Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Angyalföld 86 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Angyalföld 86 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Angyalföld 86 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7912340
Referenciaszám: H476858
Frissítve: 19 napja

Budapest XIII. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 107,46 millió Ft

107,46 millió Ft
1 249 500 Ft/m²
86 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 311 868 Ft
Második évtől
425 608 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ismerje meg ezt a káprázatos, tágas, és modern nagypolgári lakást a XIII. kerület egyik kedvelt részén. Ez az ingatlan mindent kínál, amire vágyik egy otthontól. Lássuk, miért érdemes erre a lakásra figyelni: Tágas Elegancia: Az ingatlan 86 négyzetméteren terül el, és azonnal rabul ejti tágas belső tereivel. Kényelmes Elrendezés: Az ingatlan két hálószobával és egy nappalival rendelkezik, így ideális a családoknak vagy pároknak, akik értékelik a kényelmet és a tágasságot. Modern Ház: A lakás egy 2022-ben teljesen felújított, modern épületben található, ami extra biztonságot és komfortot nyújt az új tulajdonos számára. Tárolás: A lakáshoz tároló is vásárolható, így biztosan mindennek lesz helye! Kiváló Közlekedés: Az ingatlan kitűnő közlekedési lehetőségekkel büszkélkedhet. A tömegközlekedési eszközök könnyen elérhetők, így a város bármely pontja gyorsan és egyszerűen megközelíthető. Közös Költség: 34.511.- ami tartalmazza a fűtés előlegét További információk: a jelenlegi hirdetéshez csatolt képek egy hasonló, már berendezett lakásról készültek ebben a házban, és nem az eladó ingatlanról. Az eladó ingatlan nem tartalmaz bútorokat, és nincs beépített konyhabútor. Az itt látható képek csupán arra szolgálnak, hogy bemutassák a lakás elrendezését és stílusát, így a vásárlók pontos képet kaphatnak a tágas lakásról, amit lehetőség van saját elképzeléseik szerint berendezni és személyre szabni. Ebben a lakásban megtalál mindent, amire egy modern városi otthontól elvárhat. Ha vágyik az elegáns városi élethez, ne habozzon! Hívjon most, és tekintse meg személyesen! Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és váljon ennek a különleges otthonnak boldog tulajdonosává még ma!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2015
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Antal Zsófia Otthon Centrum - II/A kerület - Hidegkúti út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Antal Zsófia Otthon Centrum - II/A kerület - Hidegkúti út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY