Eladó lakás Nagykanizsa 99 nm
Eladó lakás Nagykanizsa 99 nm
Eladó lakás Nagykanizsa 99 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7997862
Referenciaszám: M270811
Frissítve: 18 napja

Nagykanizsa eladó téglalakás 4 szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
706 061 Ft/m²
99 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 202 868 Ft
Második évtől
276 855 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagykanizsa polgárias belvárosi részében teljesen felújított társasházi lakás eladó! A 99 nm-es ingatlan 2 lakásos társasház földszinti részén helyezkedik el, nagy terasz kialakítási lehetőséggel, 70 nm-es udvarrész kizárólagos használatával, 2 garázs felépítésének lehetőségével, 30 nm-es új alapozású pincerésszel. Az ingatlan 818 nm területen fekszik, melynek kizárólagos és megosztásos használati jogai vannak. A lakás 1 nappali-konyha-étkező, 3 szoba, wc ,fürdő, gardrób, közlekedő, szélfogó helyiségekből áll. A felújítás érintette az alapozást, új vízrendszer kiépítését, gipsz kartonozást, álmennyezet felhelyezését, mellyel a belmagasság 3m-re csökkent. A homlokzat, a teljes tetőhéjazat és a 3 rétegű kültéri ablakok is újak, a kültéri falvastagság 45 cm. Villany (3*20 A), gáz rendszerek is teljesen újak, a riasztó és a kaputelefon kiépítéséhez szükséges vezetékezés megtörtént. Új aljzatot is kapott az ingatlan. A cirkó gázkazán bekötésre került, az új tulajdonos alakíthatja ki az igényének megfelelően a padló vagy radiátor fűtést. A burkolatok és a beltéri ajtók is az új tulajok határozhatják meg. A készültségi fok 90 %. A teljes felújításnál figyelembe vették a mai modern belső építészeti trendeket is, így alakult ki a szobához tartozó gardrób (de akár zuhanyzó is), az amerikai konyha nappalival, étkezővel. Közös költség nincs! Ajánlom a megvásárlást akik belváros közeli tágas, kényelmes polgári, de mégis modern felújított lakást keresnek, ahol még a végső dizájn kialakítására van lehetőség. Amennyiben kedvezményes hitelre, babaváróra, államilag támogatott hitelre lenne szüksége a vásárláshoz, annak intézésében is segítünk térítésmentesen! Megtekintés előtti ingyenes pénzügyi konzultációra is van lehetőség!!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1908
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pál Miklós Nagykanizsa Zrínyi Miklós utca 21 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 334 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pál Miklós Nagykanizsa Zrínyi Miklós utca 21 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 334 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY