Eladó ház Zalaegerszeg 100 nm
Eladó ház Zalaegerszeg 100 nm
Eladó ház Zalaegerszeg 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8042826
Referenciaszám: HZ096840
Frissítve: 5 napja

Zalaegerszeg eladó családi ház 3 szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
699 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
391 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 202 868 Ft
Második évtől
276 855 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Rendkívüli ajánlat Zalaegerszeg kertvárosában!Eladó egy stabil alapokra épített, jelenlegi állapotában felújítandó, tégla építésű családi ház, amely kertváros egyik legcsendesebb részén található.A 100nm-es lakótér ideális otthon egy család számára, amennyiben viszont nagyobb térre lenne szükség, akkor a tetőtér beépítésével további helyiségek nyerhetőek.Az otthon melegét gázkazán biztosítja központi fűtéssel, míg a hangulatot egy működőképes cserépkályha emeli.Az ingatlan statikailag rendben van, belső terei igény szerint alakíthatóak, így új tulajdonosa szabadon formálhatja álmai otthonává.Az épület alsó szintjén kapott helyet a garázs és a gázkazán, de a hasznosítási lehetőségeknek itt még nincs vége.A száraz és tágas pince remek lehetőséget kínál akár vállalkozás helyszínéül is.A ház környezete kiváló, minden megtalálható a közelben, ami a kényelmes élethez szükséges: bölcsődék, óvodák, általános iskolák, orvosi rendelők, gyógyszertárak és boltok biztosítják a mindennapi szükségletek gyors elérhetőségét.A szabadidő eltöltésére is számos lehetőség kínálkozik: Alsóerdő közelsége, a kalandpark, a Tv torony, valamint  az Azáleás völgy ideális helyszínei lehetnek a családi programoknak.Amennyiben egy nyugalmas, zöldövezeti helyen keres családi házat, ahol a természet közelsége, az infrastruktúra, és az átalakítás lehetősége egyaránt adott, ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget!Ne habozzon, keressen bennünket még ma, és tegyen szert a nyugalom és a természet közelségében lévő, átalakítható potenciállal bíró otthonra!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1979
Erkély:
8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ambrózy Emőke Duna House - Zalaegerszeg, Ady Endre utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 240 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ambrózy Emőke Duna House - Zalaegerszeg, Ady Endre utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 240 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY