2023.11.23.Szerző: Árgyelán Dorina #eladólakás #újépítésű

Black Friday az ingatlanpiacon - 10 milliós áresés?

Black Friday az ingatlanpiacon - 10 milliós áresés?

Egyesek képesek időzítőt állítani, hogy a legnagyobb webáruházak akcióiban megszerezhessék az új tévét, okostelefont, háztartási gépet. Nem ritka, hogy ilyenkor túlterhelődik a rendszer vagy alig 1-2 perc alatt elkapkodják az árukészletet. Ilyen őrületre az ingatlanpiacon még Black Friday-kor sem kell számítani, de olyan tényleg előfordul, mint most is, hogy az ingatlanosok tesznek egy visszautasíthatatlan ajánlatot.


10 millió forint kedvezmény a Metrodom River lakásaira

2024 tavaszára várható a XI. kerület új lakóparkjának, a Metrodom Rivernek az átadása. Az építtető nem bízza a véletlenre a sikert: a Duna-parti sétány melletti telek kész oázis lesz a családok számára. A lakások jelentős részéből kisebb-nagyobb mértékben vagy a Dunára vagy a Budai-hegységre lehet rálátni. Kihasználva a folyó közelségét épül egy közösségi csónakház, de számos aktív kikapcsolódásra is kínál a terület lehetőséget.

Akad beltéri edzőterem, a parkban szabadtéri fitneszgépek, többkorosztályos hagyományos és vizes játszótér. Családcentrikus ötlet a saját családi bölcsőde és az itt helyet kapó önkormányzati fenntartású óvoda. A fogadóépület péksége és kávézója valószínűleg az itt lakók kedvenc helye lesz. Erre a nagyszerű lehetőségre lehet most az év végi akció keretében lakásonként 10 millió forinttal kevesebbért lecsapni.

Magán bölcsőde, saját óvoda, szauna, fitneszterem, plusz 10 milliós kedvezmény elado-teglalakas-budapest-xi-kerulet-84509969-t6.webp

A Platán Residence Társasház gépesített konyhabútort ad az év végéig szerződőknek

A Platán Residence Társasház Monor zöldövezeti központjában található. A 32 lakásból álló épület AA+ energia besorolású, ami gazdaságos fenntartást és környezettudatosságot is jelent. A modern hőszivattyús rendszer padló- és mennyezeti hőleadókon keresztül biztosítja a meleget vagy a hideget.

A társasházzal egy utcában található orvosi rendelő, városi uszoda, óriási játszótér, sportpályák, illetve néhány perc távolságra fekszik a település hangulatos sétálóutcája és a híres monori ezer borospince is. Autóval 8 perc alatt elérhető az M0, busszal 15 perc alatt beérhetsz a Népligetre, emeletes vonattal pedig 32 perces utazással a Nyugati pályaudvarra.

Aki még idén, azaz 2023.12.31-ig 10 százalék önerővel lefoglalózza a lakását, az gépesített konyhabútort és elektromos redőnyt is kap ajándékba.

Foglalózd le ebben a bájos kisvárosban a lakásodat és nem lesz gondod a konyhabútorra, illetve az elektromos redőnyre! elado-teglalakas-monor-97005525-t6.webp

Egyedi kedvezmény minden lakásra a soproni Panoráma-Lakóparkban

Gyönyörű környezetben vásárolhatsz örök panorámás újépítésű lakást Sopronban. Minden lakáshoz tartozik erkély, valamint vásárolhatsz teremgarázst vagy felszíni kocsibeállót / tárolót. A lakópark napelemmel és hőszivattyúval felszerelt, így meglehetősen alacsony az energia felhasználása.

A mostani egyszeri akció több millió forintot jelent a különböző méretű lakásoknál. Érdemes az ajánlatra egy pillantást vetni, ráadásul, ha ide költözöl asztalost sem kell keresned, mert kedvezményes, fix díjon elkészíti a beépített bútoraidat.

Örök panorámás lakás milliós nagyságrendű kedvezménnyel, ahonnan átjárhatsz az osztrák hegyekbe síelni, nyaralni elado-teglalakas-sopron-97538039-t6.webp

Borítókép: Pexels


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 146 270 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Loft lakások: tér és stílus a magasban
2024.02.10. #eladólakás
Loft lakások: tér és stílus a magasban
Régen az olcsóságuk miatt voltak népszerűek, ma azonban a luxus megtestesítői a loft lakások. Nem véletlenül, hiszen egy ilyen ingatlan megvásárlása óriási lehetőségeket hordoz magában.
A lakáspiac művészete: a személyre szabott otthonvásárlás
2024.02.09. #ingatlaneladás #újépítésű
A lakáspiac művészete: a személyre szabott otthonvásárlás
Az új fajlagos árkülönbsége a Covid első évében ugrott hatalmasat, és azóta a 120 százalékot is meghaladja. Tehát új vagy használt? Mindkettő kínálhat jó választást, ebben a cikkben ezt a kérdést járjuk körül.
Változások a láthatáron: így hat a CSOK Plusz Győr-Sopron vármegyére
2024.02.08. #újépítésű #csok
Változások a láthatáron: így hat a CSOK Plusz Győr-Sopron vármegyére
Most is lehet kedvezményes hitelhez jutni ingatlanvásárláshoz, a családi otthonteremtési kedvezmény plusznak nevezett állami források ugyanis kamattámogatást nyújtanak azoknak, akik megfelelnek a szigorú banki feltételeknek. A CSOK Plusz felhasználásával Győr-Moson-Sopron vármegyében új építésű és meglévő lakásokat vagy családi házakat lehet vásárolni, amelyek megfelelnek a program részletes feltételeinek. Ez magában foglalhatja az energetikai hatékonysági szempontokat és a minimális alapterületi követelményeket is. Ebben a cikkben a Győr-Sopron vármegyei ingatlankínálatból válogattunk.
Búcsú a fegyverektől - tisztek helyett most a stílus parancsol Győrben
2024.01.19. #energiahatékonyság #ingatlantörténelem #újépítésű
Búcsú a fegyverektől - tisztek helyett most a stílus parancsol Győrben
Idehaza korántsem ritkaság egy-egy volt szovjet laktanya látványa. A katonaság kivonulásával ezek elhagyatottakká váltak, rendbehozatalukra és fenntartásukra pedig sok esetben nem futja, így lepusztulnak, benövi őket a gaz és némelyik akár igazi szellemvárossá is válik. A győri Vadász-laktanya néven elhíresült komplexum azonban szerencsére nem maradt teljesen kihasználatlanul.
Visszafogják az új lakások átadását az idén - így tesztelik a vásárlókat
2024.01.18. #újépítésű #ingatlanpiac
Visszafogják az új lakások átadását az idén - így tesztelik a vásárlókat
1200 eladatlan új lakás található jelenleg a lakáspiacon. A leginkább fokozott óvatosság jellemzi a fővárosban építő vállalkozások 2024-es terveit. Az OTP Budapesti Újlakás Értéktérképének legfrissebb adati alapján az idén a tavalyinál kevesebb új otthon átadásával számolnak. A tulajdonosok az áraikkal és akcióikkal tesztelik a leendő vevők hajlandóságát.
Modern tetőtéri lakások
2024.01.13. #eladólakás
Modern tetőtéri lakások
A tetőtéri lakások az igencsak megosztó ingatlantípusok közé tartoznak. Sokan vannak, akik imádják a tetőtéri érzést, mások viszont irtóznak tőle. Pedig egy tetőtéri lakás a különleges lehetőségek tárházát rejti magában. Nem is gondolnánk, hogy a ferde falak alatti terek ugyanolyan hatékonysággal kihasználhatók, mint az egyenes falak által határolt terület. Mindemellett a város felett is kevesebb a zajhatás és nagyobb a nyugalom. Továbbá ezek az ingatlanok minden évszakban fényárban úsznak, hozzájárulva a kellemes közérzethez és az egészséghez.
Újabb ikonikus épületek Óbudán: milyen különlegességekkel várják az új évet?
2024.01.02. #eladólakás #újépítésű
Újabb ikonikus épületek Óbudán: milyen különlegességekkel várják az új évet?
Az elmúlt évtizedben rohamtempóban épültek be a III. kerület domboldalain álló üres telkek. 2014-ben még csak 94 lakás épült a kerületben, 2015-ben már 188, 2016-ban 330, egy évvel később pedig 466. Bár azóta lecsillapodott az építési kedv, a megkezdett fejlesztések azóta sem álltak le. Ebben a cikkben megmutatjuk, miért is jó választás új lakásba költözni Óbudán.
Mark Zuckerberg hawaii házának aljában egy földalatti bunker is lesz bombabiztos ajtókkal és könyvtárral
2023.12.30. #ingatlanbefektetés #újépítésű
Mark Zuckerberg hawaii házának aljában egy földalatti bunker is lesz bombabiztos ajtókkal és könyvtárral
Alaposan felkészül a disztópikus világra a Meta közösségi oldal vezetője, a projekt 270 millió dollárjába kerül.
Nézd meg új otthonod a XI. kerületben!
2023.11.30. #lakópark #energiahatékonyság #újépítésű
Nézd meg új otthonod a XI. kerületben!
Edzőterem, szauna, babajátszószoba, e-sportszoba, jóga- és tai chi terasz, billiárd- és dartsszalon - mintha csak egy hotel szolgáltatásait hallanánk. Most azonban akár saját otthonunkhoz is megkaphatjuk ezeket a Metrodom River lakóparkban.