2022.10.23.

Biggeorge Property, az értékteremtő fejlesztő – Budapest mellett már a Balatonon is

Biggeorge Property, az értékteremtő fejlesztő – Budapest mellett már a Balatonon is
Professzionalizmus és emberközeliség – e két érték mentén tevékenykedik a Biggeorge Property immáron több mint 20 éve a hazai ingatlanfejlesztési piacon. Hogyan kell ezt elképzelni, és miben mások a projektek, mint egy átlagos lakópark? Tarts velünk, cikkünkből kiderül!

hirdetés


A Biggeorge Propertynél egy kiemelt akció keretében most gépesített konyhát kaphat ajándékba, amennyiben 2022. szeptember 23. és 2022. november 30. közötti időszakban vásárolja meg lakását. * A Waterfront City 3. ütemében vásárlók pedig akár 10 M Ft árkedvezményt is kaphatnak. *

Lakópark és sok más

Bár az ingatlankeresők jórésze elsősorban a lakóingatlan fejlesztésekkel találkozik és erre asszociál, a vállalat tevékenységi köre ennél sokkal színesebb, hiszen kereskedelmi beruházásokkal, telek- és infrastruktúra jellegű fejlesztésekkel is foglalkoznak. A cég jelenleg a III. kerületi Waterfont Cityben, a XIII. kerületi Westside Gardenben, a IX. kerületi Spirit Residenceben és két Balaton-parti projektjében, Siófokon és Balatonszemesen kínál lakásokat a vásárlóknak. A Biggeorge Property logisztikai üzletága, a Logstar pedig jelenleg az M3 autópálya mellett a XV. kerületben és Székesfehérvár határában kínál bérelhető raktárakat.

A Biggeorge Property minden üzletágában kiemelt figyelmet fordít a fenntarthatóságra, és az energiahatékonyságra. Lakóépületeit levegős vagy talajszondás hőszivattyús, valamint mennyezeti hűtő-fűtő rendszerekkel, logisztikai épületeit napelemekkel szereli fel.

Az egyik legnagyobb magántulajdonú ingatlanfejlesztő társaságként eddig mintegy 2800 db lakást, valamint 153,000 négyzetméretnyi iroda-, ipari- és logisztikai épületet fejlesztett, melyet tovább növelnek aktuális kiemelt projektjeik. Ismerjük meg ezeket!

Waterfront City – egy új városnegyed születik

A III. kerület Duna-parti szakaszán jelenleg is fejlesztés alatt áll a Waterfront City, amely 50 ezer négyzetméteren ötvözi a múltat a jövővel; ugyanis az egykori Óbudai Szeszgyár épülete felújítás után kereskedelmi, vendéglátó és iroda funkcióval járul majd hozzá a modern kisvárosi élményhez. Az Ybl díjas tervező, Hajnal Zsolt által tervezett lakónegyed fenntarthatóságát pedig a zöldtetős épületek, az óriási parkosított terület és az ingatlanok energetikai kialakítása biztosítja.

WF_36_Kulso_Fin-0007-Low.jpg

A Waterfront City épületei többek között a Budai-hegyekre, az Óbudai-szigetre és a Duna-partra nyújtanak panorámát. A 90%-ban terasszal rendelkező lakások kiemelt előnye, hogy hűtés-fűtésüket talajszondás hőszivattyús rendszer biztosítja, emellett az AA+ energetikai besorolásnak köszönhetően pedig rezsiköltségük alacsonyan tartható. Az ingatlanokhoz okosotthon előkészítési szolgáltatás is elérhető. A lakások jellemzően hatalmas üvegfelületekkel és szellős, világos terekkel rendelkeznek. A mennyezeti hűtés-fűtési rendszer miatt mégis ideális a hőmérséklet. A lakásokhoz tárolóhelyiséget is lehet vásárolni, a parkoló- és a lakószinteken. Parkolás az erre a célra kialakított teremgarázsban lehetséges. A földszinten szolgáltató, vendéglátó és kereskedelmi egységek, illetve irodák és fitneszterem kerülnek kialakításra.

A lakóparki lakások elhelyezkedésükből, kiváló bérbe adhatóságukból is adódóan remek befektetési lehetőséget is nyújthatnak. A több ütemből álló fejlesztésben eddig közel 500 lakást már átadtak tulajdonosaiknak, 2024 végéig pedig még két ütemben átvehetőek a kulcsrakész otthonok. Jelenleg a III. és IV. ütem értékesítése zajlik, ahol a III. ütem esetében 80%, a IV. ütemben pedig 40%-a elkelt a lakásoknak.

Ráadásul most gépesített konyhát adunk ajándékba főzőlappal, sütővel, elszívóval felszerelve mindazoknak, aki 2022. november 30-ig vásárolnak lakást a Waterfront Cityben. Mindezek mellett a Waterfront City III. ütemében vásárlól akár 10 M Ft árkedvezményt is kaphatnak.*

WF_30_interior_2B-806_Fin2-0000.jpg

Szemesbay Resort, a Balaton déli partjának ékköve

A Szemesbay Resort a Biggeorge Property legújabb fejlesztése. A Balaton déli partja hosszú ideje közkedvelt turistacélpont a külföldi és belföldi turisták körében egyaránt, ezért a közvetlen vízparti kapcsolattal rendelkező Szemesbay Resort nemcsak saját otthonnak, hanem befektetésként is kiváló választás. Mindezen előnyök mellett a Biggeorge Property bérbeadási és üzemeltetési tevékenységgel segíti azokat az ügyfeleket, akik befektetési céllal vásárolnak lakást a Biggeorge Property portfoliójából.

A balatonszemesi lakópark közvetlenül a vízparton, a település központjában, örökpanorámával hívogatja leendő lakóit. Az értékesítés nyáron kezdődött, a lakások 20%-a már gazdára talált.

0547_hartvig_balatonszemes_04.jpg

Minden lakást terasz vagy saját kert gazdagít, a parkolást pedig a mélygarázs mellett felszíni parkolók biztosítják. Az érdeklődők 33-107 négyzetméteres ingatlanok között válogathatnak, a leginnovatívabb építészeti megoldásokkal, kültéri medencével és minőségi anyaghasználattal kiegészítve. A 2 épületben megvalósuló Szemesbay Resort lakásainak nagy része örökpanorámás kilátással rendelkezik a Balatonra, amellett, hogy a hangulatos belső kertre néz, emellett szinte minden lakástípus megtalálható a csendes Kikötő utcára néző homlokzaton, illetve a part felé néző homlokzaton is. Az egyedi belsőépítészeti megoldások kialakításában belsőépítészeti csomagok segítik vásárlóinkat. A lakópark átadása 2024 második félévére várható. Ráadásul most gépesített konyhát adunk ajándékba főzőlappal, sütővel, elszívóval felszerelve annak, aki 2022. november 30-ig vásárol lakást a Szemesbay Resortban. *

BSZ B215 TERASZ FODEM UPD.jpg

A Biggeorge Property projektjeit a gondosan kiválasztott lokáció, a magas műszaki tartalom, a kiemelkedő energiabesorolás és az időtállóság teszi egyedülállóvá.

Nézd meg a Biggeorge Property további projektjeit is!

A BN Ingatlanfejlesztő Zrt. által szponzorált tartalom.

  • AZ AJÁNLAT KIZÁRÓLAG AZON LAKÁSOKRA ÉRVÉNYESÍTHETŐ, AMELYEKRE 2022. SZEPTEMBER 23. ÉS 2022. NOVEMBER 30. KÖZÖTTI IDŐSZAKBAN ÚJ REGISZTRÁCIÓS SZERZŐDÉS KERÜL ALÁÍRÁSRA, MELY ALAPJÁN ADÁSVÉTELI ELŐ- VAGY VÉGSZERZŐDÉS JÖN LÉTRE AZ ELADÓ ÉS A VEVŐ KÖZÖTT ÉS AMELYEK VONATKOZÁSÁBAN LEGALÁBB A BRUTTÓ VÉTELÁR 20%-NAK MEGFELELŐ MÉRTÉKŰ FOGLALÓ ÉS VÉTELÁRELŐLEG AZ ADOTT ELADÓVAL KÖTÖTT SZERZŐDÉSBEN RÖGZÍTETT BANKSZÁMLASZÁMRA TELJESÍTÉSRE KERÜL A VEVŐ ÁLTAL. AZ AKCIÓ NEM VONATKOZIK A LAKÁSOKHOZ VÁSÁROLT TÁROLÓKRA ÉS GARÁZSOKRA. A WATEFRONT CITY III. ÜTEMÉBEN A HONLAPON FELTÜNTETT ÁRAK A KEDVEZMÉNY ÖSSZEGÉVEL CSÖKKENTÉSRE KERÜLTEK.
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra