Eladó telek Füle 1242 nm
Eladó telek Füle 1242 nm
Eladó telek Füle 1242 nm
Hirdetéskód: 7767176
Referenciaszám: 162893
Frissítve: 10 napja

Füle eladó egyéb telek 1242 m² telekterületű: 3,8 millió Ft

3,8 millió Ft
3 060 Ft/m²
1242 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Az Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda kínálatában eladó a #162893 hivatkozási számú fülei telek. Fülén, Kőhegyen, Polgárdi és Balatonfőkajár szomszédságában kínálok eladásra egy zártkerti telket. Főbb jellemzők: - 1242 m2 - Közmű nélküli, villany az utcában. - Zártkerti besorolás, épület nincs rajta. - Csendes, nyugalmas környék. - Beépíthetőség 3% - Mobilház telepíthető! - Balaton 10 perc alatt,  Székesfehérvár 15 perc alatt elérhető. Ha felkeltette érdeklődését ez a remek lehetőség, akkor hívjon és tekintsük meg együtt! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó fülei telek, vagy bármely más telek és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #162893 Az Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A telek vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tímár Somodi Dorisz Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 604 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tímár Somodi Dorisz Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 604 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY