Eladó ház Veresegyház, Csonkás 200 nm
Eladó ház Veresegyház, Csonkás 200 nm
Eladó ház Veresegyház, Csonkás 200 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7837578
Referenciaszám: H472681
Frissítve: 17 napja

Veresegyház eladó családi ház 6 szobás: 120 millió Ft

120 millió Ft
600 000 Ft/m²
200 m²
Alapterület
446 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 348 271 Ft
Második évtől
475 287 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kinőttétek az ingatlant, ahol jelenleg laktok? Netán összeköltözésben gondolkodtok? Vagy olyan Otthont kerestek, ahol a vállalkozásotoknak vagy egy kis üzletnek is lenne hely? Ha igen, akkor jó helyen jártok! Veresegyház egyik közkedvelt részén, Csonkáson keresi most új tulajdonosait ez a: -200nm-es, 2 szintes, - 5 szoba + nappali kialakítású, -dupla fürdőszobás, -világos és tágas terekkel rendelkező, -akár 2 generáció együttélésére is alkalmas családi ház. A 446nm-es hátsókertbe a nappaliból nyíló teraszon keresztül jutunk, ami jelenleg egy télikertté lett alakítva. A kertben -autóbeálló, -tároló és -kút is megtalálható. A ház ezek mellett rendelkezik 3x25 amper áramellátással és 8cm szigeteléssel. Az alsó és a felső szint külön fűthető (2 gáz cirkó van). Riasztó előkészítése megtörtént. KÖRNYÉK: Csendes és biztonságos. Játszótér, óvoda, boltok, szolárium, dohánybolt, buszmegálló (318, 319 Újpest-városközpont felé közlekedik), cukrászda, gyógyszertár, virágbolt, pékség, húsbolt 5 perc alatt elérhető gyalogosan is. Lidl, rossmann, dm, Deichmann, autómosó, 2 perc alatt - iskola, gimnázium, uszoda, termálfürdő, vasútállomás (S71 személyvonat a Nyugati felé) városközpont 5 perc alatt megközelíthető kocsival. Itt még reggel madárcsicsergésre kel az ember, bátran kimeri engedni a gyerkőcöket a játszótérre, mégis mindet elér pillanatok alatt. Ide öröm hazaérkezni egy fárasztó nap után, és elkortyolni a reggeli kávét a napfelkeltében. Itt nem csak maga a ház, hanem a környék is nagyon szerethető. Ha Nektek is megtetszett a hangulata és el tudjátok képzelni itt az életeteket, keressetek bizalommal, szívesen bemutatom Nektek. (Az alaprajz tájékoztató jellegű, nem méretarányos)

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1997
Erkély:
5 m²
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Borlai Cintia Otthon Centrum - XVII. kerület - Cinkotai út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Borlai Cintia Otthon Centrum - XVII. kerület - Cinkotai út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY