Eladó ház Zalaújlak, fő 85 nm
Eladó ház Zalaújlak, fő 85 nm
Eladó ház Zalaújlak, fő 85 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7986196
Feltöltve: 2 hónapja

Zalaújlak eladó családi ház 2 szobás: 38,8 millió Ft

38,8 millió Ft
456 471 Ft/m²
85 m²
Alapterület
2679 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 112 607 Ft
Második évtől
153 676 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gazdagon Felújított Ház Zalaújlakon: Otthon a Zalai-dombság Szívében Üdvözöljük Zalaújlakon, a varázslatos Zalai-dombság délkeleti részén, mindössze egy rövid útra a festői Kis-Balatontól! Ebben a bájos zsáktelepülésben, melyet a Csapi felől érkező 75 127-es út köt össze a környékkel, és melynek nyugati kapujához a rendszeres autóbuszjáratok Nagykanizsáról is eljutnak, egy különleges otthon várja új lakóit. Ez a csodálatos otthon 2007-ben került szerencsés tulajdonosai kezébe, és az elmúlt 15 év során alapos és fokozatos felújításon esett át, minden részletre odafigyelve. Bár néhány apróbb munkálat még hátravan, az új tulajdonosnak lehetősége nyílik arra, hogy saját elképzeléseinek megfelelően fejezze be és személyre szabja az ingatlant. A ház kívülről az alapig teljesen fel lett újítva, beleértve a kiásást és a vízelvezetést is, hogy megakadályozzák a nedvesség felemelkedését. Az új tető és a két rozsdamentes kémény gondoskodik a megfelelő szigetelésről és szellőzésről. A belső terek frissen vakoltak és új padlóburkolatokkal lettek ellátva, így az ingatlan kényelmes és modern otthoni környezetet biztosít. A fürdőszobában található padlószintes zuhanyzó és WC művészi mozaikkal díszített, és a konyha is teljes felújításon esett át. A meleg vizet egy átfolyós vízmelegítő biztosítja, amely mind a konyhát, mind a fürdőszobát ellátja. Az udvaron található újonnan épített terasz és a portál alatt elhelyezett vízelvezetés gondoskodik arról, hogy a ház körül mindig tiszta és rendezett legyen. Az udvaron számos gyümölcsfát találunk, mint például diófát, gesztenyét, almát, cseresznyét, valamint bőséges termést hozó málnát, szedert és hatalmas fügét. Ez az ingatlan ideális választás mindazok számára, akik szeretik a vidéki életmódot, és élvezik a természet közelségét. Művészek, kézművesek, hobbikertészek és természetbarátok egyaránt megtalálják itt a maguk számára tökéletes otthont. A ház teljessen berendezve eladó. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és váltson részt egy különleges életmódban Zalaújlakon! Várjuk jelentkezését és további információért forduljon hozzánk bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Kandalló
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
garázs
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
kamra
melléképület
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vas Noémi Vas Noémi Az iroda összes hirdetése
+36 30 730 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vas Noémi Vas Noémi Az iroda összes hirdetése
+36 30 730 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY