Eladó lakás Paks 67 nm
Eladó lakás Paks 67 nm
Eladó lakás Paks 67 nm
+24 fotó
Hirdetéskód: 8127634
Referenciaszám: 25695
Frissítve: 9 napja

Paks eladó egyéb lakás 3 szobás: 44,99 millió Ft

44,99 millió Ft
671 492 Ft/m²
67 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 572 Ft
Második évtől
178 193 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Paks központi részéhez közel 67m2-es, felújított lakás ELADÓ HELYISÉGEK: 2 hálószoba, nappali, étkezős konyha, kamra, fürdőszoba, külön bejáratú WC, erkély. AZ ÉPÜLET: A lakás egy városközponti társasház 1. emeletén található. Az épület szigetelt, műanyag nyílászárókkal felszerelt. LAKÁS: Új parketta Fűtés gázkazánnal történik, alacsony rezsi PARKOLÁS: Utcán ingyenes. A KÖRNYÉK: A városközpont, bevásárlási, szórakozási, hivatali, banki, orvosi szolgáltatások, buszállomás közelében fekszik. A 6-os sz. főút pár percre található. Frissen felújított lakást keres a városközponthoz közel? Azonnal költözne? Hívjon, és nézzük meg! Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre. Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb lakás
Állapot:
Felújított
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rónai Krisztina Immo1 Paks Az iroda összes hirdetése
+36 20 310 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rónai Krisztina Immo1 Paks Az iroda összes hirdetése
+36 20 310 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY