Eladó lakás Dombóvár 73 nm
Eladó lakás Dombóvár 73 nm
Eladó lakás Dombóvár 73 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8116628
Frissítve: 26 napja

Dombóvár eladó társasházi lakás 3 szobás: 45 millió Ft

45 millió Ft
616 438 Ft/m²
73 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 601 Ft
Második évtől
178 233 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Dombóvár központjában elhelyezkedő, 2006-ban épült, téglaépítésű társasház földszinti 73 m2-es lakás SAJÁT UDVARRAL eladó. A társasház Dombóvár belvárosában, a legfrekventáltabb helyen található. Üzletek, bankok, posta, gyógyszertár, iskolák, központi buszmegálló 5 perc távolságra érhetőek el. A társasház kétszintes, belső körfolyosós, 40 lakással és kétszintes teremgarázzsal rendelkezik. Porotherm építési móddal épült, homlokzati és lábazat hőszigeteléssel van ellátva, műanyag hőszigetelt nyílászárók kerültek beépítésre. A lakásban gázkazán biztosítja a meleget és a melegvizet egyaránt, klimatizált, a rezsi költség alacsony. A lakás fekvését tekintve is ideális, belvárosi társasház ellenére nyugodt, csendes a környezet, ami a lakás épületen belüli elhelyezkedésének is köszönhető. A szobák K-i és D-i fekvésűek, így minden napszakban megfelelőek a fényviszonyok. Saját 12 m2-es terasszal és a társasházban egyedüliként 80 m2-es füvesített UDVARRAL rendelkezik. A lakás elosztása: előtér, konyha, 2 szoba, nappali, fürdőszoba, külön wc, mosókonyha/spájz. Opcióként választható a lakáshoz egy kocsibeálló az épületben található alsó teremgarázsban. (Ára külön megegyezés szerint.) További parkolási lehetőség a társasház előtti parkolóban Az ingatlan per, teher, és igénymentes.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2006
Terasz:
11 m²
Energetikai besorolás:
B
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
amerikai konyha
étkező
terasz
mosókonyha
kábeltévé
internet
bútorozatlan
beépített konyhabútor
beépített szekrény
gépesített
vízórás
hőszigetelt
kaputelefon
klíma
redőny
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 409 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 409 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY