Eladó ház Debrecen, Sámsonikert 150 nm
Eladó ház Debrecen, Sámsonikert 150 nm
Eladó ház Debrecen, Sámsonikert 150 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8092595
Referenciaszám: 159130
Feltöltve: 11 napja

Debrecen eladó ikerház 4+3 fél szobás: 95 millió Ft

95 millió Ft
633 333 Ft/m²
150 m²
Alapterület
284 m²
Telek
4+3 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 275 714 Ft
Második évtől
376 269 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő! Eladó Debrecenben, Sámsonikert városrészen, zártsorú beépítési móddal, 1990-es években épített, belső kétszintes + padlástér beépítésű ikerház. Az ingatlan nagyjából nettó 150 m2-es lakótérrel, 284 nm-es önálló telekkel rendelkezik. Kedvelt környéken, kertvárosi hangulatú, családi házas övezetben található, ahol a kényelmes közelségben található, lakótelepek által biztosított, minden igényt kielégítő infrastruktúra is rendelkezésre áll. Belváros 15 perces sétával elérhető, tömegközlekedés szempontjából kiváló, a város több pontjára átszállás nélkül eljuthatunk. Zöldségpiac, élelmiszerboltok, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, pékségek, vendéglátó egységek, húsbolt, 3 óvoda, 3 általános iskola, közép- és felsőoktatási intézmények néhány perc alatt gyalog elérhetőek gyermekei számára is. Az ingatlanban 2023-ban felújítás történt, mely érintette az ablakok cseréjét, gázcirkó cseréjét, belső festést. Ablakai keleti- nyugati tájolásúak. Beépítési módjának köszönhetően 2 hosszú oldalával csatlakozik a szomszéd épületekhez. Minden helyigében padlófűtés került kiépítésre. A teljes földszintet a közösségi terek alkotják, melyet egy teljes értékű fürdőszoba valamint egy dolgozószoba egészít ki. A nappali részben galériázott. A teraszra nyíló padlótól-mennyezetig érő ablakain beáramló fény a nagy belmagasságnak köszönhetően szabadon áramlik mindkét szintre. A nappaliból a szépen kialakított hátsó teraszra és a kertbe juthatunk. Terasz nyugati tájolású. A kertbe a pincéből is közvetlen kijárás biztosított, ami fúrt kúttal ellátott, ideális méretű, megfelelően elszeparált, igazi kellemes kikapcsolódást ígér tulajdonosa számára. Az emeleten 3 hálószoba, nagyméretű fürdőszoba, gardróbhelyiség található. a 2 szint jó méretű helyiségei, már önmagában elegendő teret biztosítanak egy család számára. Az ingatlan további helyiségei a beépített padlástér, melyben 2 szoba került kialakításra, továbbá pinceszinttel is rendelkezik, melyben 2 nagyméretű tároló található. Az 1 beállásos garázs a vételár részét képezi. A parkolás közterületen ingyenes. Amennyiben Ön számára is fontosak a következő adottságok - Jó hely, kedvelt városrész - kertvárosi hangulatú csendes utca - minden igényt kielégítő infrastruktúrával ellátott környék - önálló, kevés gondozást igénylő kert - jó méretű és kialakítású ingatlan - önálló garázs - pince, tárolók tekintse meg az ingatlant. Per- és tehermentes. Rendezett tulajdoni viszonyokkal rendelkezik. Kérdésével, megtekintéssel kapcsolatban hétvégén is fogadom hívását. Ingyenes hitel ügyintézéssel segítjük tervei megvalósítását.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
D
gardrób
erkély
terasz
pince
beépített szekrény
klíma
kandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Marti Elvira Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 339 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Marti Elvira Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 339 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY