Eladó üdülő és hétvégi ház Bátonyterenye 64 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Bátonyterenye 64 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Bátonyterenye 64 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7989903
Referenciaszám: 702600321
Frissítve: 16 napja

Bátonyterenye eladó üdülő és nyaraló 64 m² alapterületű: 25 millió Ft

25 millió Ft
390 625 Ft/m²
64 m²
Alapterület
1077 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 72 556 Ft
Második évtől
99 018 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó téliesített nyaraló Bátonyterenyén! Eladásra kínálom kizárólag a Gyémánt Ingatlaniroda portfóliójából Bátonyterenyén a Nagyszarisznyó körút 9.szám alatt található 64nm-es téliesített -, állandó lakhatásra alkalmas 2 szintes nyaralót, mely egy 1077nm-es telken található. Az ingatlanban nappali + 2 félszoba, zuhanyzós fürdőszoba, wc, konyha, és egy ruhatároló van. A ház téglából épült, a tető szigetelve van és lemez borítja. A nyílászárók fából vannak. Az otthon kellemes melegéről villany kazán gondoskodik padlófűtésen keresztül, illetve kandalló található a nappaliban. Az ingatlanhoz tartozik egy nagy méretű terasz, ahova a nappalin keresztül lehet kijutni. Az elmúlt években a víz és villany vezetékek cseréje megtörtént. Az ingatlanhoz tartozik egy 12 köbméteres derítő. A telken szőlő lugas és gyümölcsfák vannak. Ajánlom az ingatlant a természet és nyugalom kedvelőinek. Ez a varázslatos hely a város zajától távol, a fák ölelésében található, és gyönyörű környezetben fekszik. A friss hegyi levegő és a madarak csicsergése körül veszi, ami igazi léleknyugtató élményt nyújt. Közelben található az ismert Szentkúti Kegyhely, valamint több kirándulóhely a Mátrában. Gyémánt Ingatlan iroda teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel lehetőséget kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Érdeklődés és megtekintés céljából történő időpont egyeztetés érdekében kérem keressen a megadott telefonszámon! Hétfőtől Péntekig 9- 17 óráig. Eladó ingatlanokat keresünk hazai, illetve külföldi ügyfeleink számára!

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Állapot:
Felújított
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szomszédné Tahu Mariann Gyémánt Ingatlaniroda Salgótarján Az iroda összes hirdetése
+36 20 267 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szomszédné Tahu Mariann Gyémánt Ingatlaniroda Salgótarján Az iroda összes hirdetése
+36 20 267 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY