Eladó ház Tokod 148 nm
Eladó ház Tokod 148 nm
Eladó ház Tokod 148 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8122606
Referenciaszám: HZ031645-4652152
Frissítve: ma

Tokod eladó családi ház 5 szobás: 67 millió Ft

67 millió Ft
452 703 Ft/m²
148 m²
Alapterület
413 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 194 451 Ft
Második évtől
265 369 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egy ház ahova csak költözni kell!!!! Megvételre kínálok Tokodon egy 148 m2-es családi házat. Csendes kis utcában található, az udvar és a ház nagyon kellemes hangulatú, ami a szép udvarnak medencének és pálmáknak köszönhető. A ház belső része nagyon jó elosztású, 3 bejáraton is megközelíthető, 4 szoba és két fürdőszoba található az ingatlanban, hatalmas nappalival ami szintén az udvarra nyílik. A személygépjárművét is biztonságban tudhatja egy külön álló garázsban. Az udvarra is van lehetőség beparkolni. A házat jelenleg gáz kazánnal fűtik, de van vegyes tüzelésű kazán és klíma is.A melegvizet a házba és a medencébe napkollektor biztosítja, továbbá egyik fürdőszobában gáz bojler, másikban villany bojler található. A tulajdonos szeretné a házban lévő bútorokkal, udvaron található pálmákkal eladni az ingatlant, megegyezés szerint. TOKOD nagyon csendes kis falu, de 7,1 km-re található Dorogtól, Esztergom 13 km, Budapest 61 km.Pár perc sétára elérhető: buszmegálló, üzletek, orvosi rendelő, iskola, óvoda. Az ingatlan tehermentes, megvásárlásához Falusi CSOK és egyéb hitelek is igénybevehető. Ügyfeleinknek ingyenes a hitelügyintézés. Ha kérdése van forduljon hozzám bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
G
duplakomfortos
csendes
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lenbachner Mónika Ha-Mar Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 560 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lenbachner Mónika Ha-Mar Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 560 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY