2024.04.03.Szerző: Árgyelán Dorina #eladóház #ingatlantörténelem

11 szobás ingatlan eladó Dombóváron - Befektetésre tökéletes

11 szobás ingatlan eladó Dombóváron - Befektetésre tökéletes

Lehetőségek végtelen sora nyílik meg ezzel a 11 szobával. A képzeletnek csak szigorú cash flow szabhat határt. Mindenesetre, ha az a terv, hogy befektetsz egy ingatlanba, akkor tudunk mutatni hozzá egy nagyszerű helyszínt, egy kiváló adottságokkal rendelkező ingatlannal. Sőt arra is adunk ötleteket, hogy mi mindent alakíthatsz ki belőle.


A tökéletes helyszín: Dombóvár

Annak ellenére, hogy Tolna vármegye harmadik legnépesebb települése, Dombóvár meglehetősen békés kisváros. Kellemes nyugalmat áraszt, miközben a történelem ezt a városkát sem hagyta érintetlenül. A világháborút követő újjáépítések során iskolákkal, strandfürdővel, kenyérgyárral, kesztyű gyárral, valamint a Pátria Nyomdával gazdagodott többek között.

Ma is jelentős a vasúti közlekedés szempontjából, de a megközelítése közúton is remek. Emiatt kisebb- nagyobb kiruccanásokhoz is ideális célpont a település. Lehet könnyebb sétákat vagy komolyabb kirándulásokat tenni, kulturális programokon részt venni, strandolni, gyógyfürdőzni. A közeli gyáraknak, vállalatoknak köszönhetően munkalehetőség is több, esetleg szélesebb a kínálat, mint az ország keleti részén.

Egyszerre őrzi az eszmei értéket és halad a korral az épület elado-csaladi-haz-dombovar-100856926-t6.webp

Egyszintes, 11 szobás ingatlan

Milyen befektetést lehetne megcélozni egy ilyen épülettel? Ha ingatlan, akkor adja magát: lehet hosszú távú kiadásban gondolkodni, például munkásszállónak, de rövid távú kiadásban is: panzióként, turisztikai szálláshelyként. Ezek a legkézenfekvőbbek, de azért más lehetőségek is akadhatnak.

Kialakíthatsz egészségközpontot, ahol különböző mozgásformákra járhatnak a lakosok. Kreatív műhelynek is adhat otthont az épület, ahol kisgyermekes családoknak kínálnak programot. Papírszínház, diavetítés, kézműveskedés, alkotás állhat a középpontban. Magánoktatási intézmény, esetleg bölcsőde- óvoda is leválasztható az épületből.

Az egyszintes épületből idősek gondozóházától kezdve magán bölcsődéig bármi lehet elado-csaladi-haz-dombovar-100856933-t6.webp

Nívós, eszmei értékkel bíró épület modern köntösben

Baumgart János, a város neves építőmestere tervei alapján készült az ingatlan alapja és homlokzata. Ezt az eszmei értéket igyekezett megőrizni a jelenlegi tulajdonos a következő generációk számára. Figyelembe véve természetesen az olyan modern technikai igényeket, mint amilyen a wi-fin keresztül vezérelhető klíma.

A hőszigetelésre óriási figyelmet fordítottak a felújítás során: az utólagos vízszigetelés mellett a mennyezet és a lábazat is szigetelve lett. Padlófűtést alakítottak ki, valamint részben megújult a vízvezeték- az elektromos- és a fűtési rendszer. A tetőszerkezetet is új cserepeket, bitumenes zsindelyt kapott, illetve új eresz- és csatorna kiépítés is történt.

A térkővel borított udvarból kerítették le üveggel a wellness részleget. Itt egy jakuzzinak, valamint a szauna telepítéséhez szükséges kivezetések vannak készen. A vízellátást egy 27 méter mély fúrt kút biztosítja.

40-60 személy befogadására alkalmas a mostani tervek szerint az épület. Ez igény szerint növelhető a padlástérben további manzárdszobák kialakításával vagy apartmanok létesítésével.

Kültéri wellness részleget is ki lehet alakítani elado-csaladi-haz-dombovar-100856930-t6.webp


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 163 161 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Rejtett gyöngyszem Budapest szívében: fedezd fel a Tisztviselőtelepet!
2024.04.24. #eladólakás #ingatlantörténelem
Rejtett gyöngyszem Budapest szívében: fedezd fel a Tisztviselőtelepet!
A főváros VIII. kerületét, a Palotanegyedet, a Magdolna-negyedet és a Tisztviselőtelepet más-más ingatlankínálat jellemzi. Megnéztük az utóbbi területet, amelyet 140 éve álmodtak meg maguknak kis pénzű tisztviselők.
3 millió alatti ingatlanok a Dunántúlon
2024.04.17. #eladóház #ingatlantörténelem
3 millió alatti ingatlanok a Dunántúlon
Milyen esélyeid vannak, ha 3 millió forintod van, és ingatlant szeretnél vásárolni? Mutatunk néhány ingatlant a Dunántúlon, amik kész aranybányává fejlődhetnek egy türelmes és tettre kész tulajdonos kezei alatt. Jól sejted, ha úgy gondolod, hogy ezekre az ingatlanokra ráfér egy alapos felújítás. De pont ez a dolog szépsége: meglátni valamiben a lehetőséget, ami mellett mindenki más elmegy.
A legkülönlegesebb ingatlanok pompás környezetben, és eladó lett egy felszentelt templom
2024.04.17. #eladóház #ingatlantörténelem
A legkülönlegesebb ingatlanok pompás környezetben, és eladó lett egy felszentelt templom
A heti válogatásunkban hétről hétre hozzuk az újabb izgalmas ingatlanokat. A héten bekerült egy úszóház és egy felszentelt magántemplom is.
A lakótelep, ahol senki nem kényszerből lakik
2024.04.14. #eladólakás #ingatlantörténelem
A lakótelep, ahol senki nem kényszerből lakik
Békéscsaba legnagyobb lakótelepének, a Lencsésinek szerencsésen alakult a sorsa, hiszen eleve olyan korszakban épült, amikor már azon kívül is merültek fel szempontok a tervezésnél, hogy legyen négy fala és teteje, így jutott hely a kényelemnek és a mentális egészségnek is. Most a József Attila lakótelepet járjuk körbe ebben a cikkben.
Elherdált örökségünk, amik magánszemélyek megmentésére várnak
2024.04.06. #eladóház #ingatlantörténelem
Elherdált örökségünk, amik magánszemélyek megmentésére várnak
Több száz éves épületek tucatjai hevernek parlagon szerte az országban, amiket az idő, vagy valakik egyaránt kikezdtek, és erős fantázia szükséges ahhoz, milyen lehetett a volt - többnyire nemesi - lakóinak. Kúriák, kastélyok, amiket királyok, főnemesek adományoztak tovább a lojalitásért cserébe. Ezek a jobb sorsra érdemes építmények a gyökereinkre, a történelmünkre emlékeztetnek mindannyiunkat. Örökbefogadható kastélyokat mutatunk.
Amire felfigyelt egy New York-i galéria: a magyar művész térplasztikái – és neked is lehet egy
2024.03.31. #dekor #ingatlantörténelem
Amire felfigyelt egy New York-i galéria: a magyar művész térplasztikái – és neked is lehet egy
Dósa Róbert nem csupán művész, hanem igazi kísérletező is. Alkotásaihoz a látást, a tapintást, sőt, akár a szaglást és az ízlelést is beveti. Művészete határokat feszeget, és szó szerint új utakat nyit a magyar otthonoktól a New York-i galériáig. Képei annyira nem sorolhatók be a hagyományos művészeti kategóriákba, hogy még a megnevezésüket is most találják ki. Interjú.
Összefognak az írók a magyar irodalom egyik legismertebb házának megmentéséért?
2024.03.27. #ingatlantörténelem #eladóház
Összefognak az írók a magyar irodalom egyik legismertebb házának megmentéséért?
Eladóvá vált az Esterházy Péter könyveiből is ismert csodálatos családi villa a III. kerületben. Dragomán György író számolt be erről a Facebookon, ahol a kommentek között összefogás indult, hogy megmentsék. Ebben a cikkben bemutatjuk a Rómaifürdőn található ingatlant.
Ismerd meg a nagypolgári lakások történelmét!
2024.03.16. #ingatlantörténelem #eladólakás
Ismerd meg a nagypolgári lakások történelmét!
A Kiegyezést követően Budapest gyorsan kereskedelmi és közlekedési központtá vált. Ennek folyományaként jelentősen megnőtt a lakosság száma, megélénkült a lakások iránti kereslet, ami új ingatlanok építtetését vonta maga után. Ezek a bérházak lettek az úgynevezett nagypolgári lakások, tipikusan körfolyosóval, belső udvarral és hatalmas belső terekkel. Mi maradt belőlük?
Otthonok varázslatos világa: fedezd fel a hét legkülönlegesebb ingatlanait!
2024.03.06. #luxusingatlan #ingatlantörténelem
Otthonok varázslatos világa: fedezd fel a hét legkülönlegesebb ingatlanait!
Heti válogatásunkban a legkülönlegesebb ingatlanokat mutatjuk be hétről hétre. Helyet kapott többek között a Nemzeti Bank egykori épülete Sopronban, és egy szecessziós villaház is Budakeszin.