Eladó ház Zalaegerszeg, Botfa 197 nm
Eladó ház Zalaegerszeg, Botfa 197 nm
Eladó ház Zalaegerszeg, Botfa 197 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7452928
Referenciaszám: H455596
Feltöltve: 8 napja

Zalaegerszeg eladó családi ház 7 szobás: 59,5 millió Ft

59,5 millió Ft
302 030 Ft/m²
197 m²
Alapterület
1006 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 172 684 Ft
Második évtől
235 663 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagycsaládosok figyelem! Zalaegerszegen a botfai városrészben eladásra kínálok egy 197 nm-es, 7 szobás tégla családi házat, 1006 nm -es sík telken, melyhez tartozik egy kisház is mely 25 nm. A kisházban víz, villany, gáz, csatorna is van. Fűtése gázkonvektorral történik. A garázsból közvetlen be lehet menni a házba, és van 2 kocsibeálló is. A ház 1990-ben épült téglából, cserép fedéssel, magas lábazattal, terranova hőszigetelt vakolattal. Nyílászárók gyári sofa hőszigetelet fa ablakok. A ház melegét gázcirkó fűtés és cserépkályha biztosítja a család részére, a hűtést pedig klíma adja. A házhoz tartozik egy fedett 25 nm-es terasz a pihenésre. A házban mind a két szinten található konyha és fürdőszoba /kád és zuhanyzó is van/. Az alsó konyha 5 éve lett felújítva itt a vezetékek és a lefolyó csövek is cserélve lettek. Földszinten találunk egy hatalmas nappalit, konyhát, mosókonyhát, kamrát, fürdőszobát melyben kád és zuhanyzó is van, és 2 szobát. Toalett külön helységben található. Felső szinten 4 szoba, erkély, konyha, fürdőszoba melyben kád és zuhanyzó is van, külön mellékhelyiséggel. Lelkiismeretesen gondozott kert, gyümölcsfák, virágok fogadják az érdeklődőt. A szomszédok kedvesek, barátságosak. A ház kamerarendszerrel van felszerelve. A ház kisebb felújítást igényel, jó elosztása és variálható belső terei alkalmassá tehetik egy igazán nagy méretű otthonná. A felújítások később is elvégezhetőek, hisz az ingatlan jelenleg is lakható népes család számára is. Botfára helyijárat közlekedik, buszmegálló 2 percre van a háztól. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinek. Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Erkély:
5 m²
Terasz:
25 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Büki-Bedő Veronika Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Európa tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Büki-Bedő Veronika Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Európa tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY