Eladó ház Debrecen, Sámsonikert 184 nm
Eladó ház Debrecen, Sámsonikert 184 nm
Eladó ház Debrecen, Sámsonikert 184 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8075611
Referenciaszám: 168308
Frissítve: 18 napja

Debrecen eladó ikerház 6 szobás: 95 millió Ft

95 millió Ft
334 508 Ft/m²
184 m²
Alapterület
284 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 275 714 Ft
Második évtől
376 269 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Debrecen Hadházi úti Ingatlaniroda kínálatában eladó a #168308 hivatkozási számú debreceni ikerház. Debrecenben a Belvároshoz közel, igényes családiházas környezetben eladó egy napfényes családi ház.   - A családi ház ikerházas jelleggel, a környékre jellemző zártsorú beépítési móddal épület.   - A családi házat 1990 - es évek elején építették, két szint és tetőtér kivitelezési móddal.   - A ház fűtése gázcirkó rendszerrel, padlófűtéssel van megoldva.   - A fűtési rendszert  2023 - ban korszerűsítették; kondenzációs kazán került beépítésre, illetve ennek megfelelően lett korszerűsítve a gázkémény is.   - A családi ház nyílászáróit 2023 - ben műanyagra cseréltek, kivételt képez a terasz különleges osztott üveges ajtaja.   - A ház folyamatosan karbantartott, akár egy kisebb felújítás, korszerűsítést követően költözhető.   - A ház 184 nm hasznos területtel rendelkezik 3 szinten.  - A földszinten kapott helyet a család közösségi tér; tágas nappali-étkező, egy konyha kamrával, egy fürdőszoba és egy nappalihoz kapcsolódó szoba.   - A nappaliból egy fedett teraszon keresztül a szépen rendezett kertitavas kertbe jutunk.   - A földszinten található egy konyha kamrával, illetve egy zuhanyzós fürdőszoba.   - Az emeleten lettek kialakítva a hálószobák, illetve egy kádas fürdőszoba.   - A padlástér is be lett építve, itt két padlástéri ˝dühöngő˝ kapott helyet.   - A kert rendezett, karbantartott, ahol tűzrakóhely, gyerekeknek egy kis játszóház kialakítására is van lehetőség.   - A kert dísze egy kellemes árnyékot adó impozáns tuja illetve kerti tó!   - A ház alatt pince és egy kerti szerszám tároló található ami akár kert felől, akár a házból is megközelíthető.   - A házhoz zárható garázs tartozik.   - Kiváló választás nagy családoknak, illetve azoknak akik szeretik szép, napfényes tereket.   - A ház központhoz közel, csendes, rendezett környezetben található.  Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó debreceni ikerház, vagy bármely más ikerház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #168308 Az Openhouse Debrecen Hadházi úti Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A ikerház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1992
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kecskés Judit Openhouse Debrecen Hadházi úti Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 283 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kecskés Judit Openhouse Debrecen Hadházi úti Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 283 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY