Eladó ház Körösladány, Csendes 87 nm
Eladó ház Körösladány, Csendes 87 nm
Eladó ház Körösladány, Csendes 87 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7761698
Referenciaszám: M239805
Frissítve: 2 napja

Körösladány eladó sorház 3 szobás: 13,9 millió Ft

13,9 millió Ft
159 771 Ft/m²
87 m²
Alapterület
1393 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 40 341 Ft
Második évtől
55 054 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Új tulajdonosát keresi Békés vármegyében, Körösladányban egy beton alapra épült, tégla falazatú, lapostetős társasházi lakás. A 87 m2-es ingatlan 1974-ben épült, melyben a földszinten egy szoba, konyha ami étkezőként is funkcionál, WC, tusoló, kamra, előszoba és a lépcsőfeljáró található. Az emeleten 2 szoba, a fürdőszoba és a közlekedő kapott helyet. A nagyobb szobából nyílik a loggia. Az ingatlanhoz osztatlan közös- és kizárólagos telekrész is tartozik, ahol található a gazdasági épület is, mely 57 m2. Az udvar rendezett, a melléképület műhelynek is alkalmas. Az otthon melegéről gázkazán gondoskodik, radiátoros hőleadókkal. A melegvizet pedig gázbojler szolgáltatja. A ház csendes környéken található. Polgármesteri hivatal, boltok, posta, orvosi rendelős, patika, iskola minden csak néhány percre. Valamint a Sebes-Körös is, amely a horgászok számára kiválóan alkalmas. A ház ideális lehet fiatal családnak de akár több generáció együttélését is biztosítani tudja. Nyílászárói a hagyományos fa tokszerkezetű ablakok és ajtók. Felújítása egyedi igények szerint elvégezhető, de állapotából adódóan egy festés után akár azonnal költözhető. A ház szerkezete kiváló állapotú köszönhető az alapozásnak, valamint nem vizesednek a falai. Villanyvezetékek valamint nyílászárók cseréi az új tulajdonosra várnak. Az ingatlan per és tehermentes azonnal birtokbavehető. A szomszédok kedvesek, segítőkészek. Ha felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon bizalommal akár hétvégén is és tekintsük meg együtt az ingatlant. Az ingatlanra használt CSOK és a kedvezményes CSOK hitel - megfelelő személyi feltételek mellett - felvehető! Babaváró hitel ügyintézését is vállalom. Amennyiben a vásárláshoz el kellene adni jelenlegi ingatlanát, állok rendelkezésére! Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek ügyfeleink rendelkezésére állnak. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1974
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
garázs
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szekeres Erika Gyomaendrőd Szabadság tér 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 413 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szekeres Erika Gyomaendrőd Szabadság tér 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 413 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY