Eladó ház Tokod 148 nm
Eladó ház Tokod 148 nm
Eladó ház Tokod 148 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8121777
Referenciaszám: HZ031645
Frissítve: 30 napja

Tokod eladó családi ház 5 szobás: 67 millió Ft

67 millió Ft
452 703 Ft/m²
148 m²
Alapterület
413 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 194 451 Ft
Második évtől
265 369 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egy ház, ahová csak költözni kell!!Megvételre kínálok Tokodon, egy 148 m2-es családi házat.Csendes kis utcában található, az udvar és a ház nagyon kellemes hangulatú, ami a szép udvarnak medencének és pálmáknak köszönhető.A ház belső része rendkívül jó elosztású, 3 bejáraton is megközelíthető, 4 szoba és két fürdőszoba található az ingatlanban, hatalmas nappalival ami szintén az udvarra nyílik.A személygépjárművét is  biztonságban tudhatja egy különálló garázsban. Az udvarra is van lehetőség beparkolni.A házat jelenleg gázkazánnal fűtik, de van vegyes tüzelésű kazán és klíma is.A melegvizet a házba és a medencébe napkollektor biztosítja, továbbá egyik fürdőszobában gázbojler, másikban villanybojler található.A tulajdonos szeretné a házban lévő bútorokkal, udvaron található pálmákkal eladni az ingatlant, megegyezés szerint.TOKOD nagyon csendes kis falu,  7,1 km-re található Dorogtól, Esztergom 13 km, Budapest 61 km.Pár perc sétára elérhető: buszmegálló, üzletek, orvosi rendelő, iskola, óvoda.Az ingatlan tehermentes, megvásárlásához Falusi CSOK és egyéb hitelek is igénybevehető.Ügyfeleinknek ingyenes a hitelügyintézés.Ha kérdése van forduljon hozzám bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lenbachner Mónika Duna House - Nyergesújfalu Az iroda összes hirdetése
+36 30 560 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lenbachner Mónika Duna House - Nyergesújfalu Az iroda összes hirdetése
+36 30 560 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY