott, a közelmúltban lettek felújítva a fürdőszobái. Nyílászáróit is cserélték, melyek korszerű műanyagok, szúnyoghálóval és redőnnyel felszerelve. Fűtéséről cirkó gázkazán gondoskodik minden szinten. A tetőtér helyiségei klimatizáltak. Az udvaron medence és játszótér került kialakításra. Parkolásra fedett autóbeállóban nyílik lehetőség, mely három autó befogadására alkalmas. Az ingatlan kiváló lehetőséget kínál több generáció összeköltözésére, nagycsaládnak. Üzleti célú felhasználásra is remek választás, a vállakozás tovább vihető, az állandó vendégkör biztosított. Amennyiben szeretne személyesen is meggyőződni a leírtakról, kérem keressen és egyeztessünk időpontot. Ingatlanirodánk ügyvédi háttérrel, CSOK, falusi CSOK, babaváró hitel, valamint kamatkedvezményes hitel ügyintézésével támogatja ügyfelei ingatlanvásárlását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor Zsuzsanna OTP Ingatlanpont Miskolc Szemere Az iroda összes hirdetése
+36 30 700 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor Zsuzsanna OTP Ingatlanpont Miskolc Szemere Az iroda összes hirdetése
+36 30 700 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY