Eladó ház Szilvásvárad 130 nm
Eladó ház Szilvásvárad 130 nm
Eladó ház Szilvásvárad 130 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7930987
Referenciaszám: M262456-4534398
Frissítve: 5 napja

Szilvásvárad eladó családi ház 3+1 fél szobás: 67 millió Ft

67 millió Ft
515 385 Ft/m²
130 m²
Alapterület
1140 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 194 451 Ft
Második évtől
265 369 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Heves megyében, a festői környezetben lévő Szilvásvárad község egy csendes kis utcájában található 1140 m2 telken, összesen 130 m2 hasznos alapterületen, ez a varázslatos családi ház. Az épület 2005-ben épült, két részből áll, egy főépületből, ami 2 szobából, 1 félszobából, egy fantasztikus amerikai konyhából, - ami a konyhát, étkezőt és nappalit tartalmaz-, valamint egy kamrából, fürdőszobából, WC-ből áll. A melléképület tartalmaz 1 szobát, konyhát, fürdőszobát, WC-t. A fő- és a melléképületet egy kellemes hangulatú fedett terasz köti össze. A ház alatt egy hatalmas, száraz pince található, amiben egy műhely, kazánház és egy tároló került kialakításra. A ház homlokzata és a födém hőszigetelt. A tetőn napelemek lettek elhelyezve, amelyek száma tovább bővíthető. A fűtésről tetszés szerint gáz vagy vegyes tüzelésű kazán, a meleg vízről gáz bojler gondoskodik. Korszerű, hőszigetelt, műanyag ablakok, redőnnyel vannak ellátva. A tulajdonosok nagy hangsúlyt fektettek az energia takarékosságra. Az udvarban található egy garázs, ami alatt egy kisebb pince található. A kert rendezett, a hátsó kertben gazdasági épületek kerültek kialakításra. Elhelyezkedését tekintve, néhány száz méterre található az Állami Ménesgazdaság, Lovarda, Szalajka völgy, számos étterem, buszmegálló, vasútállomás. Kiválóan alkalmas, akár két generáció számára is. Szilvásvárad turisztikai látnivalóinak köszönhetően rendkívül látogatott, népszerű település, mely az elmúlt években óriási fejlődésen esett át. Befektetők, szállásadók, lovas sport kedvelők számára igen kedvelt helyszín ! Amennyiben a fotók és az ingatlan paraméterei felkeltették érdeklődését, kérem keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2005
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szalóki Máté OTP Ingatlanpont Gyöngyös Az iroda összes hirdetése
+36 30 361 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szalóki Máté OTP Ingatlanpont Gyöngyös Az iroda összes hirdetése
+36 30 361 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY